Hahahaha Mozambiče - drži se svoje strane!Mozambik je napisao/la:Dok Ibrahim przi - Princi izdrzi![]()
![]()
![]()

Hahahaha Mozambiče - drži se svoje strane!Mozambik je napisao/la:Dok Ibrahim przi - Princi izdrzi![]()
![]()
![]()
Hajd objasni molim te, priznacu ako sam pogrijesio?Amarkony je napisao/la:Ovaj bvb još gori od Princija - ne konta. (osim ako je Princijev klon)![]()
![]()
![]()
Ne znam zasto oni placaju Capella toliko koliko ga placaju, mislim da je najplaceniji selektor na svijetu. Cini mi se da su mu produzili ugovor nedavno. Valjda zbog nekog prestiza, ili zele da stvori ekipu za SP2018 koje se igra u Rusiji...Goalgetter je napisao/la:Austrija vodi protiv Rusije -> Koja zaredom pljuska Papeta.![]()
Evo rodio se novi argument protiv Sušića.SGD53 je napisao/la:Lihtenštajn ima više bodova od nas xD
nesto kao micalcio je napisao/la:
Ovi rezultati koje imaju nisu nista posebno, mogli bi to postici sa svakim drugim selektorom.
Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.mirzatele je napisao/la:nesto kao micalcio je napisao/la:
Ovi rezultati koje imaju nisu nista posebno, mogli bi to postici sa svakim drugim selektorom.
=> Susic = Capello, treba mu povecati platu.mirzatele je napisao/la:nesto kao micalcio je napisao/la:
jadnicak naivnicalcio je napisao/la:Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.mirzatele je napisao/la:nesto kao micalcio je napisao/la:
Poklapanje.calcio je napisao/la:Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.mirzatele je napisao/la:nesto kao micalcio je napisao/la:
Capello ako se ne varam ima platu od 10 miliona evrica godisnje.
Dosao vakat da moras misliti kao i drugi, bez mogucnoscu drugacijeg kao moguceg. Ja dobra vakta za pogana insana. Druze, ne gleda svako istim ocima nijanse.bvb je napisao/la:HariTz je napisao/la: Pa jeste, prosjek je bio. Nije imao aman zaman intervencija, startova, oduzetih lopti ili sličnog da bi ga istaklo iznad ostatka ekipe. Sreća pa Bešića imamo, inače bi svi štoperi nadrljali, bio to Hadžić, Spaha, Toni ili Bičakčić.![]()
Svako ko misli drugacije ili je "corav" ili papetovac koji opravdava svaki Safetov potez.
Anel je prije zadnje dvije utakmice svaku odigrao katastrofalno, dosta losije od Tina naprimjer, samo je dodavao loptu najblizem do sebe i to obicno nazad, nije presjekao skoro nista, ...
Protiv Velsa, iskreno, skoro ga nisam ni primjetio, osim u nekoliko situacija kada je ostavljao slobodne igrace. Protiv Belgije se moze reci da je igrao solidno, najbitnije je da nije pravio velike greske koje su se, s obzirom na gore navedeno i na njegovu primarnu poziciju, mogle ocekivati.
Jedino je Avdija prikazao losije partije od Anela u repki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.