Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

undefined007
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la undefined007 » 26 okt 2014, 23:23

crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Ima li gdje snimka Bgt ?
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 okt 2014, 23:30

crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Pape kao selektor je kriminalac koji gura igrače iz bratove agencije, nepismen čovjek koji je jedva završio 4 razreda, zatucan do bola, ne zna dvije rečenice sastaviti da sam sebe ne demantuje u necemu, čovjek koji ne skautira igrače(jedino mu nije problem otići do Splita da pogleda svoje zlato Tinkija) i ne prica sa svojim igračima dok igraju za svoje klubove. Čovjek koji uništava reprezentaciju svojim potezima kako na terenu tako i izvan njega, sad npr. fali napadač umjesto Ibiševića koji se povrijedio a mogao je na vrijeme srediti Tankovića, Hrgotu itd, i sad se ne bi brinuli. I ti sad hoćeš da takva osoba zovne najboljeg igrača lige u reprezentaciju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 okt 2014, 23:33

.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 26 okt 2014, 23:39

invincible1921 je napisao/la:
uz duzno postovanje crnovu za kojeg mislim da je najbolji igrac ove lige, zasto bi pape dolazio da gleda nekoga ko bi hladno odje.bo prvih 11 bodne za klupu hrvatske ?
Momak je izjavio da bi igrao za BiH posto je porijeklom iz Bosne a rodjen je u ZG!
Njegovo stajaliste je to da bi se sutra odazvao da ga netko kontaktira ali od toga nema nista jer Pape kaze u nasoj ligi nema igraca za repku i iz ovog kada bi potjerao osmoricu al mu nebi imao tko igrati!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 okt 2014, 23:43

Ma dobro pape je dokazani neznalica i idiot ...al realno brate svaki igrac koji ima veze sa bosnom a da je "hrvat" ili "srbin" igrace za BiH iskljucivo ako nema bas nikakve opcije da igra za svoje "domovine"
=\_1921_/=

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 okt 2014, 23:43

Crnov je rodjen u G.Vakufu,pitanje je da li ima drzavljanstvo BIH.Istina moze ga dobiti za par dana zbog mjesta rodjenja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 okt 2014, 23:46

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 27 okt 2014, 00:48

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 27 okt 2014, 02:06

Posto ste vi manijaci veliki statisticari, prije nego jos koji out pljunete na Papeta, podsjeticu vas da je Pape selektor koji je nasu reprezentaciju PRVI odveo na bilo kakvo prvenstvo. Znam da ga mrzite i znam zasto ga mrzite, ali kako vi volite reci STATISTIKA je neumoljiva!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 27 okt 2014, 02:17

bordoakapitar je napisao/la:Posto ste vi manijaci veliki statisticari, prije nego jos koji out pljunete na Papeta, podsjeticu vas da je Pape selektor koji je nasu reprezentaciju PRVI odveo na bilo kakvo prvenstvo. Znam da ga mrzite i znam zasto ga mrzite, ali kako vi volite reci STATISTIKA je neumoljiva!

Je.bo te pape, ta glupost da manijaci samo pljuju na njeg i sam znaš da nije istina, posjeti njegovu temu pa vidi ko ga sve kritikuje...

A za crnova on je u hajduk trebao prec al povrijedio se valjda, al da je dobar igrač nema sumnje ;)

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 27 okt 2014, 02:27

Postoji velika razlika u kritikovanju i pljuvanju. I ja sam kritikovao Papeta zbog nekih stvari, ali ga nikad nisam pljuvao a vrati se par postova unazad pa procitaj sta je ovaj @zeljooo napisao...

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 27 okt 2014, 02:35

bordoakapitar je napisao/la:Postoji velika razlika u kritikovanju i pljuvanju. I ja sam kritikovao Papeta zbog nekih stvari, ali ga nikad nisam pljuvao a vrati se par postova unazad pa procitaj sta je ovaj @zeljooo napisao...

Njegov cejf kako ce, al nista ponovo slago nije ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2014, 08:50

bordoakapitar je napisao/la:Posto ste vi manijaci veliki statisticari, prije nego jos koji out pljunete na Papeta, podsjeticu vas da je Pape selektor koji je nasu reprezentaciju PRVI odveo na bilo kakvo prvenstvo. Znam da ga mrzite i znam zasto ga mrzite, ali kako vi volite reci STATISTIKA je neumoljiva!

