Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
E to ne znam kad se registrujes onda valjda ima tu negdjedino-92 je napisao/la:da, a ukines ga jednim klikom samo
Kojom karticom ja probo unicredit i raiffeisen neće nijedna pise pogrešan broj računaarmin je napisao/la:Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
Sparkasse.JoseMourinho je napisao/la:Kojom karticom ja probo unicredit i raiffeisen neće nijedna pise pogrešan broj računaarmin je napisao/la:Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
Racunaj 02:10h.Tracy3McGrady je napisao/la:tamam sam mislio ici spavati a vi kazete da igra u 2h e pa sad ce se ispratiti baf prvo.
Gojko Cimirot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.