Pa to sam i ja konto kako nemoze prijateljsku igrat ??
cuj 1:0
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moglo je biti i 2-0hilmo je napisao/la:Završeno 1-0
Nije Gracanica, BratstvoSiouxLukavac je napisao/la:Gračanica
Treba cim vise tih prijateljskih odigrati ja bi jos jednu za ovih par dana. Da Kodro stekne jasninju sliku o nekim igracima i koliko moze da na njih racuna. A ako je ovo stvarno tako kao sto govoris i ako se nastavi treba Kaudia poslat u Visoko makar. Kakav je Bekic bio ?? Brine me malo Benko on bi trebao da prekuca ovakve protivnike.SiouxLukavac je napisao/la:Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.
Gol za Bratstvo je dao Galin.
ja ti kazem Benko je dobio neke lopte al ih nije iskoristio kak treba, pokuso je makaze al ode preko gola, pokuso je jedan sut al ode pored gola.Za Bekic mogu da kazem da je odigro dobru utakmicu i ovaj sto kaze Kaudio los bio skroz.Ajax je napisao/la:Treba cim vise tih prijateljskih odigrati ja bi jos jednu za ovih par dana. Da Kodro stekne jasninju sliku o nekim igracima i koliko moze da na njih racuna. A ako je ovo stvarno tako kao sto govoris i ako se nastavi treba Kaudia poslat u Visoko makar. Kakav je Bekic bio ?? Brine me malo Benko on bi trebao da prekuca ovakve protivnike.SiouxLukavac je napisao/la:Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.
Bekić je odigrao solidno mada imao je dosta sitnih greškica.Ajax je napisao/la:Treba cim vise tih prijateljskih odigrati ja bi jos jednu za ovih par dana. Da Kodro stekne jasninju sliku o nekim igracima i koliko moze da na njih racuna. A ako je ovo stvarno tako kao sto govoris i ako se nastavi treba Kaudia poslat u Visoko makar. Kakav je Bekic bio ?? Brine me malo Benko on bi trebao da prekuca ovakve protivnike.SiouxLukavac je napisao/la:Rezerve loše odigrale, najbolje odigrao po meni Kovačević, solidni su bili Kallasi i Benko mada ništa posebno. Takođe, Kostić i Mitrevski fino odradili svoj posao. Kaudio izgubljen djelovao. U prvom poluvremenu dobra igra gdje je Sarajevo imalo par finih prilika ali je Gračanica imala sreće dok u drugom skroz loše.
ado19211 je napisao/la:joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?

Je l' te prošla gripa pita učiteljica što te nema u školi ?ado19211 je napisao/la:joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?
Antolovic povraca, na minderu muk i nevjericaBurberry46 je napisao/la:ado19211 je napisao/la:joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?
znaci u istom smo razreduundefined007 je napisao/la:Je l' te prošla gripa pita učiteljica što te nema u školi ?ado19211 je napisao/la:joj Benko igro protiv Bratsva, jel dao 5. golova ?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz, Tatamata1946, TETRAPAK i 37 gostiju.