RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 17:41

Bit ce zayebano kod ovih ekipa sa dna tabele sto se bore za opstanak ali ako budemo pravi ne sumnjam u tri boda koja nas ispaljuju u vrh. Nakon njih nam dolazi Zvijezda koju bi trebali dobit. Ako uvezemo te tri pobjede mozemo ocekivat finu zainteresovanost za BL. Samo ovo dobit. Prosla su mesarska vremena i sudije koje to tolerisu zato samo jako mostarski rođeni. Hocemo tri boda iz tuzle :cool:

vm22 brat si moj :thumbup: :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 30 okt 2014, 18:04

RezervniGolman je napisao/la:Armijo brat si moj. Ma pusti seljobere. Dosli im mi negdje 85-86 u fajericama i s jedno 10 baklji a oni u samtnim pantalama i serdzadama posli na utakmicu :urnebes: :urnebes: imali brato jedno 10-15 pjesama a oni zavijali ko vukovi yebote. Ma smijurija zesca. Golemo i s ovom djecom i 30% kapaciteta bolja gostovanja mala raja radi :urnebes: :urnebes:

Beze popusi ban za trolanje na temi Viteza a samo se malo šalio. Dobro nista novo. Idemo dalje. Forzaaa
Te godine meni se cini pobili smo se kod robne ... ono je bilo luda kuca hehehe
Anti Nakarada

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 18:15

Eagles_OldSchool je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Armijo brat si moj. Ma pusti seljobere. Dosli im mi negdje 85-86 u fajericama i s jedno 10 baklji a oni u samtnim pantalama i serdzadama posli na utakmicu :urnebes: :urnebes: imali brato jedno 10-15 pjesama a oni zavijali ko vukovi yebote. Ma smijurija zesca. Golemo i s ovom djecom i 30% kapaciteta bolja gostovanja mala raja radi :urnebes: :urnebes:

Beze popusi ban za trolanje na temi Viteza a samo se malo šalio. Dobro nista novo. Idemo dalje. Forzaaa
Te godine meni se cini pobili smo se kod robne ... ono je bilo luda kuca hehehe
To je brato bilo 87- me kad nas je otislo 4000. Ovo je bilo godinu ili dvije prije toga. Bilo nas oko 200 i nijr bilo belaja. Samo su nas slikali :urnebes: :urnebes: valjda ljudi nikad do tada nisu vidili trans fajericu sal martinke i baklju :lol: :lol:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 18:25

Jos jedno gostovanje kojeg se valja sjetiti
RA on tour 110km-1000+ :cool:
[youtube][/youtube]
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 30 okt 2014, 19:51

RezervniGolman je napisao/la:Jos jedno gostovanje kojeg se valja sjetiti
RA on tour 110km-1000+ :cool:
[youtube][/youtube]
I to u drugoj ligi :bow: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 30 okt 2014, 20:36

01.11.2014 u 13:30 ...Svi na Tusanj !

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 21:36

Ima li iko problema sa zutim. Jesmo li kompletni? Ovo bi nam zizu mogao odgovoriti :P
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 30 okt 2014, 21:45

Posto je samo Zolj zaradio zuti karton u proslom kolu protiv dalmatinaca, nemamo problema sa kartoniranim igracima. Ukoliko se nista ne desi na sutrasnjem treningu valjda je samo Vlada pod znakom pitanja
Prkosni i Ponosni od 1922

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 okt 2014, 22:05

RezervniGolman je napisao/la:Ima li iko problema sa zutim.
Ima Alem, on Kineze nemere smislit. :urnebes:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 22:11

MostaracVelezovac je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Ima li iko problema sa zutim.
Ima Alem, on Kineze nemere smislit. :urnebes:
Evo onda jedna za njega
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :njanjanja:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 23:07

Zaboravi pohvalit zalaganje igraca protiv Viteza. Onako se bori za sveti mostarski grb. Nego zaboravi pitat nekog na temi viteza onda da mi po nekom igracu posalju onog njihovog domaceg dalmatinskog maslinovog ulja. Brato kako je to zdravo stavis kap u pakaš za tri sata ti palma naraste :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 30 okt 2014, 23:09

SipakUlicar1922 je napisao/la:Posto je samo Zolj zaradio zuti karton u proslom kolu protiv dalmatinaca, nemamo problema sa kartoniranim igracima. Ukoliko se nista ne desi na sutrasnjem treningu valjda je samo Vlada pod znakom pitanja
Bolje igramo bez Vlade tako da nek se on potpuno oporavi pa ćemo za dalje viditi.Ne pravi prevagu na terenu, 32 su mu godine, bolje da forsiramo mlađe igrače.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 31 okt 2014, 00:57

RezervniGolman je napisao/la:Zaboravi pohvalit zalaganje igraca protiv Viteza. Onako se bori za sveti mostarski grb. Nego zaboravi pitat nekog na temi viteza onda da mi po nekom igracu posalju onog njihovog domaceg dalmatinskog maslinovog ulja. Brato kako je to zdravo stavis kap u pakaš za tri sata ti palma naraste :urnebes: :urnebes:
Hahhahahaha Bože , Kralju Vala Nek si se ti Nama vratio medju raju :bih: A zato se lafo dalmatinci ne javljaju... Probaju ulje kako fercera
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 31 okt 2014, 01:15

Da li se neko zeli kladit u avatar? :D

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 31 okt 2014, 06:12

SiggySinatra je napisao/la:Da li se neko zeli kladit u avatar? :D
Mosa keš. :cool:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 okt 2014, 06:16

Goodison je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Da li se neko zeli kladit u avatar? :D
Mosa keš. :cool:
Taman mu mislio napisat zaobiđi nas sa tim sirotinjskim igricama :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 31 okt 2014, 07:11

Prenose li nas u subotu ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2014, 10:02

Pozdrav raji, naročito Mostarskoj. ;)

Sinoć je bila emisija Rođeni, Rođeni na RTV Mostar i gost je bio direktor Sedin Tanović-Tana :mrgreen: .

