Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 nov 2014, 13:02

Idealnih 11 po meni, ako već ne možemo/nećemo ići na klasičnu igru sa krilima, više na ono što je sinoć viđeno:

slika
:cool:

Igrački najjače što imamo, možemo diskutovati o Nandu možda, Pirlu obzirom na formu i godine, ali tehničko-taktički je ovo najbolje što možemo trenutno, da su svi na okupu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 nov 2014, 13:14

kako bi nam dobro dosao igrac tipa Iska recimo , a sinoc gledam Alexisa na pregledu, prelud igrac takodjer..to su ti tipovi igraca koji bi donijeli nama prevagu i omogucili da se nosimo sa svima

inace treba nastaviti igrati onu formaciju od sinoc i u ligi da se malo naviknu a i puno to bolje djeluje..imamo dovoljan fond igraca i za ovu formaciju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 nov 2014, 13:18

Pereyra ima sve potrebno da bude vrhunski igrač. Novi Camo aBd.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 nov 2014, 13:39

Vidal nije smio promašiti penal, tragičar je utakmice, mnogi pljuju Moratu, a Vidal nam je promašio već sad nokaut fazu i da zadnja utakmica bude revijalnog karaktera, a ne da nam trenerski mag igra na X pa dobijemo po ušima kao na Kalderonu i ćao LP.

Ova formacija od sinoć ne ide protiv kontraški ekipa, previše prostora ostaje moraju tu biti krila koji će pomagati bekovima u fazi odbrane, nije to isto kao u 3-5-2 kad im pomažu vezni, ima jedna stoper više u sredini i uvijek se pomjeraju na jednu stranu, 4-3-3 koja se modifikuje u 4-5-1 u odbrani je formacija koju treba igrati i za koju se treba pripremati za naredne sezone i onda postajemo ekipa, spoj modernog i stile Juve :). Jeste da sam škripi na krilima, ali mislim da bi Pereyra mogao krpiti do polusezone, jednu stranu valjda je i Pepe živ za neke slabije utakmice, i Romulo bi mogao krilo odigrati, bolje i to pokušati, nego se patiti sa ovom 3-5-2, sinoć je u napadu izgledalo odlično, mnogo šansi više nego ukupno u zadnje 3 utakmice Serije A.

Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 05 nov 2014, 14:10

Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!

ti stvarno moras da se salis :| :eh: ,juve za ove igrace jednostavno nema PARA :!:

p.s: sinoc juventusu se vratila ona nafaka iz prosle sezone ,sto se tice igre :thumbdown: ,volio bih da hocete proci u nokaut fazu pa da vam neko ocita lekciju.domet ovoga juventusa je realno Liga evrope i tu mozete nesto pokusati napraviti a u Lp nemozete meda.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 nov 2014, 14:34

PEP je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
ti stvarno moras da se salis :| :eh: ,juve za ove igrace jednostavno nema PARA :!:
.
Igrači koji na ljeto ulaze u zadnju godinu ugovora, ne bi trebali biti mnogo skupi, ali ovu su samo pretpostavke, ne bi sad da se širi tema o PR, jer nije vrijeme.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 nov 2014, 14:46

PEP je napisao/la:

p.s: sinoc juventusu se vratila ona nafaka iz prosle sezone ,sto se tice igre :thumbdown: ,volio bih da hocete proci u nokaut fazu pa da vam neko ocita lekciju.domet ovoga juventusa je realno Liga evrope i tu mozete nesto pokusati napraviti a u Lp nemozete meda.
Ja ne znam sto dolazis, kad nikog ne interesuje tvoje misljenje, a i ponavljas se svaki put
1946

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 05 nov 2014, 15:10

Burberry46 je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ja ne znam sto dolazis, kad nikog ne interesuje tvoje misljenje, a i ponavljas se svaki put

sine dragi da ti kazem nesto prvo pricaj u svoje ime ,a ne u ime svih ;) ,dalje ja imam pravo da komentarisem i iznesem svoje misljenje i stav makar ga svi vi ignorirali ,to je moje pravoi ako se tebi ne svidja jednostavno ne citas post ,preskocis ga ;) ,hoce li se nekome svidjeti posti ili apsolutno me ne interesuje ,ja imam svoj stav i misljenje ,nekome se svidja nekome i tako.. ;) zivio
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 nov 2014, 15:11

treba dovest Biabiany-a, i još neko prodorno krilo, da konačno možemo biti opasni po krilima. ovako ne ide.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 nov 2014, 15:51

Biabiany ima problema sa srcem, nema od njega nista.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 nov 2014, 15:53

Pogba je napisao/la:Idealnih 11 po meni, ako već ne možemo/nećemo ići na klasičnu igru sa krilima, više na ono što je sinoć viđeno:

slika
:cool:

Igrački najjače što imamo, možemo diskutovati o Nandu možda, Pirlu obzirom na formu i godine, ali tehničko-taktički je ovo najbolje što možemo trenutno, da su svi na okupu.
E sad zamisli da je tu jedan Naingolan ili Bešić u vezi. :mrgreen:
Allegri je gospodin!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 nov 2014, 16:04

E baš to.Neko kao Bešić u vezi, a Marchisio na mjesto Pirla. I onda dovesti jedno krilo i jednog izuzetno dobrog štopera. Siguran sam da bi takva ekipa mogla dogurati do polufinala LP. Ali rano je još o tome pričati, da se prvo prođe grupna faza. Seriu A svakako uzima Juve :njanjanja:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 nov 2014, 16:17

moje neke smatram realne zelje su Saciri, Isko (u sklopu dogovora za Vidala ili Pogbu), Kvadrado, Subotic i neki mladi lijevi bek
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 nov 2014, 16:22

Kakav crni Subotić. :facepalm:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 nov 2014, 16:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:Isko (u sklopu dogovora za Vidala ili Pogbu)k
:facepalm: :stop:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2014, 16:30

IlCapitano je napisao/la:Kakav crni Subotić. :facepalm:
koga bi ti, u sklopu vašeg finansijskog dometa?

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 nov 2014, 16:31

Ruganija dovesti u januaru vec.
★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2014, 16:38

L'Avvocato je napisao/la:Ruganija dovesti u januaru vec.
da neko ne zamjeri, još uvijek nije materijal za jače ekipe Serie A, a kamo li za Juve :D bolje ga ostavit' da igra i razvija se, nego da kod vas propada na klupi

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 nov 2014, 16:48

Ne moze biti losiji od ovih trenutnih. Em su spori em glupi ko noc.
★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 nov 2014, 16:51

PEP je napisao/la:

Ali stvarno ko si ti??? :D razligu, koga zanima tvoje misljenje ! zdraoo
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, GIBRA i 9 gostiju.