muamerc je napisao/la:Svidjalo se nekima ili ne, Real je najuspjesniji klub u historiji i mnogim radnicima u fudbalu najpozeljnija destinacija. I zbog toga ga postujem i cijenim. Cijenim ga i zbog cinjenice da su trenutno prvaci Evrope. Nas su pobjedili, bolji su i to je to. Bili smo bahati kad smo pobjedili Barsu i onda se vratilo. Zivot je pravedan.
Prije deset, petnaest godina ma ni blizu se nismo mogli ravnati sa Realom ni po kojem osnovu. Danas se ta razlika smanjuje i to je ono sto me cini zadovoljnim. Sama cinjenica da trener takvog kluba kaze da isti mora odigrati perfektno, znaci nema dalje, da bi nas pobjedio ili izbacio meni puno znaci. Pa nekad i vise od same pobjede ( ali ne bas u ovom slucaju.). Iza Klasika najpozeljniji susret danas je susret izmedju vas i nas, sto je dodatna cast.
Sretno do novih okrsaja.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Objavljen spisak igraca za mec protiv Barce,nema Balea. 
Ancelottijeve izjave se sve više sviđaju navijačima u centru Španije. Biće zanimljivo gledati ga sutra pored aut linije, obzirom da još nijedan ligaški derbi nije dobio.

REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casillas, Keylor Navas and Pacheco.
Defenders: Ramos, Pepe, Varane, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa.
Midfielders: Kroos, Khedira, James, Modric, Illarra, Isco.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito.
Iako Ronaldo na kontu u zadnjih 8 utakmica ima 16 golova, ne očekujem neku megagolijadu...
Enrique potvrdio da će i Suarez igrati.

REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casillas, Keylor Navas and Pacheco.
Defenders: Ramos, Pepe, Varane, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa.
Midfielders: Kroos, Khedira, James, Modric, Illarra, Isco.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito.
Iako Ronaldo na kontu u zadnjih 8 utakmica ima 16 golova, ne očekujem neku megagolijadu...
Enrique potvrdio da će i Suarez igrati.
momci pekulise se da bi marcelo trebo na ljetopreciu jedinstvo,znate li vi sta detaljnije o tome.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pogresnosepekulise.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Pogresnosepekulise.
Inače, sutra očekujem zatvoreniju varijantu na terenu sa ihkom i hamezom na krilima te modrićem i kroosom u sredini. Moram priznati da mi se ova, ovako laički rečeno, sporija sredina sa igračima koji imaju dosta širok radijus kretanja a koji znaju da igraju lopte, više sviđa, no protiv Barcelone je svakako ogroman hendikep odsustvo bejla koji može riječiti utakmicu jednim trkom iz kontre. Ali ono što me raduje je dosta igrača koji mogu da podvale loptu. Ihko, Hamez, Modrić, pa i Benzema su sjajni u proigravanjima, koje, ukomponovae sa Ronaldovom brzinom moraju da naprave prevagu.
Očekujem igru na kontre s obzirom da će se skoro pa sigurno sredina, kao po tradiciji davati protivniku.
naprijed rejal
Cisto sumnjam da ce početi bez zadnjeg veznog. Mislim da Khedira ili Illara pocinje od prve.
Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo
Kroos Luka Khedira
James Ronaldo Benzema
Moje mišljenje
Kroos Luka Khedira
James Ronaldo Benzema
Moje mišljenje
Carlo je rekao da ocekujemo iznenadjenje u prvih 11.
http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... ID=HP_FT_1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... ID=HP_FT_1" onclick="window.open(this.href);return false;
- anonymousHD
- Kontakt:
I uplati dvicu na Barcu usput.Cap17an je napisao/la:Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo
Kroos Luka Khedira
James Ronaldo Benzema
Moje mišljenje
Uplatio sam je u svakom slučaju, jer čisto sumnjam da napad može zabiti koliko klaunovi u odbrani mogu griješiti.
Ti si prekuco"google translate"PEP je napisao/la:momci pekulise se da bi marcelo trebo na ljetopreciu jedinstvo,znate li vi sta detaljnije o tome.
Sretno vam u El Classicu,ocekujem vasu pobjedu u hendikepu
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Bolje ništa ni pisat nego se provaljivat ko ti, ko sto sam reko trunke mozga nemaš kad ovakve gluposti napises, očigledno si prava maskota Bavaraca i njihove teme jer niko nista tvoje nije potvrdio jer ljudi nisu ludi da kažu da su primili 4 gola jer nije bila njihova noć, a imali su jednu šansu (gece) al et ipak posjed je valjda važan hahahaPEP je napisao/la:sine da ti kazem ako neznas normalno da pricas i polemise nemoj onda se ni upustati u to,ne moze biti tvoja noc kada u razmaku od 4 minute primis dva smjesna gola u polju u kojem je do dolaska guardiole bayern bio dosta dobar da bi pep to sveo na minimum ,davajuci malo paznje tome.Tabelarno statisticki bolji u svim poljima ali te nece,jer protivnik igra bunker a uz to 2 gola prednosti ,protivnik od max,7 prilika uvali ti 4 gola ,sta ti tu mozes.Nista.Bolja realizacija i to je to.JoseMourinho je napisao/la:jel majke ti ti sa trunkom mozga mozes rec nakon onog razvaljivanja da nije bila vasa noc?? nisi izgubio 1-0, 2-1 i sl. pa da to kazesPEP je napisao/la:
kolega a ko je spomeno samo posjed,ja sveukupno govorim u svim parametrima,ali dzaba kad nas nije bila nasa noc.
![]()
Istina ,rezultat se gleda na kraju ,meni nije ni cilj da osporavam rezultat reala niti sam to govorio ,rijec je o konstalaciji snaga na terenu obje momcadi ,real je mudro odigrao i dobio na nacin na koji je jedino mogao i na tome svaka cast.zivili
Samo vi igrajte dvojku picke jedne.
Pobjeda u hendikepu.
Pobjeda u hendikepu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Tako je bolji smo od njih i sve osim pobjede bi bilo loseClutch je napisao/la:Samo vi igrajte dvojku picke jedne.
Pobjeda u hendikepu.
Zagrijavanje
[youtube][/youtube]
Meni najdraži Cristianov gol u bijelom dresu.
[youtube][/youtube]
Meni najdraži Cristianov gol u bijelom dresu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ponoviti ovo s boljom realizacijom
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Momci zna li neko od vas neku stranicu gdje se moze gledati utakmica , nije bitno jel free ili ne , citao sam na yahoo da ce La Liga DDOS sve ove free streaming stranice tako da mi vjerovatno i sopcast nije sigurna opcija .
Ima li neki kanal svoje online izdanje gdje se moze platiti i gledati utakmica ili tako nesto?
Ima li neki kanal svoje online izdanje gdje se moze platiti i gledati utakmica ili tako nesto?
Ne vjerujem u takve price,kad nisu mogli ovi iz FA nesto po tom pitanju sumnjam da BBVA ima neke sanse..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.