FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 12:36

Duljevic, Okic, Bilbija, Velkoski, Bekic. Sa koja tri igraca poceti?

Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
Tezak zadatak za Mehu koga na klupi ostaviti :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 okt 2014, 12:44

Aragon je napisao/la:Duljevic, Okic, Bilbija, Velkoski, Bekic. Sa koja tri igraca poceti?

Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
Tezak zadatak za Mehu koga na klupi ostaviti :kafa:
Duljević je najbolji igrač Sarajeva.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 okt 2014, 13:04

@siouxlukavac
To što igrači izjavljuju nema nikakve veze kako će se ponašati na terenu.
Mislim da je pored Velkoskog i Okić siguran, jedina dilema je Bilbija ili Duljević.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2014, 13:34

Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 13:36

Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Onda Bilbija ili Okic klupa?

Meni je Bilbija prejak bio zadnju tekmu, bilo bi mi zao ako ostane na klupi.

I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 30 okt 2014, 13:37

Duljević je na klupi.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 okt 2014, 13:57

ado19211 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
:urnebes:
Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.

A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu :D :thumbup:
skidanje pritska s kluba. pa vi ako popusite ovu utakmicu ima da vas nema :urnebes: borba za evropu ce biti mrka kapa ;)
Otkud sad najednom da niste favoriti. E baš ste namazani :D sada ćemo krenuti grlom u jagode kad smo skontali koliko smo bolji od vas i laganini vas poderati sa pola snage a možda i kojeg igrača odmorimo ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2014, 14:00

Aragon je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.

I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 okt 2014, 14:13

samo za @sinbosanski

Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.

Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona :zviz:
1946

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 30 okt 2014, 14:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski

Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.

Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona :zviz:
Pjesma ili jecaji, vidjet cemo. Doduse, vi od muke navijate i kad gubite. Dok se ne razidjete oko 61. minute. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 30 okt 2014, 14:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski

2.500 !? dakle kao sto sam i rekao, dobit ce te ovaj zeleni dio, kao i izmedju zelenog i plavog, to je sve za razliku od predhodnih derbija kada ste zauzimali i slovo O., pozdravljam ... :wave:

slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 okt 2014, 14:49

Sabinho je napisao/la:
Aragon je napisao/la:

Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.
ne znam sto se raspravljas s njim.
Aragon je napisao/la:Duljevicu yebem ti materrrr. Koliko si dobar toliko si sebican i glup.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 30 okt 2014, 15:00

Aragon je napisao/la:

Slazem se oko toga da Duljevic ostane na klupi, da formacijski se pocne sa Bilbijom povucenijim a Radovcem gore, a Duljevica uvest nekad oko 60 min da slomi ovu djecu sa golubarnika. 2 slaloma, 2 gola :salut:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 30 okt 2014, 15:03

sDobrinje je napisao/la:Cuj Zeljeznicar favorit,Zeljeznicar je kita Musanova
Tako smo govorili da mozemo proc Borussiu pa igraci usli puni samopouzdanja, ipak bolje prebacit pritisak, ne sumnjam da cemo ih nadigrat ali pobjedit :hmmmmm:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 15:06

In Meho we trust :thumbup:

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 30 okt 2014, 15:07

Poredis drugoplasiranu ekipu bundeslige sa invalidskom zadrugom sa Grbavice?
Pa sa cime ces uci u utakmicu nego sa samopuzdanjem?Ocemo uci u tekmu sa gacama punim govana?
Pa sa Zrinjskim i Listicom smo se laktali na gostovanjima i bolji bili i onda da mi ovi invalidi budu favoriti.
Meni kad bi igrac rekao da je Zeljo favorit puco bih ga lopatom po guzovima,pa makar i taj nakav famozni pritisak da se skine

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 30 okt 2014, 15:07

hordasDoboj je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:Cuj Zeljeznicar favorit,Zeljeznicar je kita Musanova
Tako smo govorili da mozemo proc Borussiu pa igraci usli puni samopouzdanja, ipak bolje prebacit pritisak, ne sumnjam da cemo ih nadigrat ali pobjedit :hmmmmm:
Jel to porediš Borussiu Mönchengladbach i Želju sunce ti **** :mrgreen:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 30 okt 2014, 15:22

sDobrinje je napisao/la:Poredis drugoplasiranu ekipu bundeslige sa invalidskom zadrugom sa Grbavice?
Pa sa cime ces uci u utakmicu nego sa samopuzdanjem?Ocemo uci u tekmu sa gacama punim govana?
Pa sa Zrinjskim i Listicom smo se laktali na gostovanjima i bolji bili i onda da mi ovi invalidi budu favoriti.
Meni kad bi igrac rekao da je Zeljo favorit puco bih ga lopatom po guzovima,pa makar i taj nakav famozni pritisak da se skine
A treba uci sa samopoudanjem ali ne sa imperativom pobjede. Treba bit' realan, niko nije favorit u derbiju !
Trebajul' nasi igraci davat izjave tipa pobjedjujemo ih sta su oni za nas pa kasnije od 24 igraca izbacit pola jer ne zasluzuju igrat ...

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 30 okt 2014, 15:24

Treba uci sa ciljem da se pobijedi tekma i gotovo

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 30 okt 2014, 15:40

Kako sam čuo od prijatelja, doći se i nekolicina Hordaša iz Zavidovića da podrži bordo momke.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Sinfoc1986 i 55 gostiju.