FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 09:06

aS_Roma je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:Nadam se da ce Tomic past na ljekarskom i da nece potpisati za nas

Jel ovo sa Tomićem neka zajebanicja :?:
Moze i na PP
Nije zajebancija , tacno prije godinu dana nasi su trebali dovesti Kvesica ,on je pristao i sve dogovorio ali problem su mu nasi u ljekarskim pregledima jer izgleda cesto ce obnavljati povredu svoju (tj evo opet sad ima problema nazalost)
i to ce se vrtiti u krug.

Tomic trazio vise para nasi mu dali izgleda da ce ovaj put preci :thumbdown: :damn:

Nije mi jasno sto ce nam. :idea: :?:
Kad ce tesko mjesto izboriti pored Radovca,Cimirota,Kostica,Kovacevica. :idea:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 nov 2014, 09:07

Bolji je od Kostica i Kovacevica, dok Cimirot i Radovac imaju ozbiljne ponude, stim da Radovcu cak istice ugovor na ljeto, fali tu igrac

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 09:19

aS_Roma je napisao/la:Bolji je od Kostica i Kovacevica, dok Cimirot i Radovac imaju ozbiljne ponude, stim da Radovcu cak istice ugovor na ljeto, fali tu igrac

Pa od Kostica,i jeste bolji,ali od ove trojice tesko.
Cimi nece nigdje u to se mozes kladiti,jedino da naleti neka milionska ponuda,ali tesko.Mislim i da ce Radovac vrlo brzo produziti novi ugovor.Kovacevic je mlad i dobar igrac,frajer zna iznijeti i podvaliti loptu kao malo ko u Premijer ligi.Odlaskom jednog od ove dvojice, on ce postati jedan od nosilaca igre, na sredini terena.Kostica se kutarisati ako se moze.
Tomić jeste njihov anamo onih, bio najbolji igrac,ali je i bio do derbija u totalnom padu forme.Mislim da je i on svijestan kakvu ce vamo imati konkurenciju.
Ja sam misljenja da nam on nije pojacanje,koje moze dici nivo nase igre na veci nivo,kao sto je to radio recimo Jajalo.
Ako cemo sanjati da nesto uradimo u Evropi, sa Tomicem kao pojacanjem tesko. :hmmmmm:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 nov 2014, 09:56

Jao supljaka na ovoj temi, imate na s*orce.ba intervju sa Kvesom, malo pogledajte.

Za tomica su jos vece definformacije, smijesno.

Evo odgovorno tvrdim da nema nista od toga, 10000%!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 10 nov 2014, 10:05

KrajPrice je napisao/la:Jao supljaka na ovoj temi, imate na s*orce.ba intervju sa Kvesom, malo pogledajte.

Za tomica su jos vece definformacije, smijesno.

Evo odgovorno tvrdim da nema nista od toga, 10000%!
amin

ne trebaju nam prosjecni igraci

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2014, 10:06

Normalno da nema, zayebanacija na koju ste se primili.
1946

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 nov 2014, 10:16

Head je napisao/la:Normalno da nema, zayebanacija na koju ste se primili.
Koliko sam primjetio, na tu zajebanciju su se "primili" samo Vaši navijači :kafa:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 nov 2014, 10:17

avlami97 je napisao/la:
Head je napisao/la:Normalno da nema, zayebanacija na koju ste se primili.
Koliko sam primjetio, na tu zajebanciju su se "primili" samo Vaši navijači :kafa:
Sto mu ga suknu :tokralju:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2014, 10:27

Benko je napisao/la: Prvo, citam i ne vjerujem oni bi da budu drugi ili treci... nevjerovatno... zamisli koliko moras biti ... ne znam, da kazes da neces titulu...
Kakav je cejf igrati LE umjesto LP?
jEL STVARNO MISLITE da je cilj uprave da budu drugi u ligi i da igralu LE svake godine?
Ibretim se takvom razmisljanju
Posto sam ovdje direktno ja prozvan ;)
Nije da ja ne zelim titulu, ali pitanje je, kao sto neko gore rece, sta je pametnije.

