Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Odg: Jusuf Nurkić
- JoseMourinho
- Kontakt:
E to ne znam kad se registrujes onda valjda ima tu negdjedino-92 je napisao/la:da, a ukines ga jednim klikom samo
Re: Jusuf Nurkić
nemogu dvoje odjednom gledati, odma izbace onog jednoga
slika se moze podesiti od 400 kbps do 3000(hd)
slika se moze podesiti od 400 kbps do 3000(hd)
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kojom karticom ja probo unicredit i raiffeisen neće nijedna pise pogrešan broj računaarmin je napisao/la:Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
- firefirefirely
- Kontakt:
Kod mene je Intesa ( Visa Electron )
Sparkasse.JoseMourinho je napisao/la:Kojom karticom ja probo unicredit i raiffeisen neće nijedna pise pogrešan broj računaarmin je napisao/la:Hvala, registrovao sam se sa tačnim podacimaJoseMourinho je napisao/la:Uglavnom za league pass ideš da kupiš i odradis tu kupovinu al ne skida pare sa kartice do 5.11 samo je fazon 4.11 otkazat kupovinu i et iskoristio si free trial
U kolko je tekma ?
02:00Freaza je napisao/la:U kolko je tekma ?
Ajmo Jusufe 10 poena 10 skokova
Ima li neki dobar stream za Jukinu tekmu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
tamam sam mislio ici spavati a vi kazete da igra u 2h e pa sad ce se ispratiti baf prvo.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- akisarajevo92
- Kontakt:
Racunaj 02:10h.Tracy3McGrady je napisao/la:tamam sam mislio ici spavati a vi kazete da igra u 2h e pa sad ce se ispratiti baf prvo.
Gojko Cimirot
Don't believe the hype.
hoće li biti kakvog strima ili?
Evo predstavljanja igrača 
From Bosniaaaaaaaaaa
From Bosniaaaaaaaaaa
http://www.rojadirecta.me/goto/www.amsp ... nnel8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
flash .. dobar http://www.firstevents.us/live9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evo ga, sretno Juka
Ajmoo Jukaaaaaa

- JackTheStripper
- Kontakt:
Nurkić era je počela! 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.