Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
Tezak zadatak za Mehu koga na klupi ostaviti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Duljević je najbolji igrač Sarajeva.Aragon je napisao/la:Duljevic, Okic, Bilbija, Velkoski, Bekic. Sa koja tri igraca poceti?
Mislim da je Velkoski siguran, za ostala dva mjesta kandiduju Bilbija, Okic i Duljevic.
Tezak zadatak za Mehu koga na klupi ostaviti
Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Otkud sad najednom da niste favoriti. E baš ste namazaniado19211 je napisao/la:skidanje pritska s kluba. pa vi ako popusite ovu utakmicu ima da vas nemapitic je napisao/la:Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.Head je napisao/la:
A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu![]()
borba za evropu ce biti mrka kapa
Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.Aragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Meni je Bilbija prejak bio zadnju tekmu, bilo bi mi zao ako ostane na klupi.
I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
Pjesma ili jecaji, vidjet cemo. Doduse, vi od muke navijate i kad gubite. Dok se ne razidjete oko 61. minute.BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski
Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.
Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona
2.500 !? dakle kao sto sam i rekao, dobit ce te ovaj zeleni dio, kao i izmedju zelenog i plavog, to je sve za razliku od predhodnih derbija kada ste zauzimali i slovo O., pozdravljam ...BitiSrcemVezan je napisao/la:samo za @sinbosanski
Za navijače FK Sarajevo bit će obezbjeđeno 2.500 ulaznica za dio tribine "Sjever" stadiona "Grbavica" i to po cijeni od 10 KM. Prodaja ulaznica bit će organizovana na dan utakmice, a lokacija za prodaju ulaznica za navijače FK Sarajevo bit će objavljena naknadno, saopćeno iz FK Željezničar.
Eto ti ga ublehašu jedan... crkni od muke opet ce se prolamati nasa pjesma onim pokusajem od stadiona
ne znam sto se raspravljas s njim.Sabinho je napisao/la:Zasto bi trebao na klupu druze? Bilbija bude li igrao bice il' pukovnik il' pokojnik odnosno il' ce konacno proraditi il' cemo ga ponovo proklinjati nakon utakmice. Mogao bi to biti trenutak odluke za njega.Aragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
I ja smatram da je Duljevic nas najkvaliteniji igrac, ali sam misljenja da bi na ovoj tekmi on trebao na klupi ostati.
Aragon je napisao/la:Duljevicu yebem ti materrrr. Koliko si dobar toliko si sebican i glup.
Slazem se oko toga da Duljevic ostane na klupi, da formacijski se pocne sa Bilbijom povucenijim a Radovcem gore, a Duljevica uvest nekad oko 60 min da slomi ovu djecu sa golubarnika. 2 slaloma, 2 golaAragon je napisao/la:Onda Bilbija ili Okic klupa?Sabinho je napisao/la:Mislim da dileme ne smije biti. Duljevic je igrac koji donosi prevagu i mora bit' u prvih 11.
Tako smo govorili da mozemo proc Borussiu pa igraci usli puni samopouzdanja, ipak bolje prebacit pritisak, ne sumnjam da cemo ih nadigrat ali pobjeditsDobrinje je napisao/la:Cuj Zeljeznicar favorit,Zeljeznicar je kita Musanova
Jel to porediš Borussiu Mönchengladbach i Želju sunce ti ****hordasDoboj je napisao/la:Tako smo govorili da mozemo proc Borussiu pa igraci usli puni samopouzdanja, ipak bolje prebacit pritisak, ne sumnjam da cemo ih nadigrat ali pobjeditsDobrinje je napisao/la:Cuj Zeljeznicar favorit,Zeljeznicar je kita Musanova
A treba uci sa samopoudanjem ali ne sa imperativom pobjede. Treba bit' realan, niko nije favorit u derbiju !sDobrinje je napisao/la:Poredis drugoplasiranu ekipu bundeslige sa invalidskom zadrugom sa Grbavice?
Pa sa cime ces uci u utakmicu nego sa samopuzdanjem?Ocemo uci u tekmu sa gacama punim govana?
Pa sa Zrinjskim i Listicom smo se laktali na gostovanjima i bolji bili i onda da mi ovi invalidi budu favoriti.
Meni kad bi igrac rekao da je Zeljo favorit puco bih ga lopatom po guzovima,pa makar i taj nakav famozni pritisak da se skine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, insimadop, NeSamSafetee i 35 gostiju.