Safet Sušić - Pape

Nerminovic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nerminovic » 08 nov 2014, 21:10

:think:

:bih:

:opaopa:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 nov 2014, 21:11

Čuj nemam rezervni plan... PA PICKA TI MATERINA ZA STA TE PLACAJU?? Sta sad necemo ni igrat u Izraelu i predat odma? Branit nulu? Pa nema ni portugal nikog na nivou ronalda pa opet neko igra tu poziciju kad ronaldo ne dodje na okupljanje... Cuj nemam rezervni plan,e moj idiote,sta sad nemamo WC napadaca osim Dzeke,pa onda bolje bez napadaca igrat.. Uhapsit te treba
Nad tobom sunce najljepše sja

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 nov 2014, 21:13

Dzeko, Dzeko, Dzeko.. Zar ne znas da se srneca leđa jedu sa paradajzom, vidi sta bude kad ne slusas Safeta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 nov 2014, 21:13

Pročitah ovaj njegov intervju il što je već. Čovjek bi se trebao zapitati koga trenira ovaj Sušić? Maltu? San Marino? Farske otoke?
Hebote led, pa na klupi si, kolko već, 3-4 godine i u te tri godine nisi našao kakvu takvu zamjenu za Džeku i/ili Ibiševića. A eto, oni će vječno igrati i nikad se neće ozlijediti, pa nema potrebe da isprobavaš neke druge igrače. Još na Svjetsko prvenstvo ideš bez trećeg napadača dok ekipe puno slabijeg rejtinga su vodile m i n i m a l n o 3. Ja ne znam tko je tu blesav. I još izmisli toplu vodu kad kaže da "nemamo ni blizu kvalitetnog igrača". Hebote, kakav je to samo Sherlock Holmes... A Safete, koji klinac služe prijateljske utakmice? Eto, ja koji pratim tu i tamo BiH bi mogao nabrojati bar tri igrača u napadu .. al ovaj ne zna...fantastično...
A s druge strane, ja ne znam što drugi u njegovom stožeru rade? A i ovi novinari, imam osjećaj da mu više povlađuju nego postavljaju konkretna pitanja...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 nov 2014, 21:13

Zanimljivo, u intervju za ovaj portal nema rezervni plan, dok za klix nudi rijesenje.

Pa da, Barcelona i Bayern. :clap:

Valjda, za nekoliko minuta doslo iz guzice u glavu.
15.10 - 15.06 ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2014, 21:14

Moze li Baljic uletit? :kafa: Jest da je bio krilo, ali moze on i napadaca igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 08 nov 2014, 21:15

"Nemam nikakav rezervni plan, nadam se da će se Džeko oporaviti i biti spreman za Izrael. Moramo sačekati i vidjeti kakve je prirode njegova povreda. Nemamo mi zamjenu za Džeku i Ibiševića, ni blizu kvalitetnog igrača. Koga ja mogu pozvati i ako Džeko ne bude spreman?

Pozovi srneca i zalij colom :lol:
Rođeni brato

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 nov 2014, 21:15

Cartman je napisao/la:Moze li Baljic uletit? :kafa:
da pjeva ili ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 08 nov 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 nov 2014, 21:15

Cartman je napisao/la:Moze li Baljic uletit? :kafa: Jest da je bio krilo, ali moze on i napadaca igrat.
:lol: :clap: :clap:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 nov 2014, 21:16

skyisthelimit je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.

Pa normalno da nema niko, to ce svako danas reci. A jel mogao biti neko ? Naravno da jeste, samo sto o tome niko nije razmisljao, a narocito oni za koji su za to zaduzeni. Dobre igre iz proslih kvala su nam svima zamazale oci i nismo razmisljali o buducnosti niti o eventualnim problemima kakvi se danas dogadjaju.

I, zar nije sramota da 20 i neka reprezentaciji svijeta nema SPICA U REZERVI. I to reprezentacija koja je u vecini slucajeva igrala sa dva klasicna spica nema napadaca u rezervi. Pa **** ja takvu reprezentaciju,.
Pa bili bi u istoj situaciji. Dva klasna napadaca povrjedjeni a zamjene nedovoljno dobre. Ne moze covjek izmisliti nekog klasnog napadaca, a ne rastu ni na drvecu koliko mi je poznato.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 08 nov 2014, 21:16

Ovo samo kod nas ima, da ide na Izrael bez ijednog napadača, pa crkni pacovčino ublehaška, krme jedno prokleto. :clap: Svaka ti čast, ne vratio se iz Izraela :thumbdown:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 nov 2014, 21:17

mirzatele je napisao/la:
calcio je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Sacekajte, vi sto branite ovog uhljupa, hocete mi reci da ne treba zovnuti nikoga ako Dzeko ne bude mogao igrati ?
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.
Sta iskombinovati sa Viscom i Hajrovicem koji nisu ni n od napadaca
odgovori calcio

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 08 nov 2014, 21:18

Pošto nema mjesta za Zeca,Mahmutovića,Đurića,Hadžića,Nikolića,Adilovića........Sušić će uigrati 4-6-0 (tika-taku) :hmmmmm:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 nov 2014, 21:18

Da dam komentar za izjavu za klix
PA PICKA TI MATERINA ZBOG TEBE NEMA NIJEDAN NAPADAC ISKUSTVA IGRANJA U REPREZENTACIJI.
Ma mrs vise gadi mi se citat ove njegove izjave,halalio bi EP samo nek **** uskoro ode

Logika calcia :bolje stavit dobra krila u napad,u spic,nego solidnog napadaca.Ma jos bolje ako imamo nekog klasnog stopera nek u napad ide.Možda bi i Begovic mogo,Fejzica na go stavimo,Begovica u napad,posto je on ipak odlican golman,a odlicnih napadaca nemamo
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 nov 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 21:19

Pisu ljudi komentare na sportsport fb, na Safetovo pitanje koga da pozove na poziciju napadaca oni odgovaraju Semira Stilica :clap: Onaj jedan pise DZuric.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2014, 21:19

<3 LiMes <3 je napisao/la:Ovo samo kod nas ima, da ide na Izrael bez ijednog napadača, pa crkni pacovčino ublehaška, krme jedno prokleto. :clap: Svaka ti čast, ne vratio se iz Izraela :thumbdown:
Treba Mossadu javit da je Safet povezan sa Hamasom, pa neka ga zadrze tamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fkklis
Kontakt:

Post Postao/la fkklis » 08 nov 2014, 21:19

xinxee je napisao/la:Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej :problem: :bale:
:bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 nov 2014, 21:19

Pusti ga ba, momak ocito misli da je stvarni zivot Football Manager pa da ako stavi Viscu ili Hajrovica u napad da ce zabiti.

Prvi ima metar i zilet i da on uradi nesto izmedju 2 stopera gdje i Dzeko ima problema cesto, a drugi nije vidio te igre blizu gola. Klasicno krilo koje ne zna igrati duel blizu gola vec ga karakterise dobar sut i tehnika..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 nov 2014, 21:20

Koga ja imom da zovem? Koga imom? Sofete nije bitno vise ni koga imas, bitno je koga nemas :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 nov 2014, 21:20

mirzatele je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Sta iskombinovati sa Viscom i Hajrovicem koji nisu ni n od napadaca
odgovori calcio
Ali znaju gdje je gol, znaju pogoditi, ofanzivni su igraci. Ne bi se osramotili kao devetke ili lazne devetke. Hajrovic nam svojim golovima donio dvije pobjede (Slovacka, Meksiko) a Visca je u Turskoj pokazao da zna zabiti kao pravi golgeter.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.