Safet Sušić - Pape

revan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la revan » 10 nov 2014, 23:38

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bola bez dlake na jeziku kao i uvijek :salut:
:urnebes: :salut: .
Ti se kao sjećaš Bolića :rol: :rol:
Ti ga se sigurno ne sjećaš. Vjerojatno nisi bio ni u planu te 1997. kada smo svi skakali od sreće zbog 3:0 protiv Danske, iako su dva penala bila. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2014, 23:40

Daj stvarno, hoce li vise neko objasniti ko je taj Bolic koga spominjete?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 23:40

revan je napisao/la:No kada im u lice pljuneš njihove laži (primjer Virtual i njegova laž da sam se ja radovao golu Belgije) onda nestanu bestraga. Ipak, najbolje je tu balavurdiju ignorirati. Staviš na ignore i rahat si. Neki konstruktivan post propustiti nećeš sigurno.
Virtual nikad ne laže, tvoj 'komentar' nakon gola Belgije,
revan je napisao/la: :shhh:
Kontruktivnih postova koliko hoćeš, ali nekome nisu po ukusu, nema psovki i vrijeđanja selektora i nekih igrača u njima, dakle :shh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 nov 2014, 23:41

ma meni ne ide u glavu da ovoliko mogu braniti čovjeka, znači il im je daidža, amidža, tetak, il im sa babom popije kafu, pa je postao idol te kuće..

al ja sam takav da pričam samo objektivno, oko svega, znači da mi je otac rekao bi mu u lice da se ne bruka..

evo, željovac sam, mnogi ne daju na ivicu riječ reći, ali zaista evo mene čudi kako ga i on može podržavati toliko vremena, iako je evo već počeo da daje neke negativnije izjave.. znači svako ko ima 2 % mozga vidi šta se ovdje događa..

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 10 nov 2014, 23:41

calcio je napisao/la:Pa ko je koga sad vrijedjao? Koliko vidim @Asmir je jedini vrijedjao :roll:
Otkad je to pricanje istine postalo vrijedjanje? :hmmmmm:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 nov 2014, 23:43

AsmirBegovic je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pa ko je koga sad vrijedjao? Koliko vidim @Asmir je jedini vrijedjao :roll:
ne smiješ na safeta, u indiji ima "sveta krava", kod nas je zastupljeno vjerovanje u "svetog čobana"..
svaki vid kritike ili nezadovoljstva se smatra mržnjom protiv reprezentacije, naroda i jedne nam jedine!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 nov 2014, 23:46

calcio je napisao/la:Daj stvarno, hoce li vise neko objasniti ko je taj Bolic koga spominjete?
To je bivši napadač repke, tj ona pozicija koja kod Papeta ne postoji, jer ne poziva nikog. 'Ta će mu..

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2014, 23:46

plavipatriota je napisao/la:
AsmirBegovic je napisao/la:
ne smiješ na safeta, u indiji ima "sveta krava", kod nas je zastupljeno vjerovanje u "svetog čobana"..
svaki vid kritike ili nezadovoljstva se smatra mržnjom protiv reprezentacije, naroda i jedne nam jedine!
Forumase je vrijedjao, ne Safeta.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 10 nov 2014, 23:47

Sta ovaj covjek radi oD reprezentacije, to je nevjerovatno... :(

Mislim da gore nije bilo ni kad je onih 20 potpisalo onaj bojkot i kad se igrala utakmica sa Mehom Kodrom. I tada se nasao poneki napadac na spisku.

Ovo je zalosno.

Covjek nas je ostavio bez napadaca. Mislim da smo jedina reprezentacija na planeti koja nema napadaca na spisku. Ako ima jos neka, neka me neko prosvijetli.

Pokusat cu ukratko prepricati buduci razvoj situacije.

Zrtvovat ce Izeta Hajrovica kao napadaca. Ionako ga nikada nije mirisao, savrsena prilika da kada vec na nekog mora sve svaliti - to bude on. Svakako ga je prvi put pozvao pod pritiskom javnosti, a ne sto je zelio.

Izgubit cemo ili odigrati nerjeseno, reci ce da Izet nije pokazao NISTA i da ga je razocarao.
Reci ce da se kao veliki hendikep ispostavilo neigranje Dzeke i Ibisevica (nemoj zaebavat?)... na kraju ce sabrati u onoj svojoj telecoj **** - da je u igri jos 18 bodova, i na kraju poentirati da nista nije gotovo jer imamo revanse.

