Je li protiv Velsa i Belgije drzao sam? Nije, Susic mu je dosta pomagao i to se vidjelo. Isti recept i u Haifi.AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci znaci, itekako znaci. Dakle formacija protiv Nigerije. Samo se nadam da ovi nemaju opasna krila, mada kad se tako igra i krila Kipra su opasna.DragonGirl je napisao/la:Nadam se samo da ovo ne znači da će Lulić ponovo sam držati stranu"Povratkom Spahića i Lulić će biti slobodniji ići naprijed."
A ovdje je indirektno i rekao da Hadzic ne valja jer je on pokrivao tu stranu. Dakle samara ove forumase "branioce".
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Covjek je bolji kao stoper ali tu je Sunjic neprikosnoven i zajedno sa Emirom cinit ce neprobojan bedem.
Lulic ulazi u formu i to je dobro jer on od Medunjanina ne dobiva ama bas nikakvu pomoc na toj lijevoj strani, a trebao bi, bas kao sto je Besic ispravljao Mujdzine greske u proteklih par utakmica.
Dilema su Tino ili Visca na lijevoj strani, Visca je sigurno agilniji prema naprijed ali Tino dosta vise pomaze u defanzivi. Primjer Kipar, kada smo primili drugi go odma poslije njegovog izlaska i to bas pasom kroz sredinu.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ko god, samo da Lulić sam ne igra i beka i krilo.Je li protiv Velsa i Belgije drzao sam? Nije, Susic mu je dosta pomagao i to se vidjelo. Isti recept i u Haifi
- Goalgetter
- Kontakt:
Zukanovic je odigrao odlicnu utakmicu protiv Grcke na beku, a po toj strani je najveca opasnost prijetila (Torosidis i Salpingidis).harixs je napisao/la:Zukanovic nije nista bolji od Lulica kao bek, ako nije i losiji. Spor, trom i jedino ga vadi smirenost na
Obojica oni nisu bekovi, ali defanzivno je Zukanovic pokazao se kao bolje rjesenje. Ali u tandemu, Zukanovic kao bek, Lulic kao krilo, to bi po meni bilo dosta bolje nego ovo sada sto Lulic drzi sam lijevu stranu, i sto mu nekad pomaze Tino kad moze.
Los example ti je ta utakmica, jer smo Grcku tada rastavili u svim napadackim segmentima. Pogledaj malo ostale utakmice Zukanovica, odigrao solidno neke ali vecinom vrlo lose. Opet sam misljenja da je momak stvoren za stopera, sto potvrdzuje i njegov trener u klubu.Goalgetter je napisao/la:Zukanovic je odigrao odlicnu utakmicu protiv Grcke na beku, a po toj strani je najveca opasnost prijetila (Torosidis i Salpingidis).harixs je napisao/la:Zukanovic nije nista bolji od Lulica kao bek, ako nije i losiji. Spor, trom i jedino ga vadi smirenost na
Obojica oni nisu bekovi, ali defanzivno je Zukanovic pokazao se kao bolje rjesenje. Ali u tandemu, Zukanovic kao bek, Lulic kao krilo, to bi po meni bilo dosta bolje nego ovo sada sto Lulic drzi sam lijevu stranu, i sto mu nekad pomaze Tino kad moze.
Mi vecinom igramo bez krila kada je Vedo tu i nevidim da bi on napravio neku vecu prevagu. Kolasinac je vec druga dimenzija i za koju godinu ce sam drzat tu lijevu stranu i sigurno preci u neki jos jaci tim, recimo Chelzi kao zamjena Ivanovica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj Tino pomaze u odbrani.
Jest igramo bez klasicnih krila u zdanje vrijeme, sta je tu nejasno??AllGunsBlazing je napisao/la:Vecinu igramo bez krila a Lulic od debija skupio 35 utakmica. Pa sta je to Lulic igrao? Prvo je salihovic bio tu pa onda Seo, a Lulic ispred njih igrao krilo. Samo se opet Safet pravio debil pa je stavljao Vedu na krilu, pa nekad i Pjanica. I onda je Mujdza patio.
Cuj Tino pomaze u odbrani.
Previse si opterecen Papetom pa zato i ne vidis neke stvari, tako da nema svrhe raspravljati sa tobom.
Drugi go protiv Kipra smo primili najvise zbog Avdije jer je bio na protivnickoj polovini a ne zbog zamjene TSS. Kao i manjim dijelom zbog Bicakcica koji je izgubio duel jedan na jedan. Kojim pasom kroz sredinu a loptu nabacili na nase desno krilo preko pola terena. Ono da su bila trojica Besica u sredini nebi presjekli onaj pas. Slazem se da je TSS malo bolji od Visce u obrani samo nije ni on bas nesto. I to samo jer je Visca katastrofa u obrani a TSS je jedva prolazan i to samo zato jer se puno trudi samo nije jak u tome.harixs je napisao/la: Dilema su Tino ili Visca na lijevoj strani, Visca je sigurno agilniji prema naprijed ali Tino dosta vise pomaze u defanzivi. Primjer Kipar, kada smo primili drugi go odma poslije njegovog izlaska i to bas pasom kroz sredinu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Glavno je da smo mi njih rastavili, a velike zasluge je upravo tu imala ta izbalansirana lijeva strana, gdje su svi znali svoje zadatke.harixs je napisao/la:Los example ti je ta utakmica, jer smo Grcku tada rastavili u svim napadackim segmentima. Pogledaj malo ostale utakmice Zukanovica, odigrao solidno neke ali vecinom vrlo lose. Opet sam misljenja da je momak stvoren za stopera, sto potvrdzuje i njegov trener u klubu.Goalgetter je napisao/la:Zukanovic je odigrao odlicnu utakmicu protiv Grcke na beku, a po toj strani je najveca opasnost prijetila (Torosidis i Salpingidis).harixs je napisao/la:Zukanovic nije nista bolji od Lulica kao bek, ako nije i losiji. Spor, trom i jedino ga vadi smirenost na
Mi vecinom igramo bez krila kada je Vedo tu i nevidim da bi on napravio neku vecu prevagu. Kolasinac je vec druga dimenzija i za koju godinu ce sam drzat tu lijevu stranu i sigurno preci u neki jos jaci tim, recimo Chelzi kao zamjena Ivanovica.
