ma nije ni messijev promašaj u el klasiku u subotu bilo puno lošijiŽeljooooo je napisao/la:....
p.s. da se vratim temi, joj promašaja Stojanova oplako sam
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ono je reć šef. Prava odlika jednog stručnjaka kako teret skida sa Stojanova.. Svaka mu častjestamaji je napisao/la:ma nije ni messijev promašaj u el klasiku u subotu bilo puno lošijiŽeljooooo je napisao/la:....
p.s. da se vratim temi, joj promašaja Stojanova oplako sam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Stojanov ko Nuhanović u Lukavici prije dvije sezone....
- invincible1921
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
NS BiH
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Darko Ljubojević najavio skraćivanje PL na 12 klubova, kaže da će na proljeće iznijeti novi prijedlog po tom pitanju, a da su ljudi u Savezu koji su bili protiv toga, shvatili da ovako više ne može dalje ..
uglavnom, sabura, pa da se to izglasa 
- SinBosanski
J*** te Pape a ti njega, i ja bih odveo repku na SP. bez problema sa ovakvim igracima, njemu se posrecilo to sto je u datom momentu imao vrhunske igrace koje BIH do tada nije imala nikada, trener koji je vodio Turske drugoligaske ekipe nemoze i nesmije bite selektor jedne repke kakva je BIH, iz utakmice u utakmicu se gubi, sve vise minusa i propusta, vrijeme je da ode ili nogu da dibije ...bordoakapitar je napisao/la:Posto ste vi manijaci veliki statisticari, prije nego jos koji out pljunete na Papeta, podsjeticu vas da je Pape selektor koji je nasu reprezentaciju PRVI odveo na bilo kakvo prvenstvo. Znam da ga mrzite i znam zasto ga mrzite, ali kako vi volite reci STATISTIKA je neumoljiva!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zbog-maj ... ati/144221" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja liga, koji savez.
Koja liga, koji savez.
1946
- SinBosanski
Ljudi fino donijeli odluku iz sigurnosnih razloga, a igraci vaseg kluba da se naprave pametni i da se malo uslihtaju navijacima tu istu odluku prekrse, eh sad snosite posljedice ...
- undefined007
- Kontakt:
A da **** malo na sekund i popustiš navijače Sarajeva kao i FKS ?SinBosanski je napisao/la:Ljudi fino donijeli odluku iz sigurnosnih razloga, a igraci vaseg kluba da se naprave pametni i da se malo uslihtaju navijacima tu istu odluku prekrse, eh sad snosite posljedice ...
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Kad je to donesena odluka da je navijacima Sarajevo zabranjeno unjeti majice, ta se odluka odnosila na navijace.SinBosanski je napisao/la:Ljudi fino donijeli odluku iz sigurnosnih razloga, a igraci vaseg kluba da se naprave pametni i da se malo uslihtaju navijacima tu istu odluku prekrse, eh sad snosite posljedice ...
1946
- SinBosanski
Ja sam na temi FKZ druga stvar sto letite tamo, ne visim na temi FKS, ako ti se ne svidja logout sa foruma, jasno? haj sad odj*** u skokovima ...undefined007 je napisao/la:A da **** malo na sekund i popustiš navijače Sarajeva kao i FKS ?SinBosanski je napisao/la:Ljudi fino donijeli odluku iz sigurnosnih razloga, a igraci vaseg kluba da se naprave pametni i da se malo uslihtaju navijacima tu istu odluku prekrse, eh sad snosite posljedice ...
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jeli ovo aldin? Zakacio se na neki free wi-fi u Hrasnici i napravio profil. U Sarajevu je sve iskoristio

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
SinBosanski je napisao/la:
Ja sam na temi FKZ druga stvar sto letite tamo, ne visim na temi FKS, ako ti se ne svidja logout sa foruma, jasno? haj sad odj*** u skokovima ...
Al baš nikako!!!
- undefined007
- Kontakt:
Ja sam na temi FKZ druga stvar sto letite tamo, ne visim na temi FKS, ako ti se ne svidja logout sa foruma, jasno? haj sad odj*** u skokovima ...[/quote]
Jasno šefe
nemoj samo udarati pokidat ćeš tastaturu i kablove.

Jasno šefe
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- ManijakUSA
- Kontakt:
Dobro malo je glupo da igrači to rade. Njihovo je da igraju i gotovo. S tim su smao vjerovatno još više dolili ulje na vatru na relacij ta dva kluba po meni bespotreban potez uprave kluba.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
Bas vidjeh. Ako Bog da bit ce to izglasano, a nakon 2-3 sezone i smanjenje na 10 klubova. BiH zaista nema kapacitet za ligu od 16 klubova. Ne zbog velicine zemlje nego zbog ekonomije koja ne moze da izdrzava toliko klubova u nezanimljivom natjecanju. Smanjenjem na 10/12 klubova smanjila bi se mogucnost financijske krize nekog premijerligasa, a samim tim bi liga bila ozbiljnija i jaca.Chinaglia je napisao/la:Darko Ljubojević najavio skraćivanje PL na 12 klubova, kaže da će na proljeće iznijeti novi prijedlog po tom pitanju, a da su ljudi u Savezu koji su bili protiv toga, shvatili da ovako više ne može dalje ..uglavnom, sabura, pa da se to izglasa
Sad cekajmo to proljece i nadajmo se najboljem.
- ManijakUSA
- Kontakt:
Daj Bože to bi bio najveći napredak za nogomet u BiH!Signore je napisao/la:Bas vidjeh. Ako Bog da bit ce to izglasano, a nakon 2-3 sezone i smanjenje na 10 klubova. BiH zaista nema kapacitet za ligu od 16 klubova. Ne zbog velicine zemlje nego zbog ekonomije koja ne moze da izdrzava toliko klubova u nezanimljivom natjecanju. Smanjenjem na 10/12 klubova smanjila bi se mogucnost financijske krize nekog premijerligasa, a samim tim bi liga bila ozbiljnija i jaca.Chinaglia je napisao/la:Darko Ljubojević najavio skraćivanje PL na 12 klubova, kaže da će na proljeće iznijeti novi prijedlog po tom pitanju, a da su ljudi u Savezu koji su bili protiv toga, shvatili da ovako više ne može dalje ..uglavnom, sabura, pa da se to izglasa
Sad cekajmo to proljece i nadajmo se najboljem.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
Ma nema od tog ništa šta vam je.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
To bi nam bio spas svima, al' teško da će **** iz manjeg entiteta dozvoliti tako nešto. Poteže se priča godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.