Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
9
38%
It's coming home
10
42%

Ukupno glasova: 24

gaston
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la gaston » 11 nov 2014, 20:54

Jer Walcott je bolji od Sturridga. :urnebes: Pa ni na sokeru više nije bolji..
Još govori u rangu Runija :rol:

1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott

Bože olakšaj a ne otežaj.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Gunner4 » 11 nov 2014, 22:54

gaston je napisao/la:Jer Walcott je bolji od Sturridga. :urnebes: Pa ni na sokeru više nije bolji..

1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott

Na osnovu cega to zakljucujes? :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 nov 2014, 23:00

Zanimlljivo je da mu Jack kotira tako nisko,iako se svi u Engleskoj slažu da je on trenutno top 3 u ovim kvalama.
Do sad impresivni nastupi.

Walcotta povrede uništiše ali u cjelini gledano on je bara-bara sa Sttu-om.
A.F.C. Bournemouth!

gaston
Kontakt:

Re: $: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la gaston » 11 nov 2014, 23:08

Gunner4 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Jer Walcott je bolji od Sturridga. :urnebes: Pa ni na sokeru više nije bolji..

1.Rooney
2.
3.
4.
5.Cahil
6.Stu
7.Wilshere
8.Walcott

Na osnovu cega to zakljucujes? :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igram PES pa znam :mrgreen:

Po meni trenutno je Šrek ispred svih engleskih fudbalera, zatim Cahill jer im je krucijalan u odbrani i bez njega bi realno bili taraba pozadi.
Stu je ispred Wilshera zato sto ima ono nešto fudbalsko da moze sam u par poteza napraviti sam sebi sansu a i drugima.To je ono sto fali i Liverpoolu u ovim svim utakmicama u kojim je bio povrijeđen.
Wilshere nikako da napokon pokaze sto je vazio za najveceg engleskog talenta svojevremeno.Tek u ovim kvalifikacijama je proigrao i pokazao da je bitan za reprezentaciju i samo se nadam da ce nastaviti sa dobrim igrama jer u Arsenalu nikako da poveze neku konstantu, doduse tesko i moze povezat kad je više u bolnici nego na terenu.

Walcott je dobar igrač i to je sve.Kakav ba WC pa jedino sto ima je brzina a i to mu, uz ove silne povrede, noge nece još dugo izdrzat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 11 nov 2014, 23:11

Rooney jeste najveća zvijezda i najkvalitetniji igrač ove reprezentacije,ali kada bi se gledale partije koje pruža u reprezentaciji on nije u top 3 . Ispred njega su i Cahill i Wilshere trenutno. Englezi ko englezi 70 % precijenjenih panjina i par kvalitetnih pojedinaca koji imaju potencijal ali nikada ga do kraja ne iskoriste.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 nov 2014, 02:56

[youtube][/youtube]

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 12 nov 2014, 13:44

Duke izdominiro. :mrgreen:

slika

Sa Clyneom i Chambersom bi pozicija desnog beka trebala biti osigurana dugi niz godina, slično kao pozicija lijevog beka.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 nov 2014, 16:31

Zanimljivo je da često ovde pročitam floskulu "Precijenjena Engleska panjina". . .
Vjerovatno je to neka dogodovština ovdašnjih forumaša,jer u suprotnom ta floskula nema veze s mozgom.

Hart-Baines(ili Shaw)-Cahill-Jagielka-Clyne-Jack-Henderson-Rooney-Sterling-Walcott-Stturidge.
Vjerovatno najboljih 11.
I sad ja nastojim da nađem te "precijenjene panjine" u ovom timu,ali bezuspješno. . .
A.F.C. Bournemouth!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 nov 2014, 17:12

Ja bi rado tu ubacio Forstera, koji je jaci ove sezone od Harta cini mi se. I ako bih trenutno birao, stavio bi Barklyea mesto Hendersona, jer je ovaj u teskom kanalu. Zasto ne probati i Berahina u napadu, kada Sturridgea nema ?
Ima tu dosta opcija Roy, samo sto po pravilu, on izabere najlosiju.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 nov 2014, 17:21

Henderson je taj centralni vezni koji pomaže Jacku u defanzivi.
Barkley malo pažnje posvećuje defanzivi,pa onda nastaje rupa u sredini jer praktično 5 igrača krene naprijed.

Mislim da, kad je zdrav, da je Stturidge prva opcija u napada,ali svakako da bi volio vidjet Berahina u subotu.
Što se Harta tiče,on je meni vazda bio najbolji Engleski golman.

A i ova defanzivna postavka dobro odrađuje kvalifikaciije tako da to ne treba mijenjat. Bar ne za sada.
A.F.C. Bournemouth!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 nov 2014, 17:30

Pa neka bude tri u vezi, moze i Milner tog trkaca igrati. Uostalom, kada se igra sa dva klasicna u vezi, Henderson je poprilicno dosta limitiran igrac, jer nema ni slobode, i mora da bude fiksiran pozadi, a to nije to. Daleko korisniji kada mu je data veca sloboda, da ide i napred i pozadi, sa vecim radijusom kretanja, raste i njegov nivo koristnosti.

I to je uglavnom problem Engleske, nemaju distributora pozadi koji je strpljiv i tecan na pas igri. Ustvari, imaju Carricka, ali koliko je on ozbiljan posle povreda, to ni on sam ne zna.
Jacka sam video u toj roli, ali najveci krivac za njegovu nedefinisanu rolu i poziciju je sam Wenger, zato sad igra sve i svasta i nije bas disciplinovan igrac. Ti zapravo imas dva igraca (Jacka i Henda) koji uopste nisu onaj pravi tip za igranje formacije, u kojoj imas dvojicu na sredini terena. Ali, daj sta das.

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 12 nov 2014, 17:31

Kako pricas o njima reklo bi se da su svjetski i evropski prvaci. I meni je draga ova repka,ali trenutno su goli prosjek,sto ne znaci da ce u buducnosti biti tako. Ima potencijala,ali s ovakvim selektorom je uspjeh plasirati se na neko prvenstvo,a kamo li sta vise. Sto se tice hendersona u losoj je formi,ali englezi i nemaju nekih opcija sto se tice te pozicije. Ova tvoja formacija je 4-2-3-1 ili 4-2-2 ali haj nebitno. Ja bih definitivno to pretvorio u 4-3-3 sa sterlingom sturidgeom i rooneyem u napadu jer walcot jos uvijek nije spreman.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 nov 2014, 17:34

Ni Messi nije svjetski prvak, znači panjina.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 nov 2014, 17:45

Pretpostavljam da ce veza izgledati ovako nekako: Wilshere-Henderson-Milner ispred Sterling ili Lallana te u spicu Rooney-Welbeck(cija zamjena je vjerovatno Berahino)... Ovo moze proci protiv Slovenije, medjutim protiv jaceg protivnika, nemaju sta traziti. Ocito se Woy lozi na 4-3-1-2...
- Ed Woodward for Prime Minister !

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 nov 2014, 17:50

Iako je to užasna formacija,prolazi im u ovim kvalama. Vjerovatno zbog loših protivnika.
Čak se Henderson često nađe na krilu pa se sudara sa Rooney-em koji po običaju opslužuje sve pozicije.
A.F.C. Bournemouth!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 nov 2014, 17:57

Mnogo bolje bi sluzila 4-2-3-1, sa Sterlingom/Milnerom (Oxlade) po krilima, te Lallanom ispod Rooneya, bez obzira sto fali kvalitetan dm.

Sto se tice pozitivnih stvari, spomenuo bih bekove (Clyne/Shaw) koji mogu izrasti u wc igrace, a vec sada postati neizostavni dio ekipe.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 13 nov 2014, 13:33

Towsend otpao za ove dvije utakmice.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 nov 2014, 14:02

Marcus je napisao/la:Towsend otpao za ove dvije utakmice.
Valjda jednu
Pld W D L
38 26 12 0

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 13 nov 2014, 15:22

anell je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Towsend otpao za ove dvije utakmice.
Valjda jednu
A dobro, ja sam ubrojao i ovu protiv Škotske. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 nov 2014, 17:05

rambo16 je napisao/la:Zanimljivo je da često ovde pročitam floskulu "Precijenjena Engleska panjina". . .
Vjerovatno je to neka dogodovština ovdašnjih forumaša,jer u suprotnom ta floskula nema veze s mozgom.

Hart-Baines(ili Shaw)-Cahill-Jagielka-Clyne-Jack-Henderson-Rooney-Sterling-Walcott-Stturidge.
Vjerovatno najboljih 11.
I sad ja nastojim da nađem te "precijenjene panjine" u ovom timu,ali bezuspješno. . .
Hart precijenjeni golman koji nije svjetska klasa cak u dosta navrata je obicna rupetina, Clyne? Koji ku??c on mozda dobar bude ali ni blizu nekog top igraca, Jack Wilshere (taj igrac zadnjih godina osim par utakmica sto dobro na terenu jedino sluzi da se pickara sa sudijama i protivnickim igracima a dovoljno govori cinjenica da mu je najbolja sezona koju je imao bila ona debitantska), Henderson, Sterling, Walcott, Sturidge (pa za plakati ovo su smijesni igraci u poredjenju sa najboljim svjetskim reprezentacijama ovi doticni i jesu obicno smece i polovnjaci). Jedini pravi vrhunski igraci ovde su Rooney i Cahill ovo ostalo je talasika to svako realan vidi i to rezulatti potvrdjuju i potvrdice...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, greenwood, Jabroni, Marsal, UnitedWA, Wilshere10, Zgogy51 i 31 gost.