Nego hajmo mi o nama.Na terenu moramo dokazati da smo veći od njih, kvalitetniji.Samo dobar psihički pristup i ne sumnjam u pobjedu.Mi samo sami sebe možemo pobjediti, to smo već vidili.Neka bude 0:2 Hebibović i Robben
Sretno nam!!!
Prate naš niz od prošle sezonepravnik1981 je napisao/la:NIZ SE NASTAVLJA !
Nova pobjeda u 5. kolu za rukometaše Veleža, ovaj put na gostovanju protiv ekipe Međugorja rezultatom 27:35
JE.BI I NE VADI !!!!! BRAVOOOO
Upravo tako, malo Medjugorje razvaljeno. Idemo dalje, iduce kolo Capljina i prilika za petu pobjedu. Bila bi vjerovatno i sesta, ali jos nije donesena odluka za Vitez.pravnik1981 je napisao/la:NIZ SE NASTAVLJA !
Nova pobjeda u 5. kolu za rukometaše Veleža, ovaj put na gostovanju protiv ekipe Međugorja rezultatom 27:35
JE.BI I NE VADI !!!!! BRAVOOOO
"TzBulevar87" ti si prije svega djete i ne znas nista o Velezu, pa da ti kratko objasnim.TzBulevar87 je napisao/la:Momci & djevojke;
Možemo mi omaložavat vas, ili vi nas koliko god to htjeli, ali sutra se sastaju dva velikana BH fudbala. Ne cijenim vaš klub nimalo, navijačku skupinu još manje i nikad mi opet neće pasti na pamet da kažem da je Velež mali (RA ću smatrat malim uvijekbez ljutnje
). Neka pobjedi bolji, i neka sutra dole na terenu barem bude sve fair play..
Pozdrav RAja
![]()
PS. Škobalj neka bude u fajerci i sa britanskom zastavom ako je ikako moguće, da vidimo i tog giganta
I da pobjedite nece bit prvi put da ste vi izvrnuli vas ili mi vas. Pokrepat cemo i vi i mi a ova dva kluba ce ostat. Problem su likovi tipa becki cistac klonja i posavski gonic aka smajli. Ortodoksne seljacine iz okoline tuzle koje ne kontaju da je RA i najvise u qurcu nakon one tekme s goskom. Otisli smo s juniorima dva kola prije kraja a imali smo solidnu ekipu da vam bar bod otkinemo i prije vremena izbacimo. Dopustili smo vam da sami odlucujete o svojoj sudbini. Vi ste sami sebe skarali nije do nas. Normala zayebancija ali pokusaji uvreda od ona dva pokahontasa normalno da ce se kod nas docekat na noz. Neka bolji pobjedi. Ja sam ubijeđen da tri bods dolaze danas u mostar u bijelom autobusu s ogromnom petokrakom na sebiemirzlaTu je napisao/la:Salmy buraz ipak Sloboda datira malo vise od Veleza,bolji jeste al nece se tako lako bodovi uzet...
Ovo je bez ironije i prepucavanja ikakvog...sretan put RAji...i mi uzimamo bobe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.