Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kako je samo ovo bolno, ni opisati se ne moze. A da jos postoje osobe koje ga brane

Tako je to moj debilu kad furaš neki inat. Budeš osramoćen, a opet te kao boli neka stvar. To što ja čir zaradim boli tebe opet neka stvar. Nabijem vas vala sve redom. Osjedih u 22-goj godini radi vas neznalica!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma docekat ga i govorit SUSIC majmun **** mu sve mrtveeeeeeeeeeAllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
nismo imali Tina i Avdiju, njih je bilo tesko zamijenitikomax je napisao/la:jedva cekam da cujem safetovo opravdanje
Ti mislis da ce on poslije utakmice doci u BiH?AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Jeb.em ti pleme glupo Safete, jeb.em majku onome ko ti dade licencu za trenera, đubre jedno, da imaš obraza davno bi otišao i poštedio nas svojih gluposti
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
Bilo bi pretjerivanje gađati nekoga jajima zbog lošeg rezultata u tjeranju lopte.AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Ne znam ima li iko odvratniji od Susica, ali jednako odvratan mi je sigurno ovaj komentator. **** ti pleme, i tebi i onom ko te postavi da komentarises utakmicu svetinje. I ne samo zbog vecerasnje utakmice.
- Principatus
- Kontakt:
Tele se lijepo popisa po svojim lizacima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To je to poznavanje protivnika kojim se hvalio prije utakmice!!! A guraju nam loptu kroz odbranu kako hoće. Idi nos' te đavo!!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije to los rezultat, ja razumijem da neko bude bolji, ali da se neko vise inati i pravi pametan ne mogu. Majmun, jedino jr ovaj Suko veci majmun.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vaha spasi nas, molim te. Kako je samo ovo bolno gledati, fuj
Može on plaću podignuti i u Parizu, banke su sada uvezane...Fozgen je napisao/la:Ti mislis da ce on poslije utakmice doci u BiH?AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
To su isti oni sto su pobjegli kad je bilo najteze?samadhi je napisao/la:Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Bas me zanima ko ce zamjenit Susica i hoce li se snaci da dovede stvari u red.
Koiko samo posla ima novi selektor.
Koiko samo posla ima novi selektor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
odveo nas covjek u Brazil, a vi tako 
podrska za virtuoza, bravo Pape
podrska za virtuoza, bravo Pape
Najgore sto nece dobit otkaz. Vadit ce se na povrede, nesrecu...
Pobjeg`o bi i ja a i ti da smo mogliamstaff je napisao/la: To su isti oni sto su pobjegli kad je bilo najteze?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.