FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 mar 2010, 16:46

dr.adnan je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Eto sad im se mozete osvetiti za '99 ;)
Osveta je došla već 2001. kad smo ih pobjedili u obje utakmice i na kraju osvojili LP. Ako me dobro sjećanje drži, mislim da nam je to zadnja utakmica koju smo igrali uopšte (ne računajući Kaiser Kup).

U mojoj kući će biti veselo, brat veliki navijač Mančestija, ja još veći Bayerna 8-)

Očekujući prolaz u polufinale, navijam da dobijemo Bordeaux, ostali su nam dužni u ovoj sezoni :twisted:
ista situcaija kod mene i buraza to ce bit rat u kuci :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 16:48

E bgm kod mene brat navija za Bayern :mrgreen: 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 16:54

Moj je premlad, tako da trenutno samo voli Džeku i našu repku. Ipak, tek mu je 7 godina. :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 mar 2010, 17:03

ako bi se gledalo po trenutnoj formi onda je mancester kandidat br. 1 za osvajanje lp.
doduse, mancester nam godi...kaze tradicija :)
u dosadasnjim duelima(valjda ih je bilo 7) uspjeli su nas pobijediti samo jednom ;)
najdrazemi je to sto ce i oni igrati otvoreno za razliku od dosadasnjih protivnika koji su se nabijali u sesnaesterac i cekali na kontre.
znaci, kad god se otvore mi cemo imati sansu jer riberi i roben su ekstra klasa u poredjenju sa njihovim igracima.
takodje, nasim momcima je svejedno igraju li kod kuce ili na strani, gol mozemo zabiti i na marsu. :lol:
jedino me svajni brine jer nije u nekoj formi, a bez njega riberi i roben ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 17:05

secer je napisao/la:ako bi se gledalo po trenutnoj formi onda je mancester kandidat br. 1 za osvajanje lp.
doduse, mancester nam godi...kaze tradicija :)
u dosadasnjim duelima(valjda ih je bilo 7) uspjeli su nas pobijediti samo jednom ;)
najdrazemi je to sto ce i oni igrati otvoreno za razliku od dosadasnjih protivnika koji su se nabijali u sesnaesterac i cekali na kontre.
znaci, kad god se otvore mi cemo imati sansu jer riberi i roben su ekstra klasa u poredjenju sa njihovim igracima.
takodje, nasim momcima je svejedno igraju li kod kuce ili na strani, gol mozemo zabiti i na marsu. :lol:
jedino me svajni brine jer nije u nekoj formi, a bez njega riberi i roben ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti.
Jedan ali bolan itekako :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 17:08

Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 mar 2010, 17:20

Neutral je napisao/la:Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
Bilala vise nema, nego sto ga ima... :roll:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 mar 2010, 17:30

Evo, proguglo sam naše dosadašnje duele:

30 Sept 98 Bayern 2 United 2
9 Dec 98 United 1 Bayern 1
26 May 99 United 2 Bayern 1
3 Apr 01 United 0 Bayern 1
18 Apr 01 Bayern 2 United 1
20 Nov 01 Bayern 1 United 1
13 Mar 02 United 0 Bayern 0

Ipak se korigujem za prošli post, odigrali smo zadnje utakmice u sezoni poslije osvajanja LP-a.

Reče mi moj mančesterski brat :lol: (a on je to na njihovom forumu pročitao) da je samo jedan engleski klub uspio da pobjedi Bayerna u Minkenu, i to neke daleke godine od strane Norwich City-a. I u znak sjećanja na tu utakmicu (a i protesta protiv Glazera, usput :) ), navijači će nositi šalove u njihovoj boji ZELENO-ŽUTE...

P.S. U polufinalu opet igramo 1. utakmicu kod kuće...
Sent from my Philips Smart TV.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 mar 2010, 17:57

ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 18:07

isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
Ako upadnes,znaci nisi na nogama.A ako si na nogama znaci nisi upao.
I to bi bilo to :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 mar 2010, 19:09

harishp je napisao/la:
isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
Dodjel tebi Vugdalić šta rodbine ? :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 mar 2010, 19:12

Mislim da smo mogli i lakse proci ali sam zadovoljan ;) , s ovakvim zrijebom jer mislim da mozemo da prodjemo manua , ipak smo mi bayern i mi se ne bojimo nikoga a pogotovo ne nasih starih rivala koji ce da ispadnu sada,i ako je neko mislio da ce manu da prodje lako u semi finale vara se , samo pogledajte prethodne duele izmedju ovih timova bayern je dosta uspjesniji , takodje mislim da ce se i i graci i navijaci naloziti do daske , naravno razlog je ta 99-ta , mislim da ce to da budu fantasticne utakmice cak bolje od onih izmedju arsenala i barce.... ;)

PROLAZIMO UTDA U WILL NEVER WALK ALONE
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 mar 2010, 19:19

Kako volim kad svi otpisu Bayern,a dobro se zna kakvi su Njemci i njihov mentalitet.Sad realnoo ko osim Shreka(citaj Rooney) predstavlja prijetnju za Bayernov gol??Da nisu mozda panjevi Carrick i Fletcher :oops: :oops: ili pak juniorski par Giggs-Scholes :lol: :lol: .S druge strane mislim da sada vec klecaju noge Evri i Nevillu kad pomilse na "Robberya".Dakle zatvorit Rooneya i sanse su veoma velike.Ove sezone smo imali priliku igrat protiv sejtancica :lol: AUDI CUP i penali,dobar predznak.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 mar 2010, 19:22

Ma proci cemo Manchester,samo mi nikako ne godi ovaj datum : 26.5.1999 :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 mar 2010, 19:26

Ako poprave formu i poprave odbranu mislim da ih prolazimo ,ali ako bude odbrana igrala kao sto igra sada ,onda bi trebali igrati 5 4 1 formaciju ,sa Gomezom naprijed ;)

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 19 mar 2010, 20:00

samo sa bozijom pomocu....abd edwin ce je vadit jedno 3 puta....iz mreze naravno 8-) 8-) 8-)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 20:57

Genghis je napisao/la:
harishp je napisao/la:
VOLIM BAYERN
Dodjel tebi Vugdalić šta rodbine ? :roll:
Vugdo je familija Fergusonovima........... ali oni sto prave traktor.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 21:10

Madafaka je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
Bilala vise nema, nego sto ga ima... :roll:

Zato što nikako da bude spreman 100% pa da igra, nego bude nekuh 80% pa zbog određenih situacija mora da igra, tako ti je to.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 mar 2010, 21:49

Nadao sam se lakšem protivniku, ali eto, mora se igrati.

Dobili smo ekipu koja je vjerovatno najveći kandidat za titulu ove sezone. Mančester ove sezone igra dobro, a Wayne Rooney može svakoj odbrani zabiti gol. Mi u prvoj utakmici trebamo napasti i paziti da ne primimo gol. Na Teatru snova svoju šansu treba čekati preko kontri.

Sve u svemu, mislim da je Mančester trenutno bolji protivnik, ali sreća pa u fudbalu uvijek ne pobjeđuju oni koji su bolji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 mar 2010, 22:28

izbacite one kerove,veci ste klub od njih,,imate punu podrsku :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []