bvb je napisao/la:HariTz je napisao/la:
Pa jeste, prosjek je bio. Nije imao aman zaman intervencija, startova, oduzetih lopti ili sličnog da bi ga istaklo iznad ostatka ekipe. Sreća pa Bešića imamo, inače bi svi štoperi nadrljali, bio to Hadžić, Spaha, Toni ili Bičakčić.
Svako ko misli drugacije ili je "corav" ili papetovac koji opravdava svaki Safetov potez.
Anel je prije zadnje dvije utakmice svaku odigrao katastrofalno, dosta losije od Tina naprimjer, samo je dodavao loptu najblizem do sebe i to obicno nazad, nije presjekao skoro nista, ...
Protiv Velsa, iskreno, skoro ga nisam ni primjetio, osim u nekoliko situacija kada je ostavljao slobodne igrace. Protiv Belgije se moze reci da je igrao solidno, najbitnije je da nije pravio velike greske koje su se, s obzirom na gore navedeno i na njegovu primarnu poziciju, mogle ocekivati.
Jedino je Avdija prikazao losije partije od Anela u repki.
Dosao vakat da moras misliti kao i drugi, bez mogucnoscu drugacijeg kao moguceg. Ja dobra vakta za pogana insana. Druze, ne gleda svako istim ocima nijanse.
Ja, na primjer, Medunjanina ne vidim kao nekoga ko pruza dobre partije niti se mogu sjetiti mnogo njegovih odlicnih poteza, asistencija, oduzetih lopti, klizecih startova, a dugo je u reprezentaciji... zbog cinjenice da nemamo boljeg na zadnjem veznom ni ne kudim ga plaho. A mozda bi u paru sa Besicem i Pjanicem se daleko bolje uklopio Prcic ako bi ga forsiralo na prijateljskim utakmicama, mladji je, vec sad igra u dobroj ligi i ima prostora za napredak... kazem MOZDA, ali jedan je nacin da se to sazna...
Eto vam materijala da saspete paljbu po meni i pocnete ubjedjivati u suprotno.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.