FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 15:54

@hilmo
Pa to sam i ja konto kako nemoze prijateljsku igrat ??
cuj 1:0 :?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la GracanicaAA » 12 nov 2014, 16:02

hilmo je napisao/la:Završeno 1-0
Moglo je biti i 2-0 ;), al eto 1-0 ovaj isti igrac sto je dao gol izaso 1-1 pred golmana i sjebo se lol :crazy:
Benko je igro nako solidno ugl. mi smo u 2 imali loptu kod sebe a vi ste u 1 imali loptu mogli ste na mdati gol al sreca nas opali :cool:
Kalasi solidan :clap:

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 nov 2014, 16:11

Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.

Gol za Bratstvo je dao Galin.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 nov 2014, 16:16

SiouxLukavac je napisao/la:Gračanica
Nije Gracanica, Bratstvo :thumbup:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 nov 2014, 16:16

Kakve veze dobili ili izgubili, zna se za sta sluze ove utakmice

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 16:17

SiouxLukavac je napisao/la:Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.

Treba cim vise tih prijateljskih odigrati ja bi jos jednu za ovih par dana. Da Kodro stekne jasninju sliku o nekim igracima i koliko moze da na njih racuna. A ako je ovo stvarno tako kao sto govoris i ako se nastavi treba Kaudia poslat u Visoko makar. Kakav je Bekic bio ?? Brine me malo Benko on bi trebao da prekuca ovakve protivnike.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 nov 2014, 16:23

Ajax je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.

Treba cim vise tih prijateljskih odigrati ja bi jos jednu za ovih par dana. Da Kodro stekne jasninju sliku o nekim igracima i koliko moze da na njih racuna. A ako je ovo stvarno tako kao sto govoris i ako se nastavi treba Kaudia poslat u Visoko makar. Kakav je Bekic bio ?? Brine me malo Benko on bi trebao da prekuca ovakve protivnike.
ja ti kazem Benko je dobio neke lopte al ih nije iskoristio kak treba, pokuso je makaze al ode preko gola, pokuso je jedan sut al ode pored gola.Za Bekic mogu da kazem da je odigro dobru utakmicu i ovaj sto kaze Kaudio los bio skroz.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 nov 2014, 16:25

Ajax je napisao/la:

Bekić je odigrao solidno mada imao je dosta sitnih greškica.
Ne treba ovo biti nikakvo mjerilo, odigralo se prijateljski, bez grubih prekršaja i bez nekog motiva i želje za pobjedom. U drugom poluvremeno neki igrači Sarajeva su djelovali kao da im je mrsko ili su umorni ali ipak je prijateljska, utakmica bez značaja pa su igrači igrali opušteno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 16:35

Aha OK onda :thumbup:
In Kodro we trust !!!!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 12 nov 2014, 18:10

joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 nov 2014, 18:16

Kaze Benko ni'e htio da zabije 5 golova, da ga ne bi urekli. :rol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 nov 2014, 18:18

sta ce kone...sirotinja je i Bogu teska..

1-2 cao cao vozdrica , cickovo ulje.. kosica

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 nov 2014, 18:20

ado19211 je napisao/la:joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?
slika
:wave:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 nov 2014, 18:22

vidi ocaja kod tzv golmana malih kitica

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 12 nov 2014, 18:25

Je l' te prošla gripa pita učiteljica što te nema u školi ?
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 nov 2014, 18:45

Burberry46 je napisao/la:
slika
:wave:
Antolovic povraca, na minderu muk i nevjerica :kafa:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 12 nov 2014, 18:53

Eh ovako sad sa tekme, losa utakmica je bila sa malo prilika vise su to bile neke poluprilike .
Vidi se neuigranost ovakve ekipe koja je izasla .

Navijaci : Bilo je vise na onom dijelu tribine gdje su bile HZ mada se vise sjedilo nego pjevalo .
Na drugoj strani ako se ne varam "Marokanci" ja sam vidio sam djecu i nekog čiču od nekih 50 god koji je bio sa bubnjem :lol: :lol:
Vjerujem da su i ovi navijaci sto su bili na tribina Hz kad ne igra Sarajevo na utakmicama Bratstva s Marokancima .