Ono sto ocekujem od ozbiljnih portala tipa ss.ba, klix i ostali jeste da izvrse medijski presing, i da se ova spodoba otjera. Znaci sve moguce kritike, analize, napadace koje imamo, veznjake, odbrambene, iskopati svakog zivog koji igra u jakim ligama a zavrsava mu se prezime na ić, a ima veze sa Bosnom.

Sljedeca utakmica je u martu, atmosfera je davno narusena i razbijena, moramo dobiti normalnog i urazumljenog covjeka na klupi da spasi sto se spasiti moze i odvede nas na EP.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 10 nov 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 nov 2014, 23:47

AsmirBegovic je napisao/la: Koje ste vi hijene i ljudske kurave, pa to je da ne povjerujes. :facepalm:
Nemate vise nikakvih argumenata kojim bi odbranili kriminalca pa ste se odlucili da skrenete sa teme tako sto ste prvo opleli po moderatoru, a sad je na red dosao DonCorleone.
Beskonacno trolanje i supljiranje, a sve u cilju bjezanja od istine. :puke:
Ma pusti ti njihovu suplju pricu, nekada se udruze svi zajedno od emira, preko Safetinha do Virte pa udare po meni :D . Nego hajde Virto zna biti i smijesan ponekada, ali ovaj novi Safetov kolac je vise naporan nego smijesan :nene: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2014, 23:49

HariTz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Daj stvarno, hoce li vise neko objasniti ko je taj Bolic koga spominjete?
To je bivši napadač repke, tj ona pozicija koja kod Papeta ne postoji, jer ne poziva nikog. 'Ta će mu..
Nisu nam se napadaci Bola i Barba bas proslavili kada smo zadnji put bili u Izraelu, ako znate na sta mislim. :shifty:

Ali zato je Akrapovic zabio golcinu sa pola terena. :thumbup:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 nov 2014, 23:51

Virtu4l je napisao/la:
revan je napisao/la:No kada im u lice pljuneš njihove laži (primjer Virtual i njegova laž da sam se ja radovao golu Belgije) onda nestanu bestraga. Ipak, najbolje je tu balavurdiju ignorirati. Staviš na ignore i rahat si. Neki konstruktivan post propustiti nećeš sigurno.
Virtual nikad ne laže, tvoj 'komentar' nakon gola Belgije,
revan je napisao/la: :shhh:
Kontruktivnih postova koliko hoćeš, ali nekome nisu po ukusu, nema psovki i vrijeđanja selektora i nekih igrača u njima, dakle :shh:
Vau. I ti si iz ovoga izvukao da sam se ja radovao golu Belgije. Baš si stručnjak za smajlije. Hajde da ti objasnim. To je bilo upućeno tebi i nekolicini jer vas u takvim situacijama nema ni na mapi, ušutite se ko svećenici pod zavjetom šutnje. Zašto nisi izvukao post na kojem se radujem našem golu? Taj ti ne odgovara, ha? Dijete drago, ja sam se ovoj reprezentaciji radovao od momenta kad su odigrali prvu zvaničnu utakmicu na BP protiv Albanije. Kao dijete išao na svaku domaću utakmicu i skakao od sreće. Danas mi je muka što gledam kako je jedan aljkavi nesposobnjaković uništava. Dovoljne su samo Bolićeve riječi: “U situaciji smo u kojoj nikada od kad postoji reprezentacija nismo bili. Nikad do sad nismo utakmicu započeli bez klasičnog centarfora.

