Safet Sušić - Pape

Evil Genius II

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Evil Genius II » 03 nov 2014, 13:37

zgembo89 je napisao/la:dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..
sve mogu svariti ali ova i slicna razmisljanja su mi za :puke:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2014, 13:37

Safete ljubim ti sav zenski rod!

MUUUUUUUUUU Govedino! :guz: :guz:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2014, 13:38

*p!p!t@* je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:@Goalgetter evo jedne izjave, ali je za pohvalu, izgleda da Izrael ipak neće proći bez analize :)
- Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa - istakao je Sušić.
Pape počeo u jednom segmentu da radi svoj posao? :wtf:
Za sve one koji misle kako njihovi protivmišljenici samo kritikuju Safeta, evo dokaza da nije tako...svaki dobar potez je uvijek za pohvalu, svaki loš uvijek za kritiku... ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2014, 13:40

Evil Genius II je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..
sve mogu svariti ali ova i slicna razmisljanja su mi za :puke:
ne vrijedi jarane produzavat dalje agoniju jer nema vise euforije nema igre spiskovi su po vlastitom nahodjenju..Covjek fura svoj fazon i sto prije ode bolje ce bit za sve

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2014, 13:41

DragonGirl je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Pape počeo u jednom segmentu da radi svoj posao? :wtf:
Za sve one koji misle kako njihovi protivmišljenici samo kritikuju Safeta, evo dokaza da nije tako...svaki dobar potez je uvijek za pohvalu, svaki loš uvijek za kritiku... ;)
Ovo je za mene do njegovog nogiranja loš potez. Jer nas je koštao prolaska grupe na Mundijalu, i previše bodova u ovim kvalifikacijama. Sad ga treba hvaliti jer radi svoj posao, a ne smije kuditi jer ne radi?

A ja u Bosni živimo, dobro si. ;)
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 03 nov 2014, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 03 nov 2014, 13:43

Kako samo ignorise igrace a poziva ove smetljare bez kluba i panjeve Tina Svena, Avdija, Hadzic Anela :facepalm: pa jbmt. bosanski narod uvijek imao nekog da kaki po njemu.... :kafa:
Bezobrazan malo je reci. :kafa:
Zadnja izmjena: AhmoNY, dana/u 03 nov 2014, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 nov 2014, 13:44

zgembo89 je napisao/la:ne vrijedi jarane produzavat dalje agoniju jer nema vise euforije nema igre spiskovi su po vlastitom nahodjenju..Covjek fura svoj fazon i sto prije ode bolje ce bit za sve
razumijem i postujem sve osnovane kritike i sumnje u (ne)kvalitet vodjenja repke ali ona je uvijek bila, jeste i bice iznad pojedinaca i kao takvu nase je da je bodrimo, nadamo se sto boljim igrama i pobjedama - nikako porazima :bih:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 13:46

Je li vam promaklo kako Sejad Salihovic vise nije reprezentativac BiH?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2014, 13:48

Toliko lošeg je uradio da ne zaslužuje ni p od pohvale. Jedino što čekam je njegov odlazak, uništio je mnogo toga u reprezentaciji, toliko mogućnosti i potencijala, a nismo ništa uspjeli upravo radi njegovih loših poteza. Svaki normalni insan, selektor koji ima imalo obraza dao bi odmah ostavku nakon Nigerije, tj. čekao bi i utakmicu protiv Irana i otišao bi, ali ne Safet, Safet se dočepao pozicije gdje se plaća za nerad.

Čovjek je za giljotine, jedno od najvećih zlobnika u ovoj državi, svjesno ili ne, tako je.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 nov 2014, 13:48

Virtu4l je napisao/la:Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji, tj. Štilić nema mjesta.
bez uvrede ali bas suprotno i jedan i drugi imaju mjesta u formaciji 4-2-3-1, u 4-4-2 stilic nebi imao mjesta!

ovako:

