Safet Sušić - Pape

Rusilac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rusilac » 27 okt 2014, 19:04

saransak je napisao/la:slika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ovi nam se bas rugaju u facu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 19:09

Rusilac je napisao/la:Sta cu ti bolan dokazati,sve je milion puta dokazano.Iz RS-a dolazi horska podrska za Safeta Sušića,zadnja dva primjera je famozna sjednica Izvrsnog odbora i emisija TV Pink u kojoj su svi iz RS-a,cak i gledaoci koji su je javili horski davali podrsku Safetu i govorili da on radi dobar posao.
Svaka izjava Kuline,hvalospjevi,ponudio bi mu odmah dva mandata,svaka izjava onog Rodoljuba hvalospjevi,Nezavisne ,hvalospjevi.....
Eto ti dokazi.
Zar mu nedavno Zenica i Tuzla nisu dale podršku? Zar mu naši mediji (većina) ne daje podršku? Zar mu Bajević, Hadžibegić ili Osim ne daju podršku, pa i Halilhodžić? Kad mu je trebalo produžiti mandat, nije ga mogao produžiti bez članova IO koji dolaze iz Federacije i svi su glasali za Sušića.

Nemaš ti nikakve dokaze, imaš samo nekoliko izlizanih matrica, pa ih ponavljaš i kad jedna 'upali' onda se citiraš. Zar te Aco nije nedavno preslušao na ovu temu, a ti si se hladno okrenuo na druge laži i insinuacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 19:09

Cim je taj dobio dva poziva,mislio se,to mi je dovoljno...STOP
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 okt 2014, 19:18

harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača. :?
Da pratis fudbala malo bolje vidjela bi da jedna Njemacka igra isto tako sa jednim klasicnim napadacem. A cini mi se da i oni gaje napadcki fudbala I ne tako davno su uzeli SP. ;)
A mi cemo imati dva za par sedmica aBd.
Pošto se očigledno kačiš manje-više za svaki moj post, bar sljedeći put pročitaj pažljivije ono što sam napisala pa onda repliciraj...Nije isto igrati sa jednim klasičnim napadačem i imati u kadru samo jednog klasičnog napadača ;)
U reprezentaciji Njemačke jednog klasičnog napadača uvijek može zamijeniti drugi klasični napadač jer evo na posljednjem spisku su bila dvojica, a kod nas ne može ni to, jer mi drugog klasičnog napadača trenutno nemamo!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 okt 2014, 19:19

Poziv od Svice je bio regularan ( za nas u najgori moguci momenat ) i prirodan posto je covjek njihov dugogodisnji reprezentativac. Poziv od BiH je bio nebi li momak u zadnji momenat promjenio misljenje. A ako cemo tako vagali su i Medunjanin i Begovic i Hajrovic i Misimovic a mnogi drugi igraci nisu imali potreban kvalitet da bi vagali ponude inace bi mozda i oni. I Miske, Medunjanin i Begovic postadose jedni od najboljih igraca i najvecih patriota. Ko to kaze da nebi bilo isto sa Seferovicem koji je mozda i veci patriota od njih.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 okt 2014, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 27 okt 2014, 19:19

Rusilac je napisao/la:
saransak je napisao/la:slika

Moze im se :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 okt 2014, 19:22

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Sta cu ti bolan dokazati,sve je milion puta dokazano.Iz RS-a dolazi horska podrska za Safeta Sušića,zadnja dva primjera je famozna sjednica Izvrsnog odbora i emisija TV Pink u kojoj su svi iz RS-a,cak i gledaoci koji su je javili horski davali podrsku Safetu i govorili da on radi dobar posao.
Svaka izjava Kuline,hvalospjevi,ponudio bi mu odmah dva mandata,svaka izjava onog Rodoljuba hvalospjevi,Nezavisne ,hvalospjevi.....
Eto ti dokazi.
Zar mu nedavno Zenica i Tuzla nisu dale podršku? Zar mu naši mediji (većina) ne daje podršku? Zar mu Bajević, Hadžibegić ili Osim ne daju podršku, pa i Halilhodžić? Kad mu je trebalo produžiti mandat, nije ga mogao produžiti bez članova IO koji dolaze iz Federacije i svi su glasali za Sušića.

Nemaš ti nikakve dokaze, imaš samo nekoliko izlizanih matrica, pa ih ponavljaš i kad jedna 'upali' onda se citiraš. Zar te Aco nije nedavno preslušao na ovu temu, a ti si se hladno okrenuo na druge laži i insinuacije.
Decko,sve postoji zapisano i snimljeno.
Zenica mu nije dala podrsku nego dio navijaca na zapadnoj tribini,cca 1000,Osim mu takodje odavno ne daje podrsku.
Za ostale si upravu ali to je bilo prije mjesec,dva,pitanje je kako je sad.Osim toga,podrska kolega trenera je vise kurtoazna,to oni izmedju sebe imaju neku solidarnost.
Podrzavaju ga novinari koji su dio tala,to sam dosta puta obrazlozio.

Sta misli velika vecina javnosti svakodnevno citamo ili gledamo na televizijama.
:wave:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 okt 2014, 19:26

DragonGirl je napisao/la:
harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ama kad ovdje čovjek razmišlja i najprostijom logikom može zaključiti da nam je treći napadač neophodan za ovu utakmicu, pa ko god on bio i iz kojeg god kluba dolazio, ali da je po vokaciji napadač. Nije pitanje više želimo li ovog, želimo li onog, odgovara li nam ovaj ili onaj...bitno je da nam treba jedan u rezervi! Mislim da se jedan Hajrović ili Višća, koliko god oni kvalitetni bili, ne mogu u napadu snaći bolje od nekog kome je to prirodna pozicija, kada bi došlo do toga da neko mora zamijeniti Džeku.
Koji apsurd, reprezentacija koja igra napadački fudbal i koja je u prošlom kvalifikacionom ciklusu postigla 30 golova, za sljedeću utakmicu u kadru vjerovatno ima samo jednog klasičnog napadača. :?
Da pratis fudbala malo bolje vidjela bi da jedna Njemacka igra isto tako sa jednim klasicnim napadacem. A cini mi se da i oni gaje napadcki fudbala I ne tako davno su uzeli SP. ;)
A mi cemo imati dva za par sedmica aBd.
Pošto se očigledno kačiš manje-više za svaki moj post, bar sljedeći put pročitaj pažljivije ono što sam napisala pa onda repliciraj...Nije isto igrati sa jednim klasičnim napadačem i imati u kadru samo jednog klasičnog napadača ;)
U reprezentaciji Njemačke jednog klasičnog napadača uvijek može zamijeniti drugi klasični napadač jer evo na posljednjem spisku su bila dvojica, a kod nas ne može ni to, jer mi drugog klasičnog napadača trenutno nemamo!
Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.
Koju dvojicu klasicnih napadaca je Njemacka pozvala?

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2014, 19:36

AhmoNY je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
saransak je napisao/la:
slika
Moze im se :kafa:
Vidim,na ovakve slike likujete...a stripovi vam ne pasu bas najbolje... :mrgreen:
Kad vec citirate i likujete,barem ih stavite u spoiler...da ne zatrpajete forum bez veze.. ;)

Zao mi vas..Tino ce biti spreman...probajte sa kakav vudu...lutka,iglice i te stvari.. :lol:
Pocnite se pripremati za scenarij,ako Tino ne odigra dobro...da ga amidza stavio u prvih 11 povrijedjenog... :lol:
Da ga vec jednom istjerate...samo slozno Azerbejdzanci,samo slozno...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 27 okt 2014, 19:40

Cuj zao mi vas :think:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2014, 19:45

Rusilac je napisao/la:Decko,sve postoji zapisano i snimljeno.
Zenica mu nije dala podrsku nego dio navijaca na zapadnoj tribini,cca 1000,Osim mu takodje odavno ne daje podrsku.
Za ostale si upravu ali to je bilo prije mjesec,dva,pitanje je kako je sad.Osim toga,podrska kolega trenera je vise kurtoazna,to oni izmedju sebe imaju neku solidarnost.
Podrzavaju ga novinari koji su dio tala,to sam dosta puta obrazlozio.

Sta misli velika vecina javnosti svakodnevno citamo ili gledamo na televizijama.
:wave:
Naravno da je Zenica dala podršku, kao i Tuzla, a prebrojavanje krvnih zrnaca je očajnički pokušaj davljenika. Osim je bolestan, kolege i bivši saigrači ga podržavaju, a nisu primorani da to rade, mogu jednostavno da prešute, dakle nije kurtoazija. Da li su novinari u talu, ja to ne znam, jer nema nikakvih dokaza za to, osim tvojih pretpostavki koje uzimaš zdravo za gotovo.

Da je kojim slučajem sve što pričaš istina, onda je Safet Sušić mnogo moćan čovjek, valja to držati pod kontrolom, imamo novog Pabla Escobara? Jbg, ni Pablo sve to ne bi mogao finansirati, kad tad bi presušilo. Svi su protiv njega, a on opstaje bez problema, i još vam se smije u facu, mnogo moćan čovjek :shhh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 okt 2014, 19:53

Ocito Sajo Susica planira dosta koristiti u reprezentaciji, jel rupa na lijevom beku ulijece Tino, jel na desnom ulijeće Tino, jel lijevo krilo fali tu je Tino, jel desno krilo fali Tino upada :D
Dakle, ne preostaje nam nista osim da se pomirimo s time, svidjalo se to nama ili ne.
DD

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 okt 2014, 20:00

Kacim se jer tvoji postovi su uglavnom negativni, citko napisani ali vecinom bez neke logike.
Koju dvojicu klasicnih napadaca je Njemacka pozvala?
Mislim da su više realni, ali ako ti ne vidiš logiku u njima...
Za Njemačku moja greška priznajem, na posljednjem spisku je bio samo jedan klasični napadač Kruse iz Borussije iako je i Goetze bio upisan kao napadač, ali to je bio izuzetak jer naprimjer protiv Škotske u septembru su pozvana bila dva, osim toga znamo svi da te dvije posljednje utakmice nisu slavno završile, ali ipak nismo mi Njemačka pa da možemo pruštiti sebi taj luksuz, osim toga oni su, kao što si rekao osvojili SP, a mislim da to ipak nisu učinili sa samo jednim klasičnim napadačem u kadru...također apsurdno je porediti kvalitet njihovih krila koja igraju u napadu i naših...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 okt 2014, 20:08

Dabogda ti se Stilic u snu pojavio.Dabogda ti se Zubanovic prividjo.Stetocino kako te nije stid tolike pare uzimat .Stravu ce ti slijevat uskoro.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 okt 2014, 20:22

Argumenti agenata i domobrana su slijedeci: Vjerujte igracima, i drugim ljudima, ne vjerujte svojim ocima. Odveo nas je na Sp, kome je to jos uspjelo? Njemacka igra sa jednim spicem, mozemo i mi.

Smijesno.
Celik!3,2,2.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 27 okt 2014, 20:29

Čuj Zenica dala podršku :rol: :rol: :rol:

1/3 zapadne tribine ne može predstavljat Zenicu :wave:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 27 okt 2014, 20:40

Poslije tekme možemo samo do zida plaća.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 okt 2014, 20:59

Kriminalac ce odgovorati pred narodom i zakonom , nemojte ljudi biti zabrinuti kada tada ce odgovarati ! Zatvorska kazna !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 okt 2014, 21:02

Juventinisimo je napisao/la: Vidim,na ovakve slike likujete...a stripovi vam ne pasu bas najbolje... :mrgreen:
Super su ti stripovi buraz.
Ako ce pravljenje stripova smanjiti broj tvojih komentara, napravi nam jos nekoliko :D

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 27 okt 2014, 21:02

Sta kazu papetoljupci jel amidja vecer'o :)
Rođeni brato

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []