Hare nisi više autoritet na forumuharishp je napisao/la:Cuj ko,valjda bi ja tebe trebao to upitati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hare nisi više autoritet na forumuharishp je napisao/la:Cuj ko,valjda bi ja tebe trebao to upitati.

Ja to na dva tocka,drzim do motoriteta.Virtu4l je napisao/la:Hare nisi više autoritet na forumuharishp je napisao/la:Cuj ko,valjda bi ja tebe trebao to upitati.

Pa da ti ne bude dosadno.harishp je napisao/la:Vratia se.....

Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam.
 ...
 ...Bas , ni Pjanic da postigne svoj prvi gol na SP-uMrMuscle je napisao/la: Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizasto...

Imao je i Zahirovic vise od jednog dobrog poteza za repku pa je panjina... Al licno za ovog Maskerano, Beckham i Iniesta u jednom....emir79 je napisao/la:Bas , ni Pjanic da postigne svoj prvi gol na SP-uMrMuscle je napisao/la: Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizasto...

Mi drugi?AhmoNY je napisao/la:Naprijed Safete, Seade, Germanijo, Tino Sveno, Hadzi, Avdijo

Druže pojma ti o fudbalu nemaš, iskompleksiran si i prepun mržnje.MrMuscle je napisao/la:Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam....

Jah. Eto nije tako, nego igra mali, ubi, ma hebo Götzea kako ovaj nas igra.Pelo je napisao/la:Druže pojma ti o fudbalu nemaš, iskompleksiran si i prepun mržnje.MrMuscle je napisao/la:Nije panj.... Nego je bezvrijedni balvan i to onaj truhli od kojeg apsolutno nemas koristi nizastoPelo je napisao/la:Sve razumijem, ali da neko ovog momka naziva panjem, to stvarno ne kontam....

Njegova najveca mana i zlo koje mu je Safet nanio je odlazak na svjetsko prvenstvo .Pelo je napisao/la:Kako stvari stoje, izgleda da je njegova najveća mana ili nesreća upravo njegovo prezime Sušić, .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.