Ima li ko da je bio danas na ovoj utakmici da nam napise kakav mali izvjestaj. Ko je od juniora bio najbolji?
Kako su igrali ovi iz prvog tima što imaju malu minutažu: Baša, Nuspahić, Grebener?
Hoće li biti šta od Asanovića?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar Osim aka de plEjashzna je napisao/la:Osim namjestio penal za prvi tim
Juniori: Ćutahija imao dosta intervencija, ali dosta nesiguran, mislim da ni jednom nije loptu uhvatio.Astren je napisao/la:Juniori izgleda ne yebu zivu silu![]()
![]()
Ima li ko da je bio danas na ovoj utakmici da nam napise kakav mali izvjestaj. Ko je od juniora bio najbolji?
Kako su igrali ovi iz prvog tima što imaju malu minutažu: Baša, Nuspahić, Grebener?
Mujagic djeluje kao da ima 25 godina, da li su njega roditelji na vrijeme upisali u knjigu rodjenihfkzeljeznicarba je napisao/la:Juniori: Ćutahija imao dosta intervencija, ali dosta nesiguran, mislim da ni jednom nije loptu uhvatio.Astren je napisao/la:Juniori izgleda ne yebu zivu silu![]()
![]()
Lijevi bek Alihodžić solidan, Memija odličan, Osmanković prvo poluvrijeme dosta dobar, u drugom se pogubio, desni bek Palić koji je prije igrao kao zadnji vezni sad prebačen na beka, dobro igrao dok je Varea igrao po njegovoj strani, kad je ušao Nuspahić izgubio se, nekoliko greški imao.
Dino Hasanović vezni, odličan, ne hebe nikog, napravio 20 prekršaja sam, pretrčao najviše na terenu. Njegov stil igre bih uporedio sa Gattusom ili De Jongom. Pored njega igrao Amir, ponovo na visini zadatka, nekoliko puta strašno iznio loptu i napravio višak. Lijevo igrao Hiroš i namučio Benju pravo. Postigao gol, izborio penal, a još jedan je mogao sudija na njemu svirati. Desno igrao Handžić, ništa specijalno. Naprijed Mujagić i Beganović, odlično sarađuju, utrčavanja odlična, baš su namučili Acu i Bogija.
Seniori: Antola prvo poluvrijeme solidan, Veca drugo nije ni imao posla. Benjo Čolić loš, žalio se da ga udaraju, imao dobar prodor u prvom poluvremenu i to je sve. Bogi solidan, napravio penal, ali možda mu je to jedina greška. Aco slično kao i Bogi. Bučan odličan, sa 34 godine najviše trčao, borrio se, nekoliko puta probio sam lijevu stranu. Dado Sadiković se nije mnogo vidio, dvije, tri dobre duge lopte, ali to je sve. Enis Sadiković ponajbolji na terenu. I nazad i prema naprijed jako dobar, primio dosta batina jer je haman jedini držao loptu kod seniora. Varea loš skroz, Baša isto tako. Bajić nije bio loš, nekoliko dobrih šuteva imao. Nedo ništa specijalno. Od 60. igrali Grebenar, Hasković i Hadžović. Grebenar ništa nije napravio, Hasković izgubio dosta lopti na sredini, a Hadžović tanak.
Ovo je moje mišljenje.
amawe odlazi, nema para sve se rastalilo kuknjava kuknjavakarabaja_sa je napisao/la:Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati
Došle na naplatu one kupljene titule.fedeltafrotta je napisao/la:amawe odlazi, nema para sve se rastalilo kuknjava kuknjavakarabaja_sa je napisao/la:Stvarno je sramota kako je unisten zeljeznicar, za sve ovo neko mora odgovarati
Pa i bio je juče veliki broj ljudi koji konstantno prate Želju, par stotina ljudi je sigurno bilo.Minjore je napisao/la:Pravi potez je ovakva trening utakmicaAli sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu
Cujem Benjo se žali da ih udaraju. Pa navikli da stalno padaju, simuliraju, sad padajte s razlogom
Znam druže, ali bi fino bilo da se igra na glavnom pred malo vecim brojem gledalaca nego na pomocnom. Znamo ti i ja da se igra ta utakmica ali mozda drugi ne znaju. Juce je bio lijep dan, svak bi dosao , jos je Subota bilamavi je napisao/la:Pa i bio je juče veliki broj ljudi koji konstantno prate Želju, par stotina ljudi je sigurno bilo.Minjore je napisao/la:Pravi potez je ovakva trening utakmicaAli sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu
Cujem Benjo se žali da ih udaraju. Pa navikli da stalno padaju, simuliraju, sad padajte s razlogom
Svakako, tu si u pravu, treba na sve moguće načine promovisati ove naše mlade snage, zaista odlično igraju i mislim da će Sablja napraviti pravu trenersku karijeruMinjore je napisao/la:Znam druže, ali bi fino bilo da se igra na glavnom pred malo vecim brojem gledalaca nego na pomocnom. Znamo ti i ja da se igra ta utakmica ali mozda drugi ne znaju. Juce je bio lijep dan, svak bi dosao , jos je Subota bilamavi je napisao/la:Pa i bio je juče veliki broj ljudi koji konstantno prate Želju, par stotina ljudi je sigurno bilo.Minjore je napisao/la:Pravi potez je ovakva trening utakmicaAli sljedeci put nek Klub obavjesti navijace da ce se odigrati mec, vjerujem da bi i tad uspjeli skupiti 500 do 1000 ljudi. A i navijaci bi se mogli radovati svakom golu
Ma Benjo samo moze sa dvije djevojke. I to jedna radnica iz Premiera, druga iz Sport Plusa na Čvili, sve ostalo ne moze.ChWilla je napisao/la:znači benjo ni sa juniorima više ne može?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 69 gostiju.