Ja tebe sad pitam: Kakav je cejf u Evropi odigrati samo dvije utakmice kad mozes odigrati (u nasem slucaju od naredne sezone) osam, cetiri najmanje. Ali ja vjerujem da ako budemo igrali Ligu Evrope mozemo opet do play offa.
Jel dvije utakmice donose vise para i bodovnog koeficijenta nego recimo sest?
Dalje
Benko je napisao/la: Dalje, po cemu to nama ne treba u napadu igraca? Jel to se ne smiju dirati trenutni? Izvini jarane ali ako dodje bolji izvbbori se da ostanes u prvih 11 .. i uspjet ces AKO si kvalitetan...
Sve neke "ljubavi" spram igraca... toga u profesionalnom fudbalu nema... Dovedeni su jahovic, krstanovic da budu prvi napadaci rijeke, pa mali kramaric ih popiša obojicu... jbg to je fudbal, tako se to radi ko je dobar dobar je
Sad se postavlja pitanje da li ce ti koji ce doci biti uistinu bolji, ne moze biti bolji neko ko dvije godine nije zaigrao kako treba od igraca koji je prvi strijelac kluba.

Nemojte te price o prelasku nekih igraca od komsija u nase redove, ne slusaju mi se price kako su nas odbili jer jer se tamo igra srcem a ovdje su svi placenici. A i pitanje je ima li tamo igraca koji bi se uklopili u nasu ekipu. Da je Kvesic onaj prije povrede meni ne bi bilo zao za njega dati i pola miliona, ali sad :? :? :roll:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2014, 10:38

ovi neki menageri spominju da dva igraca kucaju na vrata bundeslige po meni su to duljevic,cimirot i radovac moglo bi se desiti da neko vec na polusezoni od njih ode . duljevica za stevanovica to i nnije lose ne znam kako bi nadomjestili cimija .

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 nov 2014, 10:42

hilmo je napisao/la:
Posto sam ovdje direktno ja prozvan ;)
Nije da ja ne zelim titulu, ali pitanje je, kao sto neko gore rece, sta je pametnije.

Ja tebe sad pitam: Kakav je cejf u Evropi odigrati samo dvije utakmice kad mozes odigrati (u nasem slucaju od naredne sezone) osam, cetiri najmanje. Ali ja vjerujem da ako budemo igrali Ligu Evrope mozemo opet do play offa.
Jel dvije utakmice donose vise para i bodovnog koeficijenta nego recimo sest?
A reci mi kako smo onda prosli belgijance? Nije to nikakva nemoguca misija i pod moranje da ispadnemo odmah
Npr u drugom i trecem pretkolu LE mpzes dobiti skoro jednako tezak tim kao u LP ako si baksuzz... a viidio si kakvi smo mi baksuzi da smo dobili ekipu koja je u njemackoj ligi jucer prvi put porazena a u LE hladno ide kroz grupu. Da ne pricam o prestizu, tituli a i da se lakse probiti do grupne faze LE kroz LP jer je dovoljno doci do play offa ili da dodjes do 3. pretkola i da igras u play off-u LE. Sto se tice koeficjenta,mnogo je lakse podici koeficjent preko utakmica LP ako ih dobijes nego preko LE :) Novcano prolazak jedne ekipe uLP je isplativije nego prolazak do play off-a LE
hilmo je napisao/la:

Sad se postavlja pitanje da li ce ti koji ce doci biti uistinu bolji, ne moze biti bolji neko ko dvije godine nije zaigrao kako treba od igraca koji je prvi strijelac kluba.

:
Naravno da će biti bolji... ovo sad anije nikakav nivo iznad lige )širokog -zrinjskog) vec je to tu negdje.... da bi bio NIVO IZNAD trebas daimas u svakoj liniji jednog "Benka" pa da onda mozes biti opusten... imamo najjaci kadar trenutno ali je to sve jos uvijek mnogo slabije nego mi to zelimo. Tu je kodro da odluci sta nama treba. Cim je Stevanovi dosao na pregovore dakle, Kodro je zainteresovan za njega... tak oi sa svakim drugim igracem

sto se tice komsijskih igraca-ne trebaju nam i glupo je pricati o tim pricaaama u novembru mjesecu. Nece niko ici OSIMMOZDA, ALI I TO JAKO TESKO, RADOVCA....ZNACI zaboravite na odlaske osim neke astronomske ponude

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2014, 11:01

Kako god okrenes, igrao LP il EL ti moras imati srece na izvlacenjju.. glupost je pricati sta je bolje igrati..
Imas opciju, ako prodjes prvu prepreku u LP, automatski imas minimalno 4 utakmice u Evropi..
A opet, ko ti garantuje da ces u EL proci 2 prepreke, da bi igrao 6 utakmica ??

A vid ovu opciju, izbacis favorita u LP i onda mozes postati nosioc u sljedecoj rundi, posto se preuzima koeficient( tako je bilo prije, sad nzm da li jos uvijek vrijedi)..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2014, 11:16

Naravno da je sve moguće, mi smo svijedok tome.
Izbacili favorizovanog i kvalitetnijeg Genka u LP a u EL ispadali od kojekakvih ekipa iz Albanije i Crne Gore.
;)
@benko
Naravno da je ovo slabo u odnosu šta mi želimo da budemo ali da bi to postigli moramo raditi pametno i sistemski.
@bordobijeli
Gdje si ti bio ovih dana?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 11:46

Ma sta se ko ima loziti za Tomica. :hmmmmm:
Prvo nema potrebe da gomilamo igrace,jer na njegovoj poziciji smo dobro pokriveni(Cimirot,Radovac,Kostic ,Kovacevic) ne treba nam igrac za klupe.
Ocito je da frajer sam sebi nabija cijenu preko našeg kluba,jer je opste poznata stvar da on jedva ceka da digne sidro .Ne ide mu to bas tako lahko,pa pokušava proturiti pricu o mogucem prelasku u FK.Sarajevo,sto mu sigurno olakšava posao ;)
Haj nije ni prvi, ni poslednji. :mrgreen:

Nego ljudi sad nam treba pobjeda u Tuzli vise nego ikad. :pray: Bice zanimljivo u Mostaru,nama je najbolje da tamo zavrsi x ili da Zrinjski pobjedi.Sa nasom pobjedom u Tuzli, bodovni zaostatak nece biti veci od -4, a u najboljem slucaju -1.Nije to ni lose, kako je napocetku izgledalo. :mrgreen:
Sa dobrim rasporedom kakvog mi imamo na proljece,mislim da mozemo prvi do cilja. :njanjanja:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 nov 2014, 11:58, ukupno mijenjano 3 puta.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 nov 2014, 11:53

Hoce da nam podvale željino dijete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2014, 12:04

Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 12:16

Sabinho je napisao/la:Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.

Zavisi kako kome.
Možda za Slobodu jeste,za nas sigurno nije. :damn:Pored ove trojke (Cimirot,Radovac,Kovacević) teško. :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 nov 2014, 13:11

Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.

Ja bi volio kada bi nekog prodali za malo masniju cifru sad u januaru da podebljamo klupsku kasu. A to bi odmah drugim igracima bio podstrek da rade bolje i da napreduju.
Ne treba se sad nesto zatezati oko cifri, objektivno igraci iz nase lige ne vrijede puno vise od milion KM.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 10 nov 2014, 13:13

hilmo je napisao/la:Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.

Ja bi volio kada bi nekog prodali za malo masniju cifru sad u januaru da podebljamo klupsku kasu. A to bi odmah drugim igracima bio podstrek da rade bolje i da napreduju.
Ne treba se sad nesto zatezati oko cifri, objektivno igraci iz nase lige ne vrijede puno vise od milion KM.
Koliko li Cimirotu dize cijenu i cinjenica da je u reprezentaciji?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 13:17

hilmo je napisao/la:Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.

Navodno Cimi ima jako dobru ponudu,iz Njemacke Herte i Paderborna.
Cisto sumnjam da ce ga amidza,pustiti ispod 1,5 milion km,ali vidjecemo. :thumbup: Jos je A reprezentivac,i to mu dize cijenu,prilikom prodaje. :clap:Za ovu lovu mozemo kupiti Tomica, i jos im koju ugraditi prskalicu na Grbavici. :urnebes:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 nov 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, PingoFTW, soe, teamnorth1989, Velaxsa i 47 gostiju.