FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Astren
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Astren » 15 nov 2014, 20:42

Juniori izgleda ne yebu zivu silu :clap: :clap:

Ima li ko da je bio danas na ovoj utakmici da nam napise kakav mali izvjestaj. Ko je od juniora bio najbolji?
Kako su igrali ovi iz prvog tima što imaju malu minutažu: Baša, Nuspahić, Grebener?
Hoće li biti šta od Asanovića?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 nov 2014, 22:00

Pravda za juniore :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 nov 2014, 22:01

Osim namjestio penal za prvi tim
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 nov 2014, 23:05

shzna je napisao/la:Osim namjestio penal za prvi tim
Amar Osim aka de plEja

[youtube][/youtube]
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 15 nov 2014, 23:09

Colic i Bogdanovic ne mogu da ne pogrijese. Ovako treba rokati i kad je prvenstvena utakmice, a ne samo na prijateljske.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2014, 00:35

ado19211 - Koga je to Amar na poziciji administracije kada je on osvajao titule?

Ovo je tvoje pitanje prijatelju, a uz duzno postovanje, nemoj dalje da idemo kada nisi upucen u odrene stvari, prvenstveno kako jedan klub treba da se vodi i kakve uslove treba da administracija pruza i obezbijeduje strucnom stabu!

Tako, uredu je, ti imas svoje videnje, ali nemoj dalje po pitanju ovoga jer si dosta toga istakao na pitanju kojeg si sam postavio. ;)

@MuhamedTM -Eh da je to tako lako izvodivo u praksi kao sto je u teoriji, to bi bilo super stvar..

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 nov 2014, 10:15

pa zato sto nije imao dobre ljude iza sebe u ovoj smo poziciji
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 nov 2014, 10:37

Astren je napisao/la:Juniori izgleda ne yebu zivu silu :clap: :clap:

Ima li ko da je bio danas na ovoj utakmici da nam napise kakav mali izvjestaj. Ko je od juniora bio najbolji?
Kako su igrali ovi iz prvog tima što imaju malu minutažu: Baša, Nuspahić, Grebener?
Juniori: Ćutahija imao dosta intervencija, ali dosta nesiguran, mislim da ni jednom nije loptu uhvatio.
Lijevi bek Alihodžić solidan, Memija odličan, Osmanković prvo poluvrijeme dosta dobar, u drugom se pogubio, desni bek Palić koji je prije igrao kao zadnji vezni sad prebačen na beka, dobro igrao dok je Varea igrao po njegovoj strani, kad je ušao Nuspahić izgubio se, nekoliko greški imao.

Dino Hasanović vezni, odličan, ne hebe nikog, napravio 20 prekršaja sam, pretrčao najviše na terenu. Njegov stil igre bih uporedio sa Gattusom ili De Jongom. Pored njega igrao Amir, ponovo na visini zadatka, nekoliko puta strašno iznio loptu i napravio višak. Lijevo igrao Hiroš i namučio Benju pravo. Postigao gol, izborio penal, a još jedan je mogao sudija na njemu svirati. Desno igrao Handžić, ništa specijalno. Naprijed Mujagić i Beganović, odlično sarađuju, utrčavanja odlična, baš su namučili Acu i Bogija.

Seniori: Antola prvo poluvrijeme solidan, Veca drugo nije ni imao posla. Benjo Čolić loš, žalio se da ga udaraju, imao dobar prodor u prvom poluvremenu i to je sve. Bogi solidan, napravio penal, ali možda mu je to jedina greška. Aco slično kao i Bogi. Bučan odličan, sa 34 godine najviše trčao, borrio se, nekoliko puta probio sam lijevu stranu. Dado Sadiković se nije mnogo vidio, dvije, tri dobre duge lopte, ali to je sve. Enis Sadiković ponajbolji na terenu. I nazad i prema naprijed jako dobar, primio dosta batina jer je haman jedini držao loptu kod seniora. Varea loš skroz, Baša isto tako. Bajić nije bio loš, nekoliko dobrih šuteva imao. Nedo ništa specijalno. Od 60. igrali Grebenar, Hasković i Hadžović. Grebenar ništa nije napravio, Hasković izgubio dosta lopti na sredini, a Hadžović tanak.

Ovo je moje mišljenje.

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 16 nov 2014, 10:44

Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 nov 2014, 10:46

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Astren je napisao/la:Juniori izgleda ne yebu zivu silu :clap: :clap:

Juniori: Ćutahija imao dosta intervencija, ali dosta nesiguran, mislim da ni jednom nije loptu uhvatio.
Lijevi bek Alihodžić solidan, Memija odličan, Osmanković prvo poluvrijeme dosta dobar, u drugom se pogubio, desni bek Palić koji je prije igrao kao zadnji vezni sad prebačen na beka, dobro igrao dok je Varea igrao po njegovoj strani, kad je ušao Nuspahić izgubio se, nekoliko greški imao.

