Sta ovaj covjek radi oD reprezentacije, to je nevjerovatno... 

Mislim da gore nije bilo ni kad je onih 20 potpisalo onaj bojkot i kad se igrala utakmica sa Mehom Kodrom. I tada se nasao poneki napadac na spisku.
Ovo je zalosno.
Covjek nas je ostavio bez napadaca. Mislim da smo jedina reprezentacija na planeti koja nema napadaca na spisku. Ako ima jos neka, neka me neko prosvijetli.
Pokusat cu ukratko prepricati buduci razvoj situacije.
Zrtvovat ce Izeta Hajrovica kao napadaca. Ionako ga nikada nije mirisao, savrsena prilika da kada vec na nekog mora sve svaliti - to bude on. Svakako ga je prvi put pozvao pod pritiskom javnosti, a ne sto je zelio.
Izgubit cemo ili odigrati nerjeseno, reci ce da Izet nije pokazao NISTA i da ga je razocarao.
Reci ce da se kao veliki hendikep ispostavilo neigranje Dzeke i Ibisevica (nemoj zaebavat?)... na kraju ce sabrati u onoj svojoj telecoj **** - da je u igri jos 18 bodova, i na kraju poentirati da nista nije gotovo jer imamo revanse.
Ono sto ocekujem od ozbiljnih portala tipa ss.ba, klix i ostali jeste da izvrse medijski presing, i da se ova spodoba otjera. Znaci sve moguce kritike, analize, napadace koje imamo, veznjake, odbrambene, iskopati svakog zivog koji igra u jakim ligama a zavrsava mu se prezime na ić, a ima veze sa Bosnom.
Sljedeca utakmica je u martu, atmosfera je davno narusena i razbijena, moramo dobiti normalnog i urazumljenog covjeka na klupi da spasi sto se spasiti moze i odvede nas na EP.