Igrački najjače što imamo, možemo diskutovati o Nandu možda, Pirlu obzirom na formu i godine, ali tehničko-taktički je ovo najbolje što možemo trenutno, da su svi na okupu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
Igrači koji na ljeto ulaze u zadnju godinu ugovora, ne bi trebali biti mnogo skupi, ali ovu su samo pretpostavke, ne bi sad da se širi tema o PR, jer nije vrijeme.PEP je napisao/la:ti stvarno moras da se salisPadovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!![]()
,juve za ove igrace jednostavno nema PARA
.
Ja ne znam sto dolazis, kad nikog ne interesuje tvoje misljenje, a i ponavljas se svaki putPEP je napisao/la:Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
ti stvarno moras da se salis![]()
p.s: sinoc juventusu se vratila ona nafaka iz prosle sezone ,sto se tice igre,volio bih da hocete proci u nokaut fazu pa da vam neko ocita lekciju.domet ovoga juventusa je realno Liga evrope i tu mozete nesto pokusati napraviti a u Lp nemozete meda.
Burberry46 je napisao/la:Ja ne znam sto dolazis, kad nikog ne interesuje tvoje misljenje, a i ponavljas se svaki putPEP je napisao/la:Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
p.s: sinoc juventusu se vratila ona nafaka iz prosle sezone ,sto se tice igre,volio bih da hocete proci u nokaut fazu pa da vam neko ocita lekciju.domet ovoga juventusa je realno Liga evrope i tu mozete nesto pokusati napraviti a u Lp nemozete meda.
E sad zamisli da je tu jedan Naingolan ili Bešić u vezi.Pogba je napisao/la:Idealnih 11 po meni, ako već ne možemo/nećemo ići na klasičnu igru sa krilima, više na ono što je sinoć viđeno:
Igrački najjače što imamo, možemo diskutovati o Nandu možda, Pirlu obzirom na formu i godine, ali tehničko-taktički je ovo najbolje što možemo trenutno, da su svi na okupu.
ultrasstyle_tz je napisao/la:Isko (u sklopu dogovora za Vidala ili Pogbu)k
koga bi ti, u sklopu vašeg finansijskog dometa?IlCapitano je napisao/la:Kakav crni Subotić.
da neko ne zamjeri, još uvijek nije materijal za jače ekipe Serie A, a kamo li za JuveL'Avvocato je napisao/la:Ruganija dovesti u januaru vec.
Ali stvarno ko si ti???PEP je napisao/la:Padovan je napisao/la:Shaqiri i Subotić u januaru bi dobro došli, za ovu formaciju!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Faraon iz Visokog i 7 gostiju.