Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la _dreamer_ » 30 okt 2014, 11:03

bluesaa je napisao/la:nakon ovog ugovora a mozda i prije, zasigurno kvalitet za all stara, odavno neki rookie nije u prvoj zvanicnoj utakmici izgledao onako dobro i opustenop na terenu kao juka sinoc :bih: :tokralju:
Ima tu jos rookie-ja koji su dobro izgledali u svojim prvim utakmicama, nije sad da je Juka imao double double, nemojmo pretjerivati. No da je bio dobar, bio je. I naravno slazem se za All Star potencijal, ali mislim da ce trebati par godina sigurno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 okt 2014, 11:10

mislim da će Juka u budućnosti postat' jedan od tri najbolja centra u NBA, strašan potencijal :D nisam neki vrsni poznavalac NBA prilika, al' on izgleda tako moćno, da je to strahota!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 okt 2014, 11:18

Kad je sljedeca tekma ?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2014, 11:20

Svaka čast Juka :clap: :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 okt 2014, 11:23

Sjećam se kad sam ga upoznao prije nešto više od godinu dana,doš'o lik na lokalnu praonu da opere svog BMW-a.Valjda krenuo u Hrvatsku pa stao tu da sredi ljubimca, naravno da sam iskoristio šansu i slikao se sa njim. :D

slika Izrast'o Juka ko vrba. Izgledam k'o dijete kraj njega a stariji sam par godina. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la KK_Bosna » 30 okt 2014, 11:46

velez_mostar je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Je li Nurkic igra za BiH na Euru, ili se nesto promjenilo nakon transfera u NBA?
naravno da igra, kakvo je to pitanje
Logicno, vjeruj..pogotovo nakon svega sto se desavalo vezano za njegovu "povredu", a i ne bi bilo prvi put da se nakon sto se u klupskoj karijeri igrac progura malo repku stavi po strani.

Ali hajde, dobro je..bice to mocno, Mirza-Jusuf-Nihad trio, mozemo se nadati dobrim stvarima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
juka ne igra na EP dok su u savezu dino i harun.
mirzatele je napisao/la:Ako Jusuf odbije reprezentaciju ja cu se bacit ko ovaj vlasnik gugla. Nema sanse :nene:
onda se polako pocni oprastati sa najmilijim :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 30 okt 2014, 11:47

Otkud ti sad to?
Kad je to reko?

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 okt 2014, 11:50

skyisthelimit je napisao/la:Mene samo strah da zbog nas i necijeg inacenja ne budemo ga imali u reprezentaciji za naredno evropsko. To bi bila katastrofa. Valjda ce rijesiti nesuglasice sa savezom.
A jučer sam baš čitao intervju sa njegovim prvim trenerom Seleskovićem. Sam je čovjek rekao da je to jedan veliki nesporazum i da samo trebaju da sjednu KSBiH i Juka da popričaju i da će to biti okej. Pa nismo valjda toliko blesavi da izgubimo ovako jednog dragulja. Dok je tu naš kapiten MT ne sumnjam da će se ovo sve lijepo završiti na obostrano zadovoljstvo. ;)

PS.

Ovi me Ameri svaki put oduševe, oni su uspjeli upratiti da ne želi da ga zovu Bosnian bear, već beast. :mrgreen: :bow:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 okt 2014, 11:56

Nije istina. Igrace na EP, cak su sve i rijesili nedavno. Naravno Harun je bio posrednik.
Sport je lijek za tijelo i duh.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 okt 2014, 11:58

ja prenosim sta juka kaze... don't shoot the messenger...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 okt 2014, 12:03

@KK_Bosna

Ako je to istina i bude tako kako ti kažeš, onda je to za nas velika sramota da radi pojedinaca gubimo igrače pogotovo Juku koji je već sada igračina. :thumbdown: :nene:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 okt 2014, 12:04

Neutral je napisao/la:Defanzivni faul nad Josh Smith-om (2+1) računaju kao turnover.
ne, nego se ofanzivni faulovi racunaju kao turnoveri... zato sto ti ekipa usput izgubi loptu. a juka je imao jedan takav

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 okt 2014, 12:13

dino-92 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Defanzivni faul nad Josh Smith-om (2+1) računaju kao turnover.
ne, nego se ofanzivni faulovi racunaju kao turnoveri... zato sto ti ekipa usput izgubi loptu. a juka je imao jedan takav
Tačno. Kakav defanzivni faul i turnover, niđe veze.

S tim da ono nije bio ofanzivni faul, Singler (čini mi se da je on bio) je dobro prodao kontakt..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 okt 2014, 12:56

Što niko ne upita Jusufa u vezi reprezentacije?

Volio bi da javno kaže da se neće odazvati dok je taj dvojac tu.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 okt 2014, 12:59

Haruna da nije bilo ne bi bilo niceg pa ni juke u reprezentaciji ( doduse i otac jukin je igrao veliku ulogu ) steta da se to sad tako zavrsi al cisto sumnjam da nece igrat al eto njemu na volju mi smo vazda mogli bez igraca mocemo i bez njega ako mu je takva volja :D

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 30 okt 2014, 13:08

Kako moze pricat o necemu sto ce biti za nesto manje od godinu dana? Umjesto da pisete o igri ovdje se unosi smutnja i razdor... :x

Znam ja nas, **** ti nas

Naravno da ce igrat, nije ni Harun budala a konakovic ga moze samo podudlat

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 okt 2014, 13:10

Ako ga ne bude u repki, on je za mene samo jos jedan NBA igrac. Kazem ako, jer ipak mislim i nadam se da ce igrati za nas.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 30 okt 2014, 13:28

Mashaallah, svaka čast našem Jusufu... Ponosan sam!
I da vas nešto pitam, zašto na ovoj stranici ja ne mogu otvoriti nijednu vijest o Jusufu, ustvari otvori mi i zastopa, ali doslovno se svaki put desi ima mjesec dana i to isključivo kad otvaram vijest o njemu zastopa i ponudi opciju "kill page" koju sam prisiljen odabrati??? :?
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 okt 2014, 13:48

Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi. :tokralju:

Jedva cekam reprezentativne utakmice.

Bravo Juka, velike stvari se ocekuju od tebe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 okt 2014, 15:28

Omerbavarac je napisao/la:Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi. :tokralju:

Jedva cekam reprezentativne utakmice.

Bravo Juka, velike stvari se ocekuju od tebe.
ne znam, cuo sam da je bilo malo problema i u tome sto se na utakmici sa svedskom mirza kada je igra sa njim samo ispucavao, a ni jednu loptu nije dao juki, što je on malo zamjerio

cinjenica je da ako se pravilno upotrebe (i da nema nicije sebicnosti) mogu biti pakleni tandem, ali u suprotnom mogu smetati jedan drugom

mada i da obojica igraju u razlicito vrijeme onda imas konstatno jako ofanzivno oruzije na parketu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.