sve mogu svariti ali ova i slicna razmisljanja su mi zazgembo89 je napisao/la:dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..

sve mogu svariti ali ova i slicna razmisljanja su mi zazgembo89 je napisao/la:dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..
Za sve one koji misle kako njihovi protivmišljenici samo kritikuju Safeta, evo dokaza da nije tako...svaki dobar potez je uvijek za pohvalu, svaki loš uvijek za kritiku...*p!p!t@* je napisao/la:Pape počeo u jednom segmentu da radi svoj posao?DragonGirl je napisao/la:@Goalgetter evo jedne izjave, ali je za pohvalu, izgleda da Izrael ipak neće proći bez analize![]()
- Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa - istakao je Sušić.
ne vrijedi jarane produzavat dalje agoniju jer nema vise euforije nema igre spiskovi su po vlastitom nahodjenju..Covjek fura svoj fazon i sto prije ode bolje ce bit za sveEvil Genius II je napisao/la:sve mogu svariti ali ova i slicna razmisljanja su mi zazgembo89 je napisao/la:dabogda izgubili mi pa nek se raz*ebe i ovo..
Ovo je za mene do njegovog nogiranja loš potez. Jer nas je koštao prolaska grupe na Mundijalu, i previše bodova u ovim kvalifikacijama. Sad ga treba hvaliti jer radi svoj posao, a ne smije kuditi jer ne radi?DragonGirl je napisao/la:Za sve one koji misle kako njihovi protivmišljenici samo kritikuju Safeta, evo dokaza da nije tako...svaki dobar potez je uvijek za pohvalu, svaki loš uvijek za kritiku...*p!p!t@* je napisao/la:
Pape počeo u jednom segmentu da radi svoj posao?
razumijem i postujem sve osnovane kritike i sumnje u (ne)kvalitet vodjenja repke ali ona je uvijek bila, jeste i bice iznad pojedinaca i kao takvu nase je da je bodrimo, nadamo se sto boljim igrama i pobjedama - nikako porazimazgembo89 je napisao/la:ne vrijedi jarane produzavat dalje agoniju jer nema vise euforije nema igre spiskovi su po vlastitom nahodjenju..Covjek fura svoj fazon i sto prije ode bolje ce bit za sve
bez uvrede ali bas suprotno i jedan i drugi imaju mjesta u formaciji 4-2-3-1, u 4-4-2 stilic nebi imao mjesta!Virtu4l je napisao/la:Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji, tj. Štilić nema mjesta.
Mozes se roditi u Parisu ali kad si tele tele si.bagrcavi je napisao/la:Tele ostaje tele bez obzira na mjesto stanovanja
Zapalo mi je za oko jedino kako je dao izjavu vezanu za Ibiševića, ali za Salihovića nije, nije ga ni spomenuo, OK, nije ni za Kvesića, ali on je ipak tu bio samo na prošlom spisku i to kao Sejina zamjenaRusilac je napisao/la:Je li vam promaklo kako Sejad Salihovic vise nije reprezentativac BiH?
Ipak, to ništa ne mora da znači, tako da, nadam se da griješiš- Odlučio sam se za igrače koji su igrali od početka kvalifikacija. Vraća se Emir Spahić, koji zbog povrede nije igrao protekle dvije utakmice a tu je i Ermin Bičakčić. On se oporavio, mada još nije počeo igrati. Hendikep je što ne možemo računati na Vedada Ibiševića, ali se nadam da je to samo za ovu utakmicu
I ja se nadam,najiskrenije.DragonGirl je napisao/la:Zapalo mi je za oko jedino kako je dao izjavu vezanu za Ibiševića, ali za Salihovića nije, nije ga ni spomenuo, OK, nije ni za Kvesića, ali on je ipak tu bio samo na prošlom spisku i to kao Sejina zamjenaRusilac je napisao/la:Je li vam promaklo kako Sejad Salihovic vise nije reprezentativac BiH?![]()
Ipak, to ništa ne mora da znači, tako da, nadam se da griješiš- Odlučio sam se za igrače koji su igrali od početka kvalifikacija. Vraća se Emir Spahić, koji zbog povrede nije igrao protekle dvije utakmice a tu je i Ermin Bičakčić. On se oporavio, mada još nije počeo igrati. Hendikep je što ne možemo računati na Vedada Ibiševića, ali se nadam da je to samo za ovu utakmicu
A uz to mu viri dlaka iz nosa.tuzlak1987 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:A uz to mu viri dlaka iz nosa.tuzlak1987 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.