Cijela emisija je bila posvećena pomoćnom terenu i na kraju je bilo riječi o omladinskoj školi. Naime, već je stigla donacija iz Evrope, a uskoro će i iz Amerike. Također su prijatelji iz Turske dolazili prije nekoliko dana, i obišli su teren, kako bi znali u kojoj je fazi izgradnja istog, te će i oni uskoro da uplate svoj dio, a pored toga i firma MIG je jednim dijelom učestvovala u finansiranju. ;)

Bilo je riječi o radu uprave uove četiri godine, gdje je TANA rekao sve dobre strane, ali i one loše, jer kako je i sam priznao moglo se i više, ali ovaj pomoćni teren je diktirao ostalo, jer će nas on doći 500.000 KM. Pored toga, kako reće TANA, u skorije vrijeme planirana je izgradnja i četvrte tribine, te uređenje centralne tribine, a o tome će se razmišljati kada se abd završi pomoćni teren, jer novac koji će biti uložen u pomoćni teren, sa njim se moglo komotno završiti još jedna tribina, plus urediti centralna tribina.

Bila su i pitanja u vezi rezultata prvog tima, gdje je direktor rekao da nisu zadovoljni bodovnim saldom, jer fale 4 boda, s kojima bi smo bili rame uz rame vodećima. Dalje on kaže da će na polusezoni biti podnesen izvještaj struke, gdje će se kako stvari stoje zahvaliti pojedinim igračima, a koji će to biti, vidjet ćemo.

I na kraju bilo je riječi o omladinskoj školi, gdje se upravi zamjera neangažovanje trenera sa strane, gdje je Tanović rekao da Velež nema toliko novca da angažuje trenere sa strane, jer su oni preskupi za naše uslove, tako da je trenutni PRIORITET POMOĆNI TEREN, KAKO BI VELEŽ CRPIO SVOJU IGRAČKU BAZU, ČIME BI DOBIO JEFTINIJI IGRAČKI KADAR OD MOSTARSKE DJECE, I KAKO BI SE ŠTEDNJOM NOVCA ISTI ULAGAO U NOVE PROJEKTE. :bih:

Uh jesam se umorio kucajući. :mrgreen:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 okt 2014, 10:33

Autobus i minibus sutra plus kombi dva-tri
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 31 okt 2014, 10:44

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav raji, naročito Mostarskoj. ;)

Sinoć je bila emisija Rođeni, Rođeni na RTV Mostar i gost je bio direktor Sedin Tanović-Tana :mrgreen: .

Cijela emisija je bila posvećena pomoćnom terenu i na kraju je bilo riječi o omladinskoj školi. Naime, već je stigla donacija iz Evrope, a uskoro će i iz Amerike. Također su prijatelji iz Turske dolazili prije nekoliko dana, i obišli su teren, kako bi znali u kojoj je fazi izgradnja istog, te će i oni uskoro da uplate svoj dio, a pored toga i firma MIG je jednim dijelom učestvovala u finansiranju. ;)

Bilo je riječi o radu uprave uove četiri godine, gdje je TANA rekao sve dobre strane, ali i one loše, jer kako je i sam priznao moglo se i više, ali ovaj pomoćni teren je diktirao ostalo, jer će nas on doći 500.000 KM. Pored toga, kako reće TANA, u skorije vrijeme planirana je izgradnja i četvrte tribine, te uređenje centralne tribine, a o tome će se razmišljati kada se abd završi pomoćni teren, jer novac koji će biti uložen u pomoćni teren, sa njim se moglo komotno završiti još jedna tribina, plus urediti centralna tribina.

Bila su i pitanja u vezi rezultata prvog tima, gdje je direktor rekao da nisu zadovoljni bodovnim saldom, jer fale 4 boda, s kojima bi smo bili rame uz rame vodećima. Dalje on kaže da će na polusezoni biti podnesen izvještaj struke, gdje će se kako stvari stoje zahvaliti pojedinim igračima, a koji će to biti, vidjet ćemo.

I na kraju bilo je riječi o omladinskoj školi, gdje se upravi zamjera neangažovanje trenera sa strane, gdje je Tanović rekao da Velež nema toliko novca da angažuje trenere sa strane, jer su oni preskupi za naše uslove, tako da je trenutni PRIORITET POMOĆNI TEREN, KAKO BI VELEŽ CRPIO SVOJU IGRAČKU BAZU, ČIME BI DOBIO JEFTINIJI IGRAČKI KADAR OD MOSTARSKE DJECE, I KAKO BI SE ŠTEDNJOM NOVCA ISTI ULAGAO U NOVE PROJEKTE. :bih:

Uh jesam se umorio kucajući. :mrgreen:
Aleme druze, to je koliko ja znam predposljednja epizoda sa RTV Mostar vezana za FK Velez. Ja sam jucer gledao (ja ga neznam naci ali imas na facebook:u u grupi Rodjenim za rodjendan) Nedima Jusufbegovica kako sumira dosadasnjih 12 kola, ocekivanja iz naredni tri i gdje govori ukoliko on ostane trener da ce definitivno biti odlazaka. Izmedju ostalog dotakao se malo i omladinske skole.
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []