Još govori u rangu Runija
1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott
Bože olakšaj a ne otežaj.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Na osnovu cega to zakljucujes?gaston je napisao/la:Jer Walcott je bolji od Sturridga.Pa ni na sokeru više nije bolji..
Još govori u rangu Runija![]()
1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott
Igram PES pa znamGunner4 je napisao/la:Na osnovu cega to zakljucujes?gaston je napisao/la:Jer Walcott je bolji od Sturridga.Pa ni na sokeru više nije bolji..
Još govori u rangu Runija![]()
1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Valjda jednuMarcus je napisao/la:Towsend otpao za ove dvije utakmice.
A dobro, ja sam ubrojao i ovu protiv Škotske.anell je napisao/la:Valjda jednuMarcus je napisao/la:Towsend otpao za ove dvije utakmice.
Hart precijenjeni golman koji nije svjetska klasa cak u dosta navrata je obicna rupetina, Clyne? Koji ku??c on mozda dobar bude ali ni blizu nekog top igraca, Jack Wilshere (taj igrac zadnjih godina osim par utakmica sto dobro na terenu jedino sluzi da se pickara sa sudijama i protivnickim igracima a dovoljno govori cinjenica da mu je najbolja sezona koju je imao bila ona debitantska), Henderson, Sterling, Walcott, Sturidge (pa za plakati ovo su smijesni igraci u poredjenju sa najboljim svjetskim reprezentacijama ovi doticni i jesu obicno smece i polovnjaci). Jedini pravi vrhunski igraci ovde su Rooney i Cahill ovo ostalo je talasika to svako realan vidi i to rezulatti potvrdjuju i potvrdice...rambo16 je napisao/la:Zanimljivo je da često ovde pročitam floskulu "Precijenjena Engleska panjina". . .
Vjerovatno je to neka dogodovština ovdašnjih forumaša,jer u suprotnom ta floskula nema veze s mozgom.
Hart-Baines(ili Shaw)-Cahill-Jagielka-Clyne-Jack-Henderson-Rooney-Sterling-Walcott-Stturidge.
Vjerovatno najboljih 11.
I sad ja nastojim da nađem te "precijenjene panjine" u ovom timu,ali bezuspješno. . .