Dino Hasanović vezni, odličan, ne hebe nikog, napravio 20 prekršaja sam, pretrčao najviše na terenu. Njegov stil igre bih uporedio sa Gattusom ili De Jongom. Pored njega igrao Amir, ponovo na visini zadatka, nekoliko puta strašno iznio loptu i napravio višak. Lijevo igrao Hiroš i namučio Benju pravo. Postigao gol, izborio penal, a još jedan je mogao sudija na njemu svirati. Desno igrao Handžić, ništa specijalno. Naprijed Mujagić i Beganović, odlično sarađuju, utrčavanja odlična, baš su namučili Acu i Bogija.

Seniori: Antola prvo poluvrijeme solidan, Veca drugo nije ni imao posla. Benjo Čolić loš, žalio se da ga udaraju, imao dobar prodor u prvom poluvremenu i to je sve. Bogi solidan, napravio penal, ali možda mu je to jedina greška. Aco slično kao i Bogi. Bučan odličan, sa 34 godine najviše trčao, borrio se, nekoliko puta probio sam lijevu stranu. Dado Sadiković se nije mnogo vidio, dvije, tri dobre duge lopte, ali to je sve. Enis Sadiković ponajbolji na terenu. I nazad i prema naprijed jako dobar, primio dosta batina jer je haman jedini držao loptu kod seniora. Varea loš skroz, Baša isto tako. Bajić nije bio loš, nekoliko dobrih šuteva imao. Nedo ništa specijalno. Od 60. igrali Grebenar, Hasković i Hadžović. Grebenar ništa nije napravio, Hasković izgubio dosta lopti na sredini, a Hadžović tanak.

Ovo je moje mišljenje.
Mujagic djeluje kao da ima 25 godina, da li su njega roditelji na vrijeme upisali u knjigu rodjenih :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 nov 2014, 11:33

karabaja_sa je napisao/la:Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati
amawe odlazi, nema para sve se rastalilo kuknjava kuknjava
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 nov 2014, 12:16

[youtube][/youtube]

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 16 nov 2014, 12:27

fedeltafrotta je napisao/la:
karabaja_sa je napisao/la:Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati
amawe odlazi, nema para sve se rastalilo kuknjava kuknjava
Došle na naplatu one kupljene titule. :wave:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 16 nov 2014, 12:39

Pravi potez je ovakva trening utakmica :thumbup: Ali sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu :urnebes: Cujem Benjo se žali da ih udaraju. Pa navikli da stalno padaju, simuliraju, sad padajte s razlogom :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 16 nov 2014, 12:50

Minjore je napisao/la:Pravi potez je ovakva trening utakmica :thumbup: Ali sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu :urnebes: Cujem Benjo se žali da ih udaraju. Pa navikli da stalno padaju, simuliraju, sad padajte s razlogom :thumbup:
Pa i bio je juče veliki broj ljudi koji konstantno prate Želju, par stotina ljudi je sigurno bilo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 16 nov 2014, 12:54

mavi je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Pravi potez je ovakva trening utakmica :thumbup: Ali sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu :urnebes: Cujem Benjo se žali da ih udaraju. Pa navikli da stalno padaju, simuliraju, sad padajte s razlogom :thumbup:
Pa i bio je juče veliki broj ljudi koji konstantno prate Želju, par stotina ljudi je sigurno bilo.
Znam druže, ali bi fino bilo da se igra na glavnom pred malo vecim brojem gledalaca nego na pomocnom. Znamo ti i ja da se igra ta utakmica ali mozda drugi ne znaju. Juce je bio lijep dan, svak bi dosao , jos je Subota bila :)

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 16 nov 2014, 12:59

Minjore je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Znam druže, ali bi fino bilo da se igra na glavnom pred malo vecim brojem gledalaca nego na pomocnom. Znamo ti i ja da se igra ta utakmica ali mozda drugi ne znaju. Juce je bio lijep dan, svak bi dosao , jos je Subota bila :)
Svakako, tu si u pravu, treba na sve moguće načine promovisati ove naše mlade snage, zaista odlično igraju i mislim da će Sablja napraviti pravu trenersku karijeru :thumbup:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 nov 2014, 13:02

znači benjo ni sa juniorima više ne može?

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 nov 2014, 13:09

Ma Čolića se treba riješiti.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 16 nov 2014, 13:18

ChWilla je napisao/la:znači benjo ni sa juniorima više ne može?
Ma Benjo samo moze sa dvije djevojke. I to jedna radnica iz Premiera, druga iz Sport Plusa na Čvili, sve ostalo ne moze.
EDIT : Da ne pomisli ko sta jer je čovjek oženjen, mislim na njegovo kockanje u te dvije kladionice :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.