wifi? hardware acceleration uključen?Papastathopoulos je napisao/la:sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
wifi? hardware acceleration uključen?Papastathopoulos je napisao/la:sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti

Wifi jest, a hardware acceleration je iskljucen mesciniAltanamera je napisao/la:wifi? hardware acceleration uključen?Papastathopoulos je napisao/la:sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti
 mada je to mozda ponajvise zbog wifi-a, to mi nije ni palo na pamet..
 mada je to mozda ponajvise zbog wifi-a, to mi nije ni palo na pamet..Torrentmoj uzor-S.G je napisao/la:Kako i gdje da skinem Excel 2013 ?

Skines novu verziju biosa i kppiras na usb, odes u BIOS trebala bi biti opcija bar kod mene je EZ flash BIOS čini mi se Pise...Belmin6 je napisao/la:Još nikad nisam riješio onaj problem s flešovanjem biosa
Zna li netko kako riješiti taj problem, izgleda da samo zbog toga gubim 2 gige RAMA bezze.

Do graficke ne bi trebalo biti. Opet vidi na system requiements date igre da li je podrzava. Moze biti i do kreka nekad naprosto treba ponoviti radnju.R32 je napisao/la:Hvala United, ne izbacuje vise to oko graficke.
Međutimkau ulazi u igricu i ono pocrni ekran i treba da se pojavi sad igrica ono izađe skroz.
Sve uredno instalirano, krekovano. Podrzava konfiguracija igricu. Sad ne znam do cega je
Vec sam to pregledao cak sam skinuo i program da automatski pregleda da li mogu i podrzava sve taco oznaceno.OnlyUnited je napisao/la:Do graficke ne bi trebalo biti. Opet vidi na system requiements date igre da li je podrzava. Moze biti i do kreka nekad naprosto treba ponoviti radnju.R32 je napisao/la:Hvala United, ne izbacuje vise to oko graficke.
Međutimkau ulazi u igricu i ono pocrni ekran i treba da se pojavi sad igrica ono izađe skroz.
Sve uredno instalirano, krekovano. Podrzava konfiguracija igricu. Sad ne znam do cega je

Najbolje ti je ako ga drzis ukljucenog i koristis da izvadis baterijuConsigliere je napisao/la:Sta je bolje za bateriju u laptopu? Drzat je na punjacu u toku rada ili je pustati da se isprazni i puniti

Jest, al pored dll fajla trebalo i onaj text dokument kopirat.viKK je napisao/la:misliš 'steam_api.ini'? taj fajl je uvijek neophodan.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, CAGarfia, Goalgetter, Huske, VivaLaStella i 68 gostiju.