Što se tiče psovki i vrijeđanja, jesam jednom, nakon one izjave za Zukanovića da ga ne poštuje kao čovjeka. S obzirom šta nam radi, raja se suzdržava. Da ovo radi recimo Englezima, došli bi mu sa vilama u Pariz.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 nov 2014, 23:54

calcio je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Nisu nam se napadaci Bola i Barba bas proslavili kada smo zadnji put bili u Izraelu, ako znate na sta mislim. :shifty:

Ali zato je Akrapovic zabio golcinu sa pola terena. :thumbup:
Nemamo više Brune u ekipi pa da zabije sa pola terena, a sumnjam da ćemo više neko nekada zabiti onaj gol. Tako da, napadač nam je potreban, a oslanjanje na činjenicu da tada nisu zabili napadači nego neko drugi je smiješno.
Pisanje da može i bez napadača, možemo ko Barca, možemo mi to, imamo ofanzivne igrače, hajde nije niko kriv zbog povrede napadača nam (ne krivim Papeta zbog toga, da se razumijemo, ali krivim zbog ne pozivanja drugog centarfora) po meni je više trolanje i samo da ideš i inatiš se onima koji vrijeđaju onoga kojeg braniš čitaj Papeta.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 10 nov 2014, 23:57

safete, dilbere, zao mi je zbog tebe...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 23:57

calcio je napisao/la: Forumase je vrijedjao, ne Safeta.
Ma nije on nas vrijedjao,on samog sebe vrijedja,samo to ne primjecuje..sve ide preko zice,pa ne osjeti..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 nov 2014, 23:58

Rusilac je napisao/la:Nisam bio cijeli dan kod kuce i nisam nista pratio,otvorim kad ima sta vidjeti.

Sta reci na ovo,desilo se ono sto se jednog dana naprosto moralo desiti,svako normalan je bio svjestan da je sasvim realno moguce da u jednom trenutku oba nasa napadaca budu povrijedjena,samo ne Podravka i mafijasi koji ga placaju i koji ga podrzavaju.
E zato smo upozoravali,galamili,vristali,molili ali jok,niko nije htio slusati.

Ovo nije nikakav peh,za ovo je odgovoran Podravka i mafijasi koji ga do sada nisu otjerali.

Niko,budalo,glupane,majmune...nije trazio od tebe da nadjes napadace koji su Dzekine i Vedine kvalitete vec se trazilo da nadjes slijedece najbolje,znamo mi,kretenu,da nemamo napadaca njihovog kalibra ali imamo kakvih imamo,sto ih,majmune,nisi davno nasao i pozivao?

Jel to znaci,idiote,da kad ne bude Dzeke i Vede mi necemo imati napadace nikako jer niko nece biti dovoljno dobar kao oni?!

Nemam rijeci,ako se ovome odmah ne uruci otkaz nema smisla nista.ni gledat,ni raspravljati,nista.
Nek .... mater i on i oni koji ga drze na klupi.
PS:Kako hinjski prodje poziv Zoranu Kvrzicu.Kako moze Kvrzicu a ne moze nikom drugom?
Znate kako,on je slijedeci igrac ciji menadzer ima tal sa Podravkom,zato samo on i niko vise.

Opet se potvrdjuje ono sto ja pisem godinu dana,samo je bitan privatni interes familije.U presudnoj utakmici za goli opstanak opet tal igrac?!
Familija u rangu sa familijama u Napulju :puke:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 11 nov 2014, 00:01

ma napuljske su mala maca :lol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 00:02

HariTz je napisao/la:Pisanje da može i bez napadača, možemo ko Barca, možemo mi to, imamo ofanzivne igrače, hajde nije niko kriv zbog povrede napadača nam (ne krivim Papeta zbog toga, da se razumijemo, ali krivim zbog ne pozivanja drugog centarfora) po meni je više trolanje i samo da ideš i inatiš se onima koji vrijeđaju onoga kojeg braniš čitaj Papeta.
To je gotova priča, nema napadača i neće ga biti. Treba se okrenuti utakmici. Bez obzira na sve, izvešćemo jaku postavu u Haifi, ali problem je plan B o kojem smo danas diskutovali na temi namijenjenoj za ovu utakmicu. Plan B ne postoji i to je ono što najviše zabrinjava, da je bar pozvao Đurića nakon jučerašnje golčine, pa ne mora ga staviti u prvih 11, ali ako krene po zlu, onda nema kalkulisanja, on kao napadač mora u igru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 nov 2014, 00:03

De Rusilac,smiri se...sada ce cijeli forum poceti sa pricom kako je Kvrzic u Germaniji... :evil:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 11 nov 2014, 00:05

zanima me kakav će odgovor dati papke kad ga na pressu budu pitali: ko će predvoditi napad?
mislim da će i to pitanje njemu biti provokativno..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.