saransak je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovi nam se bas rugaju u facu.
saransak je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar mu nedavno Zenica i Tuzla nisu dale podršku? Zar mu naši mediji (većina) ne daje podršku? Zar mu Bajević, Hadžibegić ili Osim ne daju podršku, pa i Halilhodžić? Kad mu je trebalo produžiti mandat, nije ga mogao produžiti bez članova IO koji dolaze iz Federacije i svi su glasali za Sušića.Rusilac je napisao/la:Sta cu ti bolan dokazati,sve je milion puta dokazano.Iz RS-a dolazi horska podrska za Safeta Sušića,zadnja dva primjera je famozna sjednica Izvrsnog odbora i emisija TV Pink u kojoj su svi iz RS-a,cak i gledaoci koji su je javili horski davali podrsku Safetu i govorili da on radi dobar posao.
Svaka izjava Kuline,hvalospjevi,ponudio bi mu odmah dva mandata,svaka izjava onog Rodoljuba hvalospjevi,Nezavisne ,hvalospjevi.....
Eto ti dokazi.
Pošto se očigledno kačiš manje-više za svaki moj post, bar sljedeći put pročitaj pažljivije ono što sam napisala pa onda repliciraj...Nije isto igrati sa jednim klasičnim napadačem i imati u kadru samo jednog klasičnog napadačaharixs je napisao/la:Da pratis fudbala malo bolje vidjela bi da jedna Njemacka igra isto tako sa jednim klasicnim napadacem. A cini mi se da i oni gaje napadcki fudbala I ne tako davno su uzeli SP.DragonGirl je napisao/la:Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača.![]()
A mi cemo imati dva za par sedmica aBd.
Moze im seRusilac je napisao/la:saransak je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
Decko,sve postoji zapisano i snimljeno.Virtu4l je napisao/la:Zar mu nedavno Zenica i Tuzla nisu dale podršku? Zar mu naši mediji (većina) ne daje podršku? Zar mu Bajević, Hadžibegić ili Osim ne daju podršku, pa i Halilhodžić? Kad mu je trebalo produžiti mandat, nije ga mogao produžiti bez članova IO koji dolaze iz Federacije i svi su glasali za Sušića.Rusilac je napisao/la:Sta cu ti bolan dokazati,sve je milion puta dokazano.Iz RS-a dolazi horska podrska za Safeta Sušića,zadnja dva primjera je famozna sjednica Izvrsnog odbora i emisija TV Pink u kojoj su svi iz RS-a,cak i gledaoci koji su je javili horski davali podrsku Safetu i govorili da on radi dobar posao.
Svaka izjava Kuline,hvalospjevi,ponudio bi mu odmah dva mandata,svaka izjava onog Rodoljuba hvalospjevi,Nezavisne ,hvalospjevi.....
Eto ti dokazi.
Nemaš ti nikakve dokaze, imaš samo nekoliko izlizanih matrica, pa ih ponavljaš i kad jedna 'upali' onda se citiraš. Zar te Aco nije nedavno preslušao na ovu temu, a ti si se hladno okrenuo na druge laži i insinuacije.
Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.DragonGirl je napisao/la:Pošto se očigledno kačiš manje-više za svaki moj post, bar sljedeći put pročitaj pažljivije ono što sam napisala pa onda repliciraj...Nije isto igrati sa jednim klasičnim napadačem i imati u kadru samo jednog klasičnog napadačaharixs je napisao/la:Da pratis fudbala malo bolje vidjela bi da jedna Njemacka igra isto tako sa jednim klasicnim napadacem. A cini mi se da i oni gaje napadcki fudbala I ne tako davno su uzeli SP.DragonGirl je napisao/la:Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača.![]()
A mi cemo imati dva za par sedmica aBd.
U reprezentaciji Njemačke jednog klasičnog napadača uvijek može zamijeniti drugi klasični napadač jer evo na posljednjem spisku su bila dvojica, a kod nas ne može ni to, jer mi drugog klasičnog napadača trenutno nemamo!
Vidim,na ovakve slike likujete...a stripovi vam ne pasu bas najbolje...AhmoNY je napisao/la:Moze im seRusilac je napisao/la:saransak je napisao/la:Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da je Zenica dala podršku, kao i Tuzla, a prebrojavanje krvnih zrnaca je očajnički pokušaj davljenika. Osim je bolestan, kolege i bivši saigrači ga podržavaju, a nisu primorani da to rade, mogu jednostavno da prešute, dakle nije kurtoazija. Da li su novinari u talu, ja to ne znam, jer nema nikakvih dokaza za to, osim tvojih pretpostavki koje uzimaš zdravo za gotovo.Rusilac je napisao/la:Decko,sve postoji zapisano i snimljeno.
Zenica mu nije dala podrsku nego dio navijaca na zapadnoj tribini,cca 1000,Osim mu takodje odavno ne daje podrsku.
Za ostale si upravu ali to je bilo prije mjesec,dva,pitanje je kako je sad.Osim toga,podrska kolega trenera je vise kurtoazna,to oni izmedju sebe imaju neku solidarnost.
Podrzavaju ga novinari koji su dio tala,to sam dosta puta obrazlozio.
Sta misli velika vecina javnosti svakodnevno citamo ili gledamo na televizijama.
Mislim da su više realni, ali ako ti ne vidiš logiku u njima...Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.
Koju dvojicu klasicnih napadaca je Njemacka pozvala?
Super su ti stripovi buraz.Juventinisimo je napisao/la: Vidim,na ovakve slike likujete...a stripovi vam ne pasu bas najbolje...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.