Nadati se sad na proljece da ce Seo vratiti sto jaci, i da on zacementira tu poziciju na beku, Lulic krilo, i rahat smo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moglo biDonnie Darko je napisao/la:Samo da se ne desi "ne poštujem Lulića ni kao čovjeka ni kao igrača" jednom kad se Seo oporavi. A nije da ne ide u tom pravcu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma kakvi niko nezna sta ce biti za minimalno pola godine dok se Seo 100% ne oporavi. Ni ko ce biti selektor ni kakvi ce biti rezultati. Ako je iko upitan onda je to Salihovic i njegovo mijesto startera ako uspije da povrati formu i ako ne bude imao vecih povreda. A Salihovic sigurno nece dugo vremena sjediti na klupi za rezerve ako bude spreman a ispred njega igraju neki puno losiji igraci. O Lulicu Pape ni ne razmislja na taj nacin a Salihovic je i ovako rovit. Jedini je "problem" pozicija Lulica a ne dali ce igrati. Upitan je Salihovic.Donnie Darko je napisao/la:Samo da se ne desi "ne poštujem Lulića ni kao čovjeka ni kao igrača" jednom kad se Seo oporavi. A nije da ne ide u tom pravcu.
sta imas razmisljat, nece valjda igrac Werdera igrati ispred krila/zadnjeg veznog/napadaca HajdukaSabinho je napisao/la:Ne bi lose izgledalo, izostanak bekova u defanzivi u mnogim situacijama bi nadoknadjivali sa tri stopera plus Besicem kojeg racunam na svakom dijelu terena.mirzatele je napisao/la:------------Bicakcic-------Sunjic---------Spahic-------------
Mujdza---------------------Besic--------------------------Lulic
-------------Medunjanin---------------Pjanic-----------------
---------------------Hajrovic-----------------------------------
--------------------------Dzeko---------------------------------Jedino bih razmislio izmedju Hajrovica i Susica.
Mujdzu ne bih dirao sa desne strane jer je izuzetno opasan kad krene naprijed a na lijevoj strani ne bi bio.
Nije Izrael Brazil,lijevi bek se moze malo i pokrpiti.
Ali dok je Podravka tu nemam ja sta komentarisat postavku kad ce on napraviti neku svemirsku kombinaciju,zato se i ne zamaram dzaba.
Nemoj, otići će 10% za ovaj mjesec, a tek je počeo.Rusilac je napisao/la:Kad bih normalno komentarisao pripreme za utakmicu sa Izraelom
Kad Izraelci cuju da je Hajrovic iz Werdera oni ce se smaknuti da on prodje i zabije gol. Kako bi vi da je Vaha selektor, recimo na SP mu je u nekim utakmicama igrao Halliche iz katarske lige a Mesbah iz Sampdorie sjedio na klupi, ili igrao Soudani iz Dinama a Ghilas iz Porta u kojem je igrao dosta sjedio na klupi. Cak mu je Brahimi sjedio na klupi.mirzatele je napisao/la:sta imas razmisljat, nece valjda igrac Werdera igrati ispred krila/zadnjeg veznog/napadaca HajdukaSabinho je napisao/la:Ne bi lose izgledalo, izostanak bekova u defanzivi u mnogim situacijama bi nadoknadjivali sa tri stopera plus Besicem kojeg racunam na svakom dijelu terena.mirzatele je napisao/la:------------Bicakcic-------Sunjic---------Spahic-------------
Mujdza---------------------Besic--------------------------Lulic
-------------Medunjanin---------------Pjanic-----------------
---------------------Hajrovic-----------------------------------
--------------------------Dzeko---------------------------------Jedino bih razmislio izmedju Hajrovica i Susica.
Pa onda nemamo nikakve dileme nit' trebamo selektora ikako bgm. Poredamo igrace ko gdje igra prema UEFA rankingu liga i sastavimo tim. Nema veze igra li igrac ili ne igra, ucinak i tako dalje. Za dilemu sam rekao jer je Tino u odlicnoj formi i fino je odigrao prosle dvije tekme, a Izetova prednost je brzina. Selektor treba da procijeni sta mu je u toj utakmici potrebnije. Ovo sve diskutujemo u slucaju formacije koju si ti postavio.mirzatele je napisao/la:I mi smo to isto imali na SP, a evo sad i na pocetku kvalifikacija, zato i imamo bodova koliko imamo.
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Appollon, Atlanta, Bosnjo22, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, delko, Elddar, ELDIABLO20, Fudo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, JohannWolfgang, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, LeCoq, Markinhio, MaroonBjelave, Marsal, mercurial, PeppermintSA, RaZuti, rossonero85, Rule_hz, Scholl, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Uprava, Venom, weltschmertz i 284 gosta.