ista situcaija kod mene i buraza to ce bit rat u kucidr.adnan je napisao/la:Osveta je došla već 2001. kad smo ih pobjedili u obje utakmice i na kraju osvojili LP. Ako me dobro sjećanje drži, mislim da nam je to zadnja utakmica koju smo igrali uopšte (ne računajući Kaiser Kup).Adinjo je napisao/la:Eto sad im se mozete osvetiti za '99
U mojoj kući će biti veselo, brat veliki navijač Mančestija, ja još veći Bayerna![]()
Očekujući prolaz u polufinale, navijam da dobijemo Bordeaux, ostali su nam dužni u ovoj sezoni
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- rob do bagro
- Kontakt:
E bgm kod mene brat navija za Bayern

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Moj je premlad, tako da trenutno samo voli Džeku i našu repku. Ipak, tek mu je 7 godina. 
ako bi se gledalo po trenutnoj formi onda je mancester kandidat br. 1 za osvajanje lp.
doduse, mancester nam godi...kaze tradicija
u dosadasnjim duelima(valjda ih je bilo 7) uspjeli su nas pobijediti samo jednom
najdrazemi je to sto ce i oni igrati otvoreno za razliku od dosadasnjih protivnika koji su se nabijali u sesnaesterac i cekali na kontre.
znaci, kad god se otvore mi cemo imati sansu jer riberi i roben su ekstra klasa u poredjenju sa njihovim igracima.
takodje, nasim momcima je svejedno igraju li kod kuce ili na strani, gol mozemo zabiti i na marsu.
jedino me svajni brine jer nije u nekoj formi, a bez njega riberi i roben ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti.
doduse, mancester nam godi...kaze tradicija
u dosadasnjim duelima(valjda ih je bilo 7) uspjeli su nas pobijediti samo jednom
najdrazemi je to sto ce i oni igrati otvoreno za razliku od dosadasnjih protivnika koji su se nabijali u sesnaesterac i cekali na kontre.
znaci, kad god se otvore mi cemo imati sansu jer riberi i roben su ekstra klasa u poredjenju sa njihovim igracima.
takodje, nasim momcima je svejedno igraju li kod kuce ili na strani, gol mozemo zabiti i na marsu.
jedino me svajni brine jer nije u nekoj formi, a bez njega riberi i roben ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
Jedan ali bolan itekakosecer je napisao/la:ako bi se gledalo po trenutnoj formi onda je mancester kandidat br. 1 za osvajanje lp.
doduse, mancester nam godi...kaze tradicija![]()
u dosadasnjim duelima(valjda ih je bilo 7) uspjeli su nas pobijediti samo jednom![]()
takodje, nasim momcima je svejedno igraju li kod kuce ili na strani, gol mozemo zabiti i na marsu.![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
Bilala vise nema, nego sto ga ima...Neutral je napisao/la:Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
Evo, proguglo sam naše dosadašnje duele:
30 Sept 98 Bayern 2 United 2
9 Dec 98 United 1 Bayern 1
26 May 99 United 2 Bayern 1
3 Apr 01 United 0 Bayern 1
18 Apr 01 Bayern 2 United 1
20 Nov 01 Bayern 1 United 1
13 Mar 02 United 0 Bayern 0
Ipak se korigujem za prošli post, odigrali smo zadnje utakmice u sezoni poslije osvajanja LP-a.
Reče mi moj mančesterski brat
(a on je to na njihovom forumu pročitao) da je samo jedan engleski klub uspio da pobjedi Bayerna u Minkenu, i to neke daleke godine od strane Norwich City-a. I u znak sjećanja na tu utakmicu (a i protesta protiv Glazera, usput
), navijači će nositi šalove u njihovoj boji ZELENO-ŽUTE...
P.S. U polufinalu opet igramo 1. utakmicu kod kuće...
30 Sept 98 Bayern 2 United 2
9 Dec 98 United 1 Bayern 1
26 May 99 United 2 Bayern 1
3 Apr 01 United 0 Bayern 1
18 Apr 01 Bayern 2 United 1
20 Nov 01 Bayern 1 United 1
13 Mar 02 United 0 Bayern 0
Ipak se korigujem za prošli post, odigrali smo zadnje utakmice u sezoni poslije osvajanja LP-a.
