Benko je napisao/la:
Prvo, citam i ne vjerujem oni bi da budu drugi ili treci... nevjerovatno... zamisli koliko moras biti ... ne znam, da kazes da neces titulu...
Kakav je cejf igrati LE umjesto LP?
jEL STVARNO MISLITE da je cilj uprave da budu drugi u ligi i da igralu LE svake godine?
Ibretim se takvom razmisljanju
Posto sam ovdje direktno ja prozvan
Nije da ja ne zelim titulu, ali pitanje je, kao sto neko gore rece, sta je pametnije.
Ja tebe sad pitam: Kakav je cejf u Evropi odigrati samo dvije utakmice kad mozes odigrati (u nasem slucaju od naredne sezone) osam, cetiri najmanje. Ali ja vjerujem da ako budemo igrali Ligu Evrope mozemo opet do play offa.
Jel dvije utakmice donose vise para i bodovnog koeficijenta nego recimo sest?
Dalje
Benko je napisao/la:
Dalje, po cemu to nama ne treba u napadu igraca? Jel to se ne smiju dirati trenutni? Izvini jarane ali ako dodje bolji izvbbori se da ostanes u prvih 11 .. i uspjet ces AKO si kvalitetan...
Sve neke "ljubavi" spram igraca... toga u profesionalnom fudbalu nema... Dovedeni su jahovic, krstanovic da budu prvi napadaci rijeke, pa mali kramaric ih popiša obojicu... jbg to je fudbal, tako se to radi ko je dobar dobar je
Sad se postavlja pitanje da li ce ti koji ce doci biti uistinu bolji, ne moze biti bolji neko ko dvije godine nije zaigrao kako treba od igraca koji je prvi strijelac kluba.
Nemojte te price o prelasku nekih igraca od komsija u nase redove, ne slusaju mi se price kako su nas odbili jer jer se tamo igra srcem a ovdje su svi placenici. A i pitanje je ima li tamo igraca koji bi se uklopili u nasu ekipu. Da je Kvesic onaj prije povrede meni ne bi bilo zao za njega dati i pola miliona, ali sad