--------------------------Begovic-------------------------

Mujdza----------Sunjic--------Spahic--------Zukanovic

------------------Pjanic----------Besic-------------------

Hajrovic/Visca----------Stilic----------------------Lulic

--------------------------Dzeko---------------------------

a u ovoj formaciji bi pjanic i lulic konacno dosli na svoje i igrali bi i pozicije koje igraju i u klubovima! pjanic nije klasicna desetka nego igrac tipa pirla koji upravlja desavanjima na terenu sa malo dublje pozicije i tu je maestro zesce svijetske klase! tako isto i lulic igra po ljevoj strani ofanzivnije u laziju i nerijetko zna gol dat i asistirat, dok u nas u repki gubi na kvaliteti radi pozicije na lijevom beku a nema ni krila ispred sebe da ga pokriva ako krene naprijed i stim normalno i nemoze pruzit partiju kakva bi se od njega ocekivala u repki! a sto se stilica tice momak je klasicna desetka, ofanzivno orjentisan, tipa miske(mada jedan je miske!)! dadne zadnji pas, dadne gol, obrne kojeg igraca na malom prostoru, njemu je konkurencija TSS e sad svakom svoja procjena ko je bolji ali ja bi u ovom trenutku volio vidit stilica na toj poziciji! mada ako cemo malo realno i TSS nije los igrac i vise je izhakan radi nacina na koji je usao u repku nego radi toga da mali nema kvaliteta, jer ga ima i ima potencijala da jos napreduje i stim vremenom postane igrac koji bi se mozda za koju godinu mogao opravdano nac u prvi 11 u repki ali za mene on jos nije tu, mada mislim da je opravdano na spisku od 20+ igraca od ovi koji su u ovom trenutku dostupni...

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 03 nov 2014, 13:50

bagrcavi je napisao/la:Tele ostaje tele bez obzira na mjesto stanovanja
Mozes se roditi u Parisu ali kad si tele tele si.

I jos kad kaze posle tekme nemamo igraca :kafa: nemamo, nekako imamo Avdiju, Hadzic Anelku, Tinketa, Vranjesa ebli te oni.... a vamo otjera Zukanovica, Misimovica.....a za Stilica ne zeli da cuje :? onaj mali iz Segunde... :? :kafa:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2014, 13:51

Rusilac je napisao/la:Je li vam promaklo kako Sejad Salihovic vise nije reprezentativac BiH?
Zapalo mi je za oko jedino kako je dao izjavu vezanu za Ibiševića, ali za Salihovića nije, nije ga ni spomenuo, OK, nije ni za Kvesića, ali on je ipak tu bio samo na prošlom spisku i to kao Sejina zamjena :roll:
- Odlučio sam se za igrače koji su igrali od početka kvalifikacija. Vraća se Emir Spahić, koji zbog povrede nije igrao protekle dvije utakmice a tu je i Ermin Bičakčić. On se oporavio, mada još nije počeo igrati. Hendikep je što ne možemo računati na Vedada Ibiševića, ali se nadam da je to samo za ovu utakmicu
Ipak, to ništa ne mora da znači, tako da, nadam se da griješiš :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 nov 2014, 13:52

Opet je tu Tino Sven kao zadnji vezni.

Bolje pozvati 21 igraca nego Stilica i Zukanovica.

Bitno je da su tu njegova 3 pulena i jos jedna ubleha od igraca.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 13:53

DragonGirl je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Je li vam promaklo kako Sejad Salihovic vise nije reprezentativac BiH?
Zapalo mi je za oko jedino kako je dao izjavu vezanu za Ibiševića, ali za Salihovića nije, nije ga ni spomenuo, OK, nije ni za Kvesića, ali on je ipak tu bio samo na prošlom spisku i to kao Sejina zamjena :roll:
- Odlučio sam se za igrače koji su igrali od početka kvalifikacija. Vraća se Emir Spahić, koji zbog povrede nije igrao protekle dvije utakmice a tu je i Ermin Bičakčić. On se oporavio, mada još nije počeo igrati. Hendikep je što ne možemo računati na Vedada Ibiševića, ali se nadam da je to samo za ovu utakmicu
Ipak, to ništa ne mora da znači, tako da, nadam se da griješiš :roll:
I ja se nadam,najiskrenije.
Ali mislim da ne grijesim.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2014, 13:53

tuzlak1987 je napisao/la:slika
A uz to mu viri dlaka iz nosa.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2014, 13:59

*p!p!t@* je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:slika
A uz to mu viri dlaka iz nosa.
:urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 03 nov 2014, 13:59

Vranjes nema kluba ali ima profi ugovor sa nogometnom rep.BIH :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 14:02

Vec jurisnici prave alibi i spinuju po portalima i novinama.Kazu,Zmajevi u losoj formi.
Uredu ali u losoj formi nisu Štilić,Zukanović,Djuric,Hadzic,Martic,Hrgota,Arslanagic,Seferovic,Tankovic,Dumic,Halilovic,Leovac,Šehić....

Ha?
Trebaju nam,ne trebaju?
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 nov 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2014, 14:03

Nije on pozvao 21. igraca, vec 17. Tino, Avdija, Ognjen i Hadzic nisu kalibar za reprezentacije, dakle racunati ih kao neke igrace je ocigledno kao i racunati na bodove protiv Kipra.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.