Pa samo ga takvi kao ti podrzavaju...
Cuj on nas prvi odveo i sad nista mu ne smijes
Odveli su nas igraci,a ne teleca glava.On je kar.ina trener,ne zna dobro selektirati igrace,ne znam postaviti prvih 11.
Nijednu utakmicu nije dobio takticki niti je takticki nadmudrio nekog protivnickog selektora jer ne zna.Nema taj kapacitet

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 okt 2014, 09:11

arelinho je napisao/la:

Odveli su nas igraci,a ne teleca glava.On je kar.ina trener,ne zna dobro selektirati igrace,ne znam postaviti prvih 11.
Nijednu utakmicu nije dobio takticki niti je takticki nadmudrio nekog protivnickog selektora jer ne zna.Nema taj kapacitet
zar nije bila prica kako osim pravi taktiku? stariji
Ili je to samo prica kada pobjedimo grcku a kad agubimo onda je Pape.. ja dvolicnijih navijaca od vas u zivotu vidio nisam... i da , pape do svjetskog :tokralju:
pape poslije svjetskog je odron, amater, igrač menadzera i saveza i treba ga nabiti s noge na nogu zbog ovvoga sto radi i kakve izjave daje... ali kad mi ovih skretničari počnu pmaetovati o nepotizmu i slicnim stvarima :roll:

usput, crnov je strasan igrac ali na istoj poziciji igra i mali Štilić koji je po onome sto radi u svojoj ekipi ipak nivo iznad

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2014, 09:17

Benko je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

zar nije bila prica kako osim pravi taktiku? stariji
Ili je to samo prica kada pobjedimo grcku a kad agubimo onda je Pape.. ja dvolicnijih navijaca od vas u zivotu vidio nisam... i da , pape do svjetskog :tokralju:
pape poslije svjetskog je odron, amater, igrač menadzera i saveza i treba ga nabiti s noge na nogu zbog ovvoga sto radi i kakve izjave daje... ali kad mi ovih skretničari počnu pmaetovati o nepotizmu i slicnim stvarima :roll:

usput, crnov je strasan igrac ali na istoj poziciji igra i mali Štilić koji je po onome sto radi u svojoj ekipi ipak nivo iznad
Kakva taktika protiv Grcke?
Dali smo tri gola iz prekida i to je to.
Halo momak zvani informacija de nam reci sta se desava?
Cuj mi govorimo o nepotizmu cijela drzava o tome govori.
Pozdrav covjece bez karaktera ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 okt 2014, 09:38

a molim te kad vec me uzimas u usta, koja to informacija moja nije bila tacna :) ?

nemate pravo pricati o nepotizmu jer vam amar zaposljava pola familije u klub

ŠEGRT-VELIKI GOSPODIN I ZNALAC!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 okt 2014, 09:52

Koliko znam dupli nickovi su zabranjeni na ovom forumu. Post ti je prijavljen i nick. :kafa: :kafa:

Da vidimo hoce li se primiti. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 okt 2014, 10:31

vedator je napisao/la:
Gledam sad ovaj pregled i ne znam je li to nešto do mene, ili svi ovi tereni izgledaju veoma pristojno (Pirota, Vrapčići, Koševo, Otoka, Zvornik), neki izgledaju odlično (Banja Luka i Zenica), jedino što je teren u Bijeljini bio loš.
DRUG NEBI TI PUNCA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 okt 2014, 10:56

За $ 2014 $, & се % не зна, тренутно је ? % " ?, ? ' $ " % " % $ ' ову ? ?. " " тренутно 53 $, а " " 52. " ? " су - ?. " је " $ је " ", & $ $ ?, $ " " & $ $ $, $ је " то ? ' $ (2008). $ $ " са 8 ?, $ га Сарајево са 4, $ $ " " $ ?. :)

& - " & " ове $?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 okt 2014, 11:19

bordoakapitar je napisao/la:Postoji velika razlika u kritikovanju i pljuvanju. I ja sam kritikovao Papeta zbog nekih stvari, ali ga nikad nisam pljuvao a vrati se par postova unazad pa procitaj sta je ovaj @zeljooo napisao...

Pape zaslužuje da ga se pljuje zbog odnosa prema svetinji. I ti znaš da je sve ono što sam napisao istina ali se praviš da ti nije jasno jer je u pitanju legenda tvog kluba. Trebaš razgraničiti Papeta kao fudbalera koji je bio fenomenalan i Papeta kao selektora koji je sve ono što sam naveo u prethodnom postu. Ne kritikujem ja njega što je on legenda Sarajeva, za to me boli briga,(kritikovao bih i bilo kojeg Željovca, Veležovca itd.) već zato što vidim kako čovjek uništava reprezentaciju..
p.s. da se vratim temi, joj promašaja Stojanova oplako sam
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.