Znači, oni koji imaju bradu ne vode računa o sebi?
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Talijani baš vole bradu, no aludirao sam na starija vremena.
gdje sam ja to napisao
poredis talijane sa zenama i na to sam ti odg.
kamo srece da smo mi upola kao talijani
2x sam bio tamo i kod njih se ljudi od 40-50 god. bolje oblace nego 80% nase omladine
btw. ove koje smeta sve sto je iole moderno predlazem selidbu u S. Koreju, tamo su barem svi isti
tamo barem nema potrebe da pucate nekom samare i nervirate se
2x sam bio tamo i kod njih se ljudi od 40-50 god. bolje oblace nego 80% nase omladine
btw. ove koje smeta sve sto je iole moderno predlazem selidbu u S. Koreju, tamo su barem svi isti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:gdje sam ja to napisao![]()
naprijed rejal
Bravo miki care. Sta kazes na moju frizuru? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Miki, smiri se malo, ako imaš pms, ne trebaš ga liječiti na sportskom forumu,
Išao si na ekskurziju, lijepo za tebe,
Otišli smo predaleko sa teme, ima tema chat, tamo nam možeš napisati i doživljaje iz autobusa, a do tada,
Išao si na ekskurziju, lijepo za tebe,
Otišli smo predaleko sa teme, ima tema chat, tamo nam možeš napisati i doživljaje iz autobusa, a do tada,
Kako jadan pokušaj spuštanja. 
wowNeutral je napisao/la:Miki, smiri se malo, ako imaš pms, ne trebaš ga liječiti na sportskom forumu,![]()
Išao si na ekskurziju, lijepo za tebe,![]()
dude I feel bad for you
@Greivis kakva frizura
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Haj' da i ti stavis nesto da valja.shzna je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je @IlPrincipe stavio sliku "Zaboravilo se kako izgleda pravi muškarac" a on fura ono govvno swag![]()
![]()
![]()
Ovaj stil:
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma prošla je mene ta faza.. al ona slika aludira na fizički izgled, građu muškarca.
Znači ako si muško budi MUŠKO, MUŠKARČINA a ne pi'ckica od 60kg a glumi frajera
Jason Statham, Vin Diesel .... oličja današnje muškarčine. Ja na muškarce tako gledam i to je to.
Znači ako si muško budi MUŠKO, MUŠKARČINA a ne pi'ckica od 60kg a glumi frajera
Jason Statham, Vin Diesel .... oličja današnje muškarčine. Ja na muškarce tako gledam i to je to.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Uštipče, kad sam ja stavio nešto da ne valja?
@IlPrincipe, kada se osvrneš na period iza sebe, mora da pomisliš da ti je furanje swaga najveća greška.
Nek si ga vala ostavio po strani
@IlPrincipe, kada se osvrneš na period iza sebe, mora da pomisliš da ti je furanje swaga najveća greška.
Nek si ga vala ostavio po strani
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Potpis ti ne valja. 
LANET OLSUN!
Bolji od tvog kako god 
A ni lokacija.

Inace BurningLegion --> http://pogledaj.to/wp-content/uploads/2 ... 666666.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace BurningLegion --> http://pogledaj.to/wp-content/uploads/2 ... 666666.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Bivša djevojka mi je govorila da sam narcis, eto i kad postavi tu sliku yebem ti miša 
Preporuka za neki dobar sat, nemojte mi ništa preskupo, onako, da bude prihvatljiva cijena?
Preporuka za neki dobar sat, nemojte mi ništa preskupo, onako, da bude prihvatljiva cijena?
Bas mi te zao.

LANET OLSUN!
Vid' ovih grob te j e b a oNeutral je napisao/la:Talijani baš vole bradu, no aludirao sam na starija vremena.
Allegri je gospodin!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko para od oka?shzna je napisao/la:Bivša djevojka mi je govorila da sam narcis, eto i kad postavi tu sliku yebem ti miša
Ono oko 200 KM imas Fossilove lijepe, Festine, Hilfiger. Sminka su sve tri marke.. To moras otici pogledati malo u radnjama, ono jest npr Emporio Armani ili Cover sila ali ipak su preskupi
Gdje tene da uzmem?
Btw nisam nikad imao lacoste,a sad kontam uzet pa me zanima kakve,koliko su izdržljive i slično
Btw nisam nikad imao lacoste,a sad kontam uzet pa me zanima kakve,koliko su izdržljive i slično
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A Festina je kao jeftina?tuzlak1987 je napisao/la: Koliko para od oka?
Ono oko 200 KM imas Fossilove lijepe, Festine, Hilfiger. Sminka su sve tri marke.. To moras otici pogledati malo u radnjama, ono jest npr Emporio Armani ili Cover sila ali ipak su preskupi
Za 200KM moze kupit sa gumenom ili platnenom narukvicom, metalni za te pare jedino neki Esprit il Swatch.
Od 300KM pocinje pravi igra sa satovima
- thekoplegend
- Kontakt:
Gdje u Tuzli ima dobre obuce za zimu, neke cizme, nesto.. ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa, trunks1946 i 8 gostiju.