Reče mi moj mančesterski brat
P.S. U polufinalu opet igramo 1. utakmicu kod kuće...
Sent from my Philips Smart TV.
ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Ako upadnes,znaci nisi na nogama.A ako si na nogama znaci nisi upao.isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
I to bi bilo to
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dodjel tebi Vugdalić šta rodbine ?harishp je napisao/la:Ako upadnes,znaci nisi na nogama.A ako si na nogama znaci nisi upao.isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
I to bi bilo to![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- bayern4ever
- Kontakt:
Mislim da smo mogli i lakse proci ali sam zadovoljan
, s ovakvim zrijebom jer mislim da mozemo da prodjemo manua , ipak smo mi bayern i mi se ne bojimo nikoga a pogotovo ne nasih starih rivala koji ce da ispadnu sada,i ako je neko mislio da ce manu da prodje lako u semi finale vara se , samo pogledajte prethodne duele izmedju ovih timova bayern je dosta uspjesniji , takodje mislim da ce se i i graci i navijaci naloziti do daske , naravno razlog je ta 99-ta , mislim da ce to da budu fantasticne utakmice cak bolje od onih izmedju arsenala i barce....
PROLAZIMO UTDA U WILL NEVER WALK ALONE
PROLAZIMO UTDA U WILL NEVER WALK ALONE
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- roy_makaay
- Kontakt:
Kako volim kad svi otpisu Bayern,a dobro se zna kakvi su Njemci i njihov mentalitet.Sad realnoo ko osim Shreka(citaj Rooney) predstavlja prijetnju za Bayernov gol??Da nisu mozda panjevi Carrick i Fletcher
ili pak juniorski par Giggs-Scholes
.S druge strane mislim da sada vec klecaju noge Evri i Nevillu kad pomilse na "Robberya".Dakle zatvorit Rooneya i sanse su veoma velike.Ove sezone smo imali priliku igrat protiv sejtancica
AUDI CUP i penali,dobar predznak.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ako poprave formu i poprave odbranu mislim da ih prolazimo ,ali ako bude odbrana igrala kao sto igra sada ,onda bi trebali igrati 5 4 1 formaciju ,sa Gomezom naprijed 
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
samo sa bozijom pomocu....abd edwin ce je vadit jedno 3 puta....iz mreze naravno

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Vugdo je familija Fergusonovima........... ali oni sto prave traktor.Genghis je napisao/la:Dodjel tebi Vugdalić šta rodbine ?harishp je napisao/la:Ako upadnes,znaci nisi na nogama.A ako si na nogama znaci nisi upao.isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
I to bi bilo to![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Madafaka je napisao/la:Bilala vise nema, nego sto ga ima...Neutral je napisao/la:Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
Zato što nikako da bude spreman 100% pa da igra, nego bude nekuh 80% pa zbog određenih situacija mora da igra, tako ti je to.
- el-fighter
- Kontakt:
Nadao sam se lakšem protivniku, ali eto, mora se igrati.
Dobili smo ekipu koja je vjerovatno najveći kandidat za titulu ove sezone. Mančester ove sezone igra dobro, a Wayne Rooney može svakoj odbrani zabiti gol. Mi u prvoj utakmici trebamo napasti i paziti da ne primimo gol. Na Teatru snova svoju šansu treba čekati preko kontri.
Sve u svemu, mislim da je Mančester trenutno bolji protivnik, ali sreća pa u fudbalu uvijek ne pobjeđuju oni koji su bolji.
Dobili smo ekipu koja je vjerovatno najveći kandidat za titulu ove sezone. Mančester ove sezone igra dobro, a Wayne Rooney može svakoj odbrani zabiti gol. Mi u prvoj utakmici trebamo napasti i paziti da ne primimo gol. Na Teatru snova svoju šansu treba čekati preko kontri.
Sve u svemu, mislim da je Mančester trenutno bolji protivnik, ali sreća pa u fudbalu uvijek ne pobjeđuju oni koji su bolji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
izbacite one kerove,veci ste klub od njih,,imate punu podrsku 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.