wifi? hardware acceleration uključen?Papastathopoulos je napisao/la:sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Altanamera
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Wifi jest, a hardware acceleration je iskljucen mesciniAltanamera je napisao/la:wifi? hardware acceleration uključen?Papastathopoulos je napisao/la:sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Torrentmoj uzor-S.G je napisao/la:Kako i gdje da skinem Excel 2013 ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ima li neko da zna c++ treba mi mala pomoc,minutu-dvije samo?
(ako neko zna,nek posalje poruku)
(ako neko zna,nek posalje poruku)
#miasanmia
Još nikad nisam riješio onaj problem s flešovanjem biosa
Zna li netko kako riješiti taj problem, izgleda da samo zbog toga gubim 2 gige RAMA bezze.
Zna li netko kako riješiti taj problem, izgleda da samo zbog toga gubim 2 gige RAMA bezze.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Skines novu verziju biosa i kppiras na usb, odes u BIOS trebala bi biti opcija bar kod mene je EZ flash BIOS čini mi se Pise...Belmin6 je napisao/la:Još nikad nisam riješio onaj problem s flešovanjem biosa![]()
ako to ne može napravi ovo
http://www.biosflash.com/e/bios-boot-usb-stick.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Instalirao PES15 I kad pokrenem nece da prebaci na drugu graficku koristi integrisanu. Jel se radi na drugi nacin il moze ovako? Da Disable integrisanu, sta ce se desit?
Probao sam opcije po pesu ali nema samo prikazuje da koristi integrisanu a do sada uvijek je automatski prebacivalo.
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
U preferred graph. proc. izabereš koju hoćeš.. Evo slika:

- Ed Woodward for Prime Minister !
Hvala United, ne izbacuje vise to oko graficke.
Međutimkau ulazi u igricu i ono pocrni ekran i treba da se pojavi sad igrica ono izađe skroz.
Sve uredno instalirano, krekovano. Podrzava konfiguracija igricu. Sad ne znam do cega je
Međutimkau ulazi u igricu i ono pocrni ekran i treba da se pojavi sad igrica ono izađe skroz.
Sve uredno instalirano, krekovano. Podrzava konfiguracija igricu. Sad ne znam do cega je
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
Do graficke ne bi trebalo biti. Opet vidi na system requiements date igre da li je podrzava. Moze biti i do kreka nekad naprosto treba ponoviti radnju.R32 je napisao/la:Hvala United, ne izbacuje vise to oko graficke.
Vec sam to pregledao cak sam skinuo i program da automatski pregleda da li mogu i podrzava sve taco oznaceno.OnlyUnited je napisao/la:Do graficke ne bi trebalo biti. Opet vidi na system requiements date igre da li je podrzava. Moze biti i do kreka nekad naprosto treba ponoviti radnju.R32 je napisao/la:Hvala United, ne izbacuje vise to oko graficke.
A skinuo Reloaded. Sad ne znam ni ja do ceg je.
Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
Probaj desni klik na pes, properties pa onda idi na compatibility i onda tu isprobaj ponudjene opcije. Ako ne uspije, instaliraj dr. noviju igru, ako se desi slican problem (black screen) do grafe je.
probaj drugi krek imas onaj 3dm
kod mene sve radi i s reloaded verzijom
kod mene sve radi i s reloaded verzijom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Consigliere
- Kontakt:
Sta je bolje za bateriju u laptopu? Drzat je na punjacu u toku rada ili je pustati da se isprazni i puniti 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Najbolje ti je ako ga drzis ukljucenog i koristis da izvadis baterijuConsigliere je napisao/la:Sta je bolje za bateriju u laptopu? Drzat je na punjacu u toku rada ili je pustati da se isprazni i puniti
Uglavnom samo nemoj ga koristiti sa baterijom i punjačem u isto vrijeme prikopcanim
Evo hoce sad, nisam sve fajlove kopirao u Program Fajl iz Kreka, pored onog krek fajla trebalo i onaj obicnidokument koji 2 kb zauzimai hoce, cudno.
Mia San Mia
misliš 'steam_api.ini'? taj fajl je uvijek neophodan.
DirectX 12 will not be supported by Windows 7
http://www.pcgamer.com/directx-12-will- ... windows-7/
http://www.pcgamer.com/directx-12-will- ... windows-7/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jest, al pored dll fajla trebalo i onaj text dokument kopirat.viKK je napisao/la:misliš 'steam_api.ini'? taj fajl je uvijek neophodan.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Baboon, Google [Bot], L-Train, Mocvara1991, zemuntrg i 67 gostiju.