EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Tabela trenutno ne izgleda dobro nikako. Ali realno je ocekivati da ce u nastavku i ostali poceti gubiti bodove i da ce se to izjednaciti. Mi u medjusobnim duelima sa konkurentima moramo napraviti razliku. Od Izraela uzeti najmanje 4 boda, Vels pobjediti, pobjediti one koje trebamo pobjediti (Andora x 2 i Kipar u gostima) i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za plasman.
Sa razmišljanjem da moramo očekivati da i ostali moraju prosipate bodove negdje sumnjam da ćemo daleko stići. Nema tu kalkulacija i nečega sličnog. Za drugo mjesto smatram da moramo dobiti 6 bodova protiv Izraela.calcio je napisao/la:Tabela trenutno ne izgleda dobro nikako. Ali realno je ocekivati da ce u nastavku i ostali poceti gubiti bodove i da ce se to izjednaciti. Mi u medjusobnim duelima sa konkurentima moramo napraviti razliku. Od Izraela uzeti najmanje 4 boda, Vels pobjediti, pobjediti one koje trebamo pobjediti (Andora x 2 i Kipar u gostima) i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za plasman.
Uostalom, u Zenici protiv Walesa se vraćaju neki standardni prvotimci, kao npr Joe Allen i Aaron Ramsey, tako da neće biti tako lako kao što se čini.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moze biti ali je istina. Vels i Izrael su trenutno prvi i drugi, uzeli su po 6 bodova od Kipra i Andore sto je bilo ocekivano. Sad ih cekaju malo teze, pa i medjusobne, utakmice i tu ce sigurno gubiti bodove.HariTz je napisao/la:Sa razmišljanjem da moramo očekivati da i ostali moraju prosipate bodove negdje sumnjam da ćemo daleko stići. Nema tu kalkulacija i nečega sličnog. Za drugo mjesto smatram da moramo dobiti 6 bodova protiv Izraela.calcio je napisao/la:Tabela trenutno ne izgleda dobro nikako. Ali realno je ocekivati da ce u nastavku i ostali poceti gubiti bodove i da ce se to izjednaciti. Mi u medjusobnim duelima sa konkurentima moramo napraviti razliku. Od Izraela uzeti najmanje 4 boda, Vels pobjediti, pobjediti one koje trebamo pobjediti (Andora x 2 i Kipar u gostima) i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za plasman.
Uostalom, u Zenici protiv Walesa se vraćaju neki standardni prvotimci, kao npr Joe Allen i Aaron Ramsey, tako da neće biti tako lako kao što se čini.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 14 okt 2014, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne bih prereano vec upisao pobjede protiv Walesa i Izraela kod kuce. Pogotovo protiv Walesa, kad im se vrati Ramsey i Allen, bice dosta jaci. Nama ce se vratiti Kolasinac, Salihovic, Bicakcic (jedino ako ne bude opet novih povreda) i dobicemo Vrancica za te meceve, i tu smo opet negdje oko ove tekme koju smo u Cardiffu igrali. Tu smo negdje onda, iako imamo kvalitetniji tim, oni borbom, i raspolozenim Bale-om i Hennesyem mogu nam pomrsiti racune, o Izraelcima da ne pricam.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nama je svaka sljedeca kljucna to je sad izrael doveli smo se u takvu situaciju zbog poraza od kipra ,sami sebi smo krivi da je teska situacija jest ali i da smo izgubili sve šanse i to nije tacno .ohrabruju ove dvije posljednje utakmice nekako se vratila ona borba i zelja u igrace još kad nam se oporave neki igraci mislim da moemo uhvatiti to drugomjesto .
Mi moramo poceti pobijedjivati, jer ako nastavimo istim ritmom "bod po bod" vjerovatno vec naredno kolo za direktni plasman nebi zavisili sami od sebe, vec bi morali osluskivati i ostale rezultate. Sto se tice baraza.. tu jos imamo priliku prosipat bodove 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
moze neki link za belgija vels...hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drzi se vels jbt jos na gostovanju smao 1 udarac su imali na go Belgije
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;staragarda je napisao/la:moze neki link za belgija vels...hvala unaprijed
instaliraj acestream ako nemas, jer to su ubjedljivo najjaci linkovi, slika je vrh...inace odgledah dio prvog poluvremena, kazem dio jer sam bukvalno nekih 10 minuta spavao koliko je 'zanimljiva' tekma, bojim se da bi ovdje Vels mogao uzeti bod sa ovakvom igrom, sto nama ne bi odgovaralo nikako
Pyro is not a crime !
- Principatus
- Kontakt:
Nebi bilo dobro...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Wilmots je belgijski Sušić.Ima nevjerovatan izbor kvalitetnih igrača, koje još uvijek nije uspio posložiti na pravi način a tu je već dvije i po' godine. Ni blizu svog maksimuma ova reprezentacija nije.
A ni fizički nije daleko od papana

A ni fizički nije daleko od papana
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
bićemo 5. yebote kako smo krenuli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Drugo poluvrijeme izjednaceno, moze Vels i zabiti. Yebeno.
Da je bilo sve kako treba sad bi se radovali da ostane X, a mi strepimo za svaki bod više Velsa
.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kipar opasan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
možemo mi dobiti od 6 najmanje 5Padovan je napisao/la:Da je bilo sve kako treba sad bi se radovali da ostane X, a mi strepimo za svaki bod više Velsa.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zajeban Vels. Oni lagano kupe bodove, a Pape samo govori ima bodova, ima bodova. 
I ovaj Vels s.ere, valjda je po selektorovoj logici trebao samo doći i dogovoriti s domaćinom koliko komada da prime.