EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Sa razmišljanjem da moramo očekivati da i ostali moraju prosipate bodove negdje sumnjam da ćemo daleko stići. Nema tu kalkulacija i nečega sličnog. Za drugo mjesto smatram da moramo dobiti 6 bodova protiv Izraela.calcio je napisao/la:Tabela trenutno ne izgleda dobro nikako. Ali realno je ocekivati da ce u nastavku i ostali poceti gubiti bodove i da ce se to izjednaciti. Mi u medjusobnim duelima sa konkurentima moramo napraviti razliku. Od Izraela uzeti najmanje 4 boda, Vels pobjediti, pobjediti one koje trebamo pobjediti (Andora x 2 i Kipar u gostima) i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za plasman.
Uostalom, u Zenici protiv Walesa se vraćaju neki standardni prvotimci, kao npr Joe Allen i Aaron Ramsey, tako da neće biti tako lako kao što se čini.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moze biti ali je istina. Vels i Izrael su trenutno prvi i drugi, uzeli su po 6 bodova od Kipra i Andore sto je bilo ocekivano. Sad ih cekaju malo teze, pa i medjusobne, utakmice i tu ce sigurno gubiti bodove.HariTz je napisao/la:Sa razmišljanjem da moramo očekivati da i ostali moraju prosipate bodove negdje sumnjam da ćemo daleko stići. Nema tu kalkulacija i nečega sličnog. Za drugo mjesto smatram da moramo dobiti 6 bodova protiv Izraela.calcio je napisao/la:Tabela trenutno ne izgleda dobro nikako. Ali realno je ocekivati da ce u nastavku i ostali poceti gubiti bodove i da ce se to izjednaciti. Mi u medjusobnim duelima sa konkurentima moramo napraviti razliku. Od Izraela uzeti najmanje 4 boda, Vels pobjediti, pobjediti one koje trebamo pobjediti (Andora x 2 i Kipar u gostima) i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za plasman.
Uostalom, u Zenici protiv Walesa se vraćaju neki standardni prvotimci, kao npr Joe Allen i Aaron Ramsey, tako da neće biti tako lako kao što se čini.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;staragarda je napisao/la:moze neki link za belgija vels...hvala unaprijed
instaliraj acestream ako nemas, jer to su ubjedljivo najjaci linkovi, slika je vrh...inace odgledah dio prvog poluvremena, kazem dio jer sam bukvalno nekih 10 minuta spavao koliko je 'zanimljiva' tekma, bojim se da bi ovdje Vels mogao uzeti bod sa ovakvom igrom, sto nama ne bi odgovaralo nikako
- Principatus
- Kontakt:
A ni fizički nije daleko od papana
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BackSpace United
možemo mi dobiti od 6 najmanje 5Padovan je napisao/la:Da je bilo sve kako treba sad bi se radovali da ostane X, a mi strepimo za svaki bod više Velsa.
- anonymousHD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, AndreWilliams, AnelMid, Atlanta, Balorda, Beduin, Bing [Bot], bosnas_, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DanijelTZ, Doktorinho, EdinjoBos, feniksptica, FerdinandF, Futbol, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HalaMadrid, head88, Imamkarbarum, jasmin10, JohannWolfgang, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, MacArsla, Majstorinho, Matterhorn22, Nah1ddd, NeckoPD, NEZALAGANJE, Proximic, Rahma, rimljanin90, Shevko, Sheyi, sLucajni, soccerfan, StevieG8, Sveti, Turo, Venom, Wilshere10 i 315 gostiju.