Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Sinoc ne iskoristise nimalo njega ofanzivno .. a kako samo ondje unese covjeka pod kos I laganini lijevom
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa mislim da se i sa razlogom zamjerio - bojim se ljudskih sujeta, ličnih netrpeljivosti i sl.nerminh74 je napisao/la:ne znam, cuo sam da je bilo malo problema i u tome sto se na utakmici sa svedskom mirza kada je igra sa njim samo ispucavao, a ni jednu loptu nije dao juki, što je on malo zamjerioOmerbavarac je napisao/la:Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi.
Jedva cekam reprezentativne utakmice.
Bravo Juka, velike stvari se ocekuju od tebe.
cinjenica je da ako se pravilno upotrebe (i da nema nicije sebicnosti) mogu biti pakleni tandem, ali u suprotnom mogu smetati jedan drugom
mada i da obojica igraju u razlicito vrijeme onda imas konstatno jako ofanzivno oruzije na parketu
Na osnovu onoga 'iz daljine', kao prosječan gledalac i posmatrač iza malog ekrana, slutim da malo mirza pretjeruje i da malo više siluje igru, uzimajući dosta nerezonskih šuteva, gdje će i sa jednim trenerom imati problem oko toga, a i sa suigračima. Svojeglavost što bi se reklo.
ma sve to stoji, al prema svome se mora bit malo subjektivan_dreamer_ je napisao/la:Ima tu jos rookie-ja koji su dobro izgledali u svojim prvim utakmicama, nije sad da je Juka imao double double, nemojmo pretjerivati. No da je bio dobar, bio je. I naravno slazem se za All Star potencijal, ali mislim da ce trebati par godina sigurno.bluesaa je napisao/la:nakon ovog ugovora a mozda i prije, zasigurno kvalitet za all stara, odavno neki rookie nije u prvoj zvanicnoj utakmici izgledao onako dobro i opustenop na terenu kao juka sinoc![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Juka ne ispratih te sinoc jbg, zaspao a ostao upaljen pc
Pregledao sam sazetak i bio je odlican, samo neka tako nastavi. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Niko ne spominje onaj NIkola Vucevic rasturio u prvom kolu u pm preko 20 skokova im'o..
Zasto bi to spominjali na temi Nurkica ?zgembo89 je napisao/la:Niko ne spominje onaj NIkola Vucevic rasturio u prvom kolu u pm preko 20 skokova im'o..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Spomenuo sam ja na drugoj temi.
Otelo je napisao/la:Zasto bi to spominjali na temi Nurkica ?zgembo89 je napisao/la:Niko ne spominje onaj NIkola Vucevic rasturio u prvom kolu u pm preko 20 skokova im'o..
Imat ce i Juka sa njegovom minutazom
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jukina minutaza ce biti ovisna o njegovoj mogucnosti da ne pravi previse faula. Ako se barem to nauci ovu prvu sezonu, bice super.sajo10 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Zasto bi to spominjali na temi Nurkica ?zgembo89 je napisao/la:Niko ne spominje onaj NIkola Vucevic rasturio u prvom kolu u pm preko 20 skokova im'o..![]()
Imat ce i Juka sa njegovom minutazom
Moze li Vedator ubuduce pravit kompilacije s ovom rezolucijom, makar i dan kasnije?
http://replay.nbaliveonline.tv/denver-n ... 14-replay/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://replay.nbaliveonline.tv/denver-n ... 14-replay/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ja Zgembo mislio vec ove sezone, tako da sve u svoje vrijeme.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]baglama je napisao/la:Moze li Vedator ubuduce pravit kompilacije s ovom rezolucijom, makar i dan kasnije?
Za one kome ime nije poznato , jedan od boljih analiticara u vezi ove divne igre.Zach Lowe @ZachLowe_NBA · 7h 7 hours ago
Jusuf Nurkic Rebounding Watch: 7 rebounds in 13 minutes. This has been your Jusuf Nurkic Rebounding Watch. Fear the Nurk.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zach Lowe već neko vrijeme svršava na Juku 
Zena mu je Hrvatica , svako ljeto je u dubrovniku , voli sve balkanceDonnie Darko je napisao/la:Zach Lowe već neko vrijeme svršava na Juku
A za Juku je pisao vec na noc drafta da ce ljudima "uci pod kozu".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neka neka samo tako nastavitiRaul_64 je napisao/la:Za one kome ime nije poznato , jedan od boljih analiticara u vezi ove divne igre.Zach Lowe @ZachLowe_NBA · 7h 7 hours ago
Jusuf Nurkic Rebounding Watch: 7 rebounds in 13 minutes. This has been your Jusuf Nurkic Rebounding Watch. Fear the Nurk.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Juki je jako vazno da dobro iskoristi svaku priliku koja mu se ukaze. Sinoc smo vidjeli da je trener koristio sva 3 centra tokom utakmice, uz to sto je Mozgov bio prvi centar, Juka drugi i Javale treci. Trener se jos uvijek dvoumi kome ukazati povjerenje, odnosno koga izbaciti iz rotacije, jer ce biti tesko koristiti sva 3 centra podjednako. Juka ako odigra u svakoj utakmici kao sinoc, vjerujem da bi mogao steci prednost i biti stalni clan rotacije. Naravno da ce nekada biti utakmica i bez poena, ali ce biti i utakmica sa 10+. Njegovo je samo da radi i da koristi pruzene prilike.
Sto se tice reprezentacije i dalje stoji Jukina izjava da je jedini uslov to da je zdrav. Mene je nekako strah da ce ga ova sezona jako umoriti, te da bi mogao propustiti EP sa nekom sumnjivom povredom. To bi za nas bio veliki gubitak.
Sto se tice reprezentacije i dalje stoji Jukina izjava da je jedini uslov to da je zdrav. Mene je nekako strah da ce ga ova sezona jako umoriti, te da bi mogao propustiti EP sa nekom sumnjivom povredom. To bi za nas bio veliki gubitak.
E to... isto vazi i za Mirzu.juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]baglama je napisao/la:Moze li Vedator ubuduce pravit kompilacije s ovom rezolucijom, makar i dan kasnije?
I ljudi, nemojte molim vas da pisemo o ovim benignim nagardama kao "igrac s klupe". Prvi put cujem za to...Nebitna nagrada, pomalo i sadakaska. Juka ce za dvije godine biti starter, zavisno od rezultata kluba, mozda i All Star. Vidimo da Cousins ima odlicne sezone, ali ne moze tamo jer imaju los omjer pobjeda-poraza.
Scott Hastings was telling a story he had about Juka:
Tim C sat down with Juka once Juka came to the US and said, "Listen this year you are not going to play much, you are gonna watch and learn the "caps">NBA game." After Juka had a good preseason he went to Tim C and said "I play now." haha.

Tim C sat down with Juka once Juka came to the US and said, "Listen this year you are not going to play much, you are gonna watch and learn the "caps">NBA game." After Juka had a good preseason he went to Tim C and said "I play now." haha.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Po mom sudu iako je Mirza naš najbolji igrač do daljnjeg, svakako da će morati respektovati Juku kao nekog ravnog sebi, ako toga ne bude mislim da neće moći igrati skupa jer Juka je po mom sudu skromno-drzak momak. Skroman je toliko da poštuje svakoga a u isto vrijeme hvala Bogu drzak da nema respekta prema bilo kom košarkašu što mu je svakako i pomoglo u njegoj karijeri.nerminh74 je napisao/la:ne znam, cuo sam da je bilo malo problema i u tome sto se na utakmici sa svedskom mirza kada je igra sa njim samo ispucavao, a ni jednu loptu nije dao juki, što je on malo zamjerioOmerbavarac je napisao/la:Kako cemo imati paklem tandem u Jusufu i Mirzi.
Jedva cekam reprezentativne utakmice.
Bravo Juka, velike stvari se ocekuju od tebe.
cinjenica je da ako se pravilno upotrebe (i da nema nicije sebicnosti) mogu biti pakleni tandem, ali u suprotnom mogu smetati jedan drugom
mada i da obojica igraju u razlicito vrijeme onda imas konstatno jako ofanzivno oruzije na parketu
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 11 gostiju.