Hare nisi više autoritet na forumuharishp je napisao/la:Cuj ko,valjda bi ja tebe trebao to upitati.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja to na dva tocka,drzim do motoriteta.Virtu4l je napisao/la:Hare nisi više autoritet na forumuharishp je napisao/la:Cuj ko,valjda bi ja tebe trebao to upitati.![]()
Nego ako je ovaj Fering kao onaj mu na avataru,onda mu nije ni zamjeriti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tino Sven na svu sreću nije ozbiljnije povrijeđen, biće spreman za Izrael.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... ael/144011
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... ael/144011
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tacno kad smo mislili da ne moze gore sa tuznim vijestima
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad se oporavlja amidzino zlato ?
Kakva je povreda u pitanju?
Kakva je povreda u pitanju?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Najvece moguce pojacanje za nas bi bila povreda ovog panja, jer jedino ce tako letit iz prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vratia se..... 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa da ti ne bude dosadno.harishp je napisao/la:Vratia se.....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Bas , ni Pjanic da postigne svoj prvi gol na SP-uMrMuscle je napisao/la: Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizasto...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Imao je i Zahirovic vise od jednog dobrog poteza za repku pa je panjina... Al licno za ovog Maskerano, Beckham i Iniesta u jednom....emir79 je napisao/la:Bas , ni Pjanic da postigne svoj prvi gol na SP-uMrMuscle je napisao/la: Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizasto...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Naprijed Safete, Seade, Germanijo, Tino Sveno, Hadzi, Avdijo

- Nerminovic
- Kontakt:
Mi drugi?AhmoNY je napisao/la:Naprijed Safete, Seade, Germanijo, Tino Sveno, Hadzi, Avdijo![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Imamo potencijal i za prvo mjesto. Logicno, iz prvog sesira....
Pape, narod BIH te zasluzuje...
Pape, narod BIH te zasluzuje...
Druže pojma ti o fudbalu nemaš, iskompleksiran si i prepun mržnje.MrMuscle je napisao/la:Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam....
x
Jah. Eto nije tako, nego igra mali, ubi, ma hebo Götzea kako ovaj nas igra.Pelo je napisao/la:Druže pojma ti o fudbalu nemaš, iskompleksiran si i prepun mržnje.MrMuscle je napisao/la:Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam....
Haj ti meni lijepo objasni sta on to (osim prezimena) ima, koji segment igre da je u njemu da kazemo wow dobar?!
Po kojem rezonu on uzima mjesto Stilicu? Koji segment igre eto mu je bolji od npr. Stilica?
Coronados de gloria vivamos,
Kako stvari stoje, izgleda da je njegova najveća mana ili nesreća upravo njegovo prezime Sušić, zbog ovog prezimena momak je konstantno pod "lupom" i bukvalno mu se i svaka najmanja greškica u igri računa kao neki strašan kiks.
Ne mislim da je Tino svjetska klasa, ali definitivno ima mjesta u reprezentaciji, posjeduje strašan šut, zna odigrati pas, vrlo borben, fin osjećaj za asistenciju i td.
Eh sad kad si već kod Štilića, zamisli da je on odigrao onakvu partiju protiv Belgije (kako je odigrao Tino) mislim da bi većina komentara bila u pozitivnom kontekstu, vjerovatno zato što Štiliću amidža nije selektor i što mu se ne bi preuveličavala svaka mala greška.
Ne mislim da je Tino svjetska klasa, ali definitivno ima mjesta u reprezentaciji, posjeduje strašan šut, zna odigrati pas, vrlo borben, fin osjećaj za asistenciju i td.
Eh sad kad si već kod Štilića, zamisli da je on odigrao onakvu partiju protiv Belgije (kako je odigrao Tino) mislim da bi većina komentara bila u pozitivnom kontekstu, vjerovatno zato što Štiliću amidža nije selektor i što mu se ne bi preuveličavala svaka mala greška.
x
Ne, njegova najveca mana se zove Amidza Safet Susic, koji ga je na onakav pogan nacin uveo u reprezentaciju i odveo na historijsko prvo Svijetsko prvenstvo. Lagajuci sve i svakog kako je on resenje na def. veznom. Izbjegavajuci sva pitanja o svom Tini kako nebi ispado jos veca budala, odnosno jos vise se blamiro. I evo sad je clan prve postave pored igraca iz La Lige, Ligue 1, Süper Lige etc...
To je njegova najveca mana. Ne prezime
To je njegova najveca mana. Ne prezime
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Njegova najveca mana i zlo koje mu je Safet nanio je odlazak na svjetsko prvenstvo .Pelo je napisao/la:Kako stvari stoje, izgleda da je njegova najveća mana ili nesreća upravo njegovo prezime Sušić, .
Trebao je dobiti prvu sansu u kvalifikacijama ovim za francusku i to je to pokazi dokazi izbori se niko ti nista nece reci , zato zbog ljigavosti i odlaska na SP vise od pola stadiona domace publike ga ispraca zvizducima gdje imamo cak i pozitivan rezultat , ovi zvizduci ce se pojacavati kako vrijeme bude odmicalo .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA