RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
2 boda su osvojena na strani a ne jedan. 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bečki tifozu,ja sam vas pustio na miru.Ne pišem po vašem pdf-u,niti imam namjeru.
PS.Pozdravi svog bracu,staru grdu aka doDŽem,poDŽem.
Haj živio
PS.Pozdravi svog bracu,staru grdu aka doDŽem,poDŽem.
Haj živio

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
sretno sutra rođeni, očekujem da pobjedite bez problema
poseban pozdrav za druga pastrmku 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sretno braco moha crvena.. ljubi vas brAt..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- RezervniGolman
- Kontakt:
Hvala cobra iz herase
janpi ko rnac mljaze
HVALA TI TATA ZA CRVENI SPERMIJ
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

HVALA TI TATA ZA CRVENI SPERMIJ
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
"TzBulevar87" ti si prije svega djete i ne znas nista o Velezu, pa da ti kratko objasnim.TzBulevar87 je napisao/la:Momci & djevojke;
Možemo mi omaložavat vas, ili vi nas koliko god to htjeli, ali sutra se sastaju dva velikana BH fudbala. Ne cijenim vaš klub nimalo, navijačku skupinu još manje i nikad mi opet neće pasti na pamet da kažem da je Velež mali (RA ću smatrat malim uvijekbez ljutnje
). Neka pobjedi bolji, i neka sutra dole na terenu barem bude sve fair play..
Pozdrav RAja
![]()
PS. Škobalj neka bude u fajerci i sa britanskom zastavom ako je ikako moguće, da vidimo i tog giganta
E, sine Velez je jedna institucija koja traje vise od 90 godina i za FK Slobodu je velikiiiiiiiiii klub, pa ako budes igrao danas kladionicu slobodno stavi 2 jer ce danas Rodjeni preorat Tusanj.
I jos nesto za brata Pastrmku, molim te ako se nadjes danas na Tusnju, derni koju tuzlanku majke ti jer ove pubertetlije ocitu ne zigu, pa dolaze na nas forum isfrustirani /to se odnosi na becliju i posavskog gonica/

Forzaaaaaaaaaa Velez, samo pobjeda danas i nista vise.

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- RezervniGolman
- Kontakt:
Salmy necu druze u tuzlu ali mi je ovaj najstariji otisao. On i jos 50-60 njih. Bit ce ih jos iz Jablanice Konjica i Sarajeva. Samo jako momci i najglasnije za sveti mostarski klub. Forza
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
momak dođe i napiše regularan post i vi ga dočekate na nož, to samo dovoljno govori o vama koji to pišete
šala/zajebancija/provociranje je jedno, al' ta neka mržnja/animozitet je besmisleno, isto k'o da su Rođeni u Tuzli ili Sloboda u Mostaru uvijek na nož dočekivani, a ne da su Rođeni uvijek bili pozdravljani na Tušnju, kao stari sportski rivali/prijatelji
svako od vas (Tuzlaka i Mostaraca) je individua za sebe, koristite svoj mozak kad vam ga je Bog dao, ne podilazite masi
uvijek sam za šalu/zajebanciju/provokaciju, al' treba pazit' šta se piše i ne prelazit' granicu dobrog ukusa
meni recimo ne pada na pamet vrijeđat' Velež, još manje to što ste otjerani sa svog stadiona, pa to gdje sad stanujete 
šaljem pozdrav za @zizua, pravi momak, regularan pravo, pa i @rodjenisa nije loš

šaljem pozdrav za @zizua, pravi momak, regularan pravo, pa i @rodjenisa nije loš

Salmy buraz ipak Sloboda datira malo vise od Veleza,bolji jeste al nece se tako lako bodovi uzet...
Ovo je bez ironije i prepucavanja ikakvog...sretan put RAji...i mi uzimamo bobe

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- RezervniGolman
- Kontakt:
I da pobjedite nece bit prvi put da ste vi izvrnuli vas ili mi vas. Pokrepat cemo i vi i mi a ova dva kluba ce ostat. Problem su likovi tipa becki cistac klonja i posavski gonic aka smajli. Ortodoksne seljacine iz okoline tuzle koje ne kontaju da je RA i najvise u qurcu nakon one tekme s goskom. Otisli smo s juniorima dva kola prije kraja a imali smo solidnu ekipu da vam bar bod otkinemo i prije vremena izbacimo. Dopustili smo vam da sami odlucujete o svojoj sudbini. Vi ste sami sebe skarali nije do nas. Normala zayebancija ali pokusaji uvreda od ona dva pokahontasa normalno da ce se kod nas docekat na noz. Neka bolji pobjedi. Ja sam ubijeđen da tri bods dolaze danas u mostar u bijelom autobusu s ogromnom petokrakom na sebiemirzlaTu je napisao/la:Salmy buraz ipak Sloboda datira malo vise od Veleza,bolji jeste al nece se tako lako bodovi uzet...

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Idemo rodjeni po pobjedu danas.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
taman se spremam da gledam tekmu, normalno ubijedjen da je sloboda-velez na bht kad tamo slavija-olimpic...hoceli nas iko drugi prenosit? moja tv? arena?
ja danas ocekujem pobjedu! raja pa i medije pisu kako smo losi u gostima ali se zanemaruje da smo do sad sve gostujuce tekme igrali protiv trenutno top 5 ekipa u ligi(osim celika), pa i nije cudno da je ucinak u gostima malo tanji nego sto bi se htjelo! danas kad konacno pred sobom imamo protivnika protiv kojeg smo favorit u gostima i od kojeg svakako imamo dosta jaci igracki kadar ja vjerujem da necemo zakazat i da ce se upisat prve 3 bobe sa gostovanja.. izostanak vlade i skaljica se nebi trebao puno osjetit jer realno vlada do sad nije pruzio ono sto se od njega ocekuje a nedostatak skaljica se svakako moze nadomjestit stim sto ce mika prec na stopera i vise nego odlicno preuzet skaljicevu poziciju..
ja danas ocekujem pobjedu! raja pa i medije pisu kako smo losi u gostima ali se zanemaruje da smo do sad sve gostujuce tekme igrali protiv trenutno top 5 ekipa u ligi(osim celika), pa i nije cudno da je ucinak u gostima malo tanji nego sto bi se htjelo! danas kad konacno pred sobom imamo protivnika protiv kojeg smo favorit u gostima i od kojeg svakako imamo dosta jaci igracki kadar ja vjerujem da necemo zakazat i da ce se upisat prve 3 bobe sa gostovanja.. izostanak vlade i skaljica se nebi trebao puno osjetit jer realno vlada do sad nije pruzio ono sto se od njega ocekuje a nedostatak skaljica se svakako moze nadomjestit stim sto ce mika prec na stopera i vise nego odlicno preuzet skaljicevu poziciju..
Evo stigli su vam rođeni na tusanj. Cca 50-ak
hajde nek nekad negdje mogu bit od pocetka tekme.. inace mi je presmijesno sto se u nas u ligi radi gdje gostujuci navijaci udju na stadion u nekoj 15-20 minuti i izadju isto tako 15-20 minuta prije kraja, prevalis put i onda pola tekme nemozes pratit..djulba je napisao/la:Evo stigli su vam rođeni na tusanj. Cca 50-ak
evo nam i sastava;
VELEŽ: Dragojević, Zvonić, Zolj, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Haurdić, Barišiuć. Nikolić, Maletić.
nema blagojevica!!!?????
ljudi moji Škahić neće igrati, a ne Škaljić, imate na stranici kluba. 

VELEŽ: Dragojević, Zvonić, Zolj, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Haurdić, Barišić. Nikolić, Maletić.
Nije loše , samo da je Blagoje u sastavu umjesto Zvonića , bilo bi odlično.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Znači ništa od prenosa 

isti sastav kao protiv viteza u prosloj sa jednom izmjenom, jankovic u prvi 11 umjesto blagojevica! e sad sto blagoje neigra to je dobro pitanje, momak nam je mozak ekipe...Maestro^^ je napisao/la:VELEŽ: Dragojević, Zvonić, Zolj, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Haurdić, Barišić. Nikolić, Maletić.
ima li kakvih linkova, hercegovina, moja tv, nesto?
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Slusa li iko radio prenos. Mi izgleda sanse nismo imali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.