Igra loša, nepovezano sto sam vec i rekao .
Mali Edvin Rastoder (ako se ne varam) je bio najlošiji i izašao u 30 min tako nešto (lijevog beka igrao)
Kovačević počeo na stoperu sa Mitrevskim, dosta bolji je bio Kovačevic mada ni Mitrevski nije imao nekih velkih grešaka .
Kallasi odlican, u odbrani 10-ka u napadu se slabo vidio ,uz Benku i Kovačevića najbolje odigrao.,
Kostić nit smrdi nit miriše par startova ali ništa znacajno
Purić dosta sitnih grešaka, dosta puta je dobijao loptu otkako ga je Kodro pomjerio u sredinu
Lasta vidi se da moze biti igrac za klupe, odigrao korektno al ono normalno prodje 2-3 igraca i izgubi loptu .
Mali Handzic kao da se ugleda na Stojceva, neki potezi proba da pretrci ili predibra igraca vise je puta tako izgubio loptu nego sto ju je predao .
Kouadio imao je par upotrebljivih lopti polovinu dobro ubacio a od jedne njegove frljoke umalo nismo dali gol .
Bekić nismo igrali toliko napadački pa se nije puno ni primjećivao ali se borio.
Plakalo,bez puno posla jednu je imao situaciju gdje je dobro reagovao.

Izmjene
:

Barić ušao umjesto Rastodera i dosta je bolje od njega odigrao dosta utrcavanja ali slabi centarsutevi,moze on i bolje (jedini mozda iz prvog tima,ako cemo po zadnjih par utakmica )
Andjusic nisam ga puno vidio al je imao par driblinga .
Burovic borio se koliko je mogao imao jedan lijep dribling pred nasim navijacima gdje je oborio 2 igraca bratstva i dobio zasluzen aplauz, par ubacivanja nista posebno ..
Mihojevic ako ovako nastavi necemo trebati kupovati stopera, nakon onih prijateljskih utakmica (slovenija)
rekli smo da je veliki talenat to je i danas pokazao, dosta borbe, uzimao lopte, dosta duela..
I na kraju
BENKO vidi se razlika izmedju njega i Bekica koji je danas igrao, nagurivanje islo na njegovu stranu strasno se otkriva,vidi se da mu fali utakmica ali skoro svaki ubacaj koji je bio iole dobar bio je na njemu, al mu je falio jedan igrac (Radovac,Bilbija,Stojcev) da mu da upotrebljivu loptu, imao jednu priliku sa skaricama aplauz naravno zaradio, pokusaj glavom iz kornera(otisao pola metra iznad gola) i jednu priliku kad je bio u duelu sa igracem Bratstva ali je izgubio nazalost loptu .. :clap:

Na kraju opet da pohvalim MEHU KODRU 70 % vremena uz liniju proveo davao savjete, iako je prijateljska :tokralju:

Na kraju neki navijaci na dijelu tribine gdje smo mi bili trazili dres od benke a on samo govori "nije moj" "nije moj" okrece se i pokazuje a bio Bekicev :lol:

Toliko od mene, nisam mogao sve upratit al ovo je sto sam primjetio :thumbup:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 12 nov 2014, 19:05

Hvala brate na tvom postu sad mogu da skontam kakva je bila utakmica. :thumbup: Prije Tuzle još bi jednu prijateljsku trebali odigrati.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 12 nov 2014, 19:18

undefined007 je napisao/la:
Je l' te prošla gripa pita učiteljica što te nema u školi ?
znaci u istom smo razredu :urnebes: sad sam skonto ti si onaj mali iz prve klupe :lol:

sad malo ozbiljno, nema veze sto ste izgubili od bratstva nije to nikakvo mjerilo. benko nije igrao vise od pola godine, tako ce mu trebati vremena. dobar je to igrac ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 19:32

Hvala @dobojlija

Treba iskoristiti ovu pauzu i odigrati još jednu sličnu utakmicu sa ovim sastavom.

Mada će se ja vjerujem i zimske pripreme odraditi na visokom nivou.

Pozivanje Rastodera i Burovića na ovaj "izlet" je sigurno uvod u potpisivanje ugovora sa njima jer je bilo priče o tome i ranije.
Posebno me raduje što je Mihojević, ako je suditi po izvješću dobojlije, odigrao dosta korektno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: f16, hase73, MSOZ101, nedimmmm1337 i 44 gosta.