Ima tu jos rookie-ja koji su dobro izgledali u svojim prvim utakmicama, nije sad da je Juka imao double double, nemojmo pretjerivati. No da je bio dobar, bio je. I naravno slazem se za All Star potencijal, ali mislim da ce trebati par godina sigurno.bluesaa je napisao/la:nakon ovog ugovora a mozda i prije, zasigurno kvalitet za all stara, odavno neki rookie nije u prvoj zvanicnoj utakmici izgledao onako dobro i opustenop na terenu kao juka sinoc![]()
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
mislim da će Juka u budućnosti postat' jedan od tri najbolja centra u NBA, strašan potencijal
nisam neki vrsni poznavalac NBA prilika, al' on izgleda tako moćno, da je to strahota!
Kad je sljedeca tekma ?
Svaka čast Juka

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sjećam se kad sam ga upoznao prije nešto više od godinu dana,doš'o lik na lokalnu praonu da opere svog BMW-a.Valjda krenuo u Hrvatsku pa stao tu da sredi ljubimca, naravno da sam iskoristio šansu i slikao se sa njim.
Izrast'o Juka ko vrba. Izgledam k'o dijete kraj njega a stariji sam par godina. 
Izrast'o Juka ko vrba. Izgledam k'o dijete kraj njega a stariji sam par godina. @francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Re: Odg: Jusuf Nurkić
juka ne igra na EP dok su u savezu dino i harun.velez_mostar je napisao/la:Logicno, vjeruj..pogotovo nakon svega sto se desavalo vezano za njegovu "povredu", a i ne bi bilo prvi put da se nakon sto se u klupskoj karijeri igrac progura malo repku stavi po strani.mirzatele je napisao/la:naravno da igra, kakvo je to pitanjevelez_mostar je napisao/la:Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
Ali hajde, dobro je..bice to mocno, Mirza-Jusuf-Nihad trio, mozemo se nadati dobrim stvarima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
onda se polako pocni oprastati sa najmilijimmirzatele je napisao/la:Ako Jusuf odbije reprezentaciju ja cu se bacit ko ovaj vlasnik gugla. Nema sanse
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Otkud ti sad to?
Kad je to reko?
Kad je to reko?
A jučer sam baš čitao intervju sa njegovim prvim trenerom Seleskovićem. Sam je čovjek rekao da je to jedan veliki nesporazum i da samo trebaju da sjednu KSBiH i Juka da popričaju i da će to biti okej. Pa nismo valjda toliko blesavi da izgubimo ovako jednog dragulja. Dok je tu naš kapiten MT ne sumnjam da će se ovo sve lijepo završiti na obostrano zadovoljstvo.skyisthelimit je napisao/la:Mene samo strah da zbog nas i necijeg inacenja ne budemo ga imali u reprezentaciji za naredno evropsko. To bi bila katastrofa. Valjda ce rijesiti nesuglasice sa savezom.
PS.
Ovi me Ameri svaki put oduševe, oni su uspjeli upratiti da ne želi da ga zovu Bosnian bear, već beast.
- storm_raider
- Kontakt:
Nije istina. Igrace na EP, cak su sve i rijesili nedavno. Naravno Harun je bio posrednik.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ja prenosim sta juka kaze... don't shoot the messenger...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
@KK_Bosna
Ako je to istina i bude tako kako ti kažeš, onda je to za nas velika sramota da radi pojedinaca gubimo igrače pogotovo Juku koji je već sada igračina.

Ako je to istina i bude tako kako ti kažeš, onda je to za nas velika sramota da radi pojedinaca gubimo igrače pogotovo Juku koji je već sada igračina.
ne, nego se ofanzivni faulovi racunaju kao turnoveri... zato sto ti ekipa usput izgubi loptu. a juka je imao jedan takavNeutral je napisao/la:Defanzivni faul nad Josh Smith-om (2+1) računaju kao turnover.
Tačno. Kakav defanzivni faul i turnover, niđe veze.dino-92 je napisao/la:ne, nego se ofanzivni faulovi racunaju kao turnoveri... zato sto ti ekipa usput izgubi loptu. a juka je imao jedan takavNeutral je napisao/la:Defanzivni faul nad Josh Smith-om (2+1) računaju kao turnover.
S tim da ono nije bio ofanzivni faul, Singler (čini mi se da je on bio) je dobro prodao kontakt..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Što niko ne upita Jusufa u vezi reprezentacije?
Volio bi da javno kaže da se neće odazvati dok je taj dvojac tu.
Volio bi da javno kaže da se neće odazvati dok je taj dvojac tu.
Haruna da nije bilo ne bi bilo niceg pa ni juke u reprezentaciji ( doduse i otac jukin je igrao veliku ulogu ) steta da se to sad tako zavrsi al cisto sumnjam da nece igrat al eto njemu na volju mi smo vazda mogli bez igraca mocemo i bez njega ako mu je takva volja 
Kako moze pricat o necemu sto ce biti za nesto manje od godinu dana? Umjesto da pisete o igri ovdje se unosi smutnja i razdor...
Znam ja nas, **** ti nas
Naravno da ce igrat, nije ni Harun budala a konakovic ga moze samo podudlat
Znam ja nas, **** ti nas
Naravno da ce igrat, nije ni Harun budala a konakovic ga moze samo podudlat
- Consigliere
- Kontakt:
Ako ga ne bude u repki, on je za mene samo jos jedan NBA igrac. Kazem ako, jer ipak mislim i nadam se da ce igrati za nas.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mashaallah, svaka čast našem Jusufu... Ponosan sam!
I da vas nešto pitam, zašto na ovoj stranici ja ne mogu otvoriti nijednu vijest o Jusufu, ustvari otvori mi i zastopa, ali doslovno se svaki put desi ima mjesec dana i to isključivo kad otvaram vijest o njemu zastopa i ponudi opciju "kill page" koju sam prisiljen odabrati???
I da vas nešto pitam, zašto na ovoj stranici ja ne mogu otvoriti nijednu vijest o Jusufu, ustvari otvori mi i zastopa, ali doslovno se svaki put desi ima mjesec dana i to isključivo kad otvaram vijest o njemu zastopa i ponudi opciju "kill page" koju sam prisiljen odabrati???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi. 
Jedva cekam reprezentativne utakmice.
Bravo Juka, velike stvari se ocekuju od tebe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne znam, cuo sam da je bilo malo problema i u tome sto se na utakmici sa svedskom mirza kada je igra sa njim samo ispucavao, a ni jednu loptu nije dao juki, što je on malo zamjerioOmerbavarac je napisao/la:Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi.
cinjenica je da ako se pravilno upotrebe (i da nema nicije sebicnosti) mogu biti pakleni tandem, ali u suprotnom mogu smetati jedan drugom
mada i da obojica igraju u razlicito vrijeme onda imas konstatno jako ofanzivno oruzije na parketu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.