Ma docekat ga i govorit SUSIC majmun **** mu sve mrtveeeeeeeeeeAllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
nismo imali Tina i Avdiju, njih je bilo tesko zamijenitikomax je napisao/la:jedva cekam da cujem safetovo opravdanje
Ti mislis da ce on poslije utakmice doci u BiH?AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
Bilo bi pretjerivanje gađati nekoga jajima zbog lošeg rezultata u tjeranju lopte.AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
Može on plaću podignuti i u Parizu, banke su sada uvezane...Fozgen je napisao/la:Ti mislis da ce on poslije utakmice doci u BiH?AllGunsBlazing je napisao/la:Na aerodrom i gadjati ga jajima. Majmun.
To su isti oni sto su pobjegli kad je bilo najteze?samadhi je napisao/la:Sta ti hoces pizdo jedna salonska, dok ljudi idu po **** Haifi navijati, bodriti, ti seres ovdje po forumima. Stoko jedna nezahvalna, da nije bilo njih jos bi gledao Usanovica i ekipu a Brazila nebi ni vidio.Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
Pobjeg`o bi i ja a i ti da smo mogliamstaff je napisao/la: To su isti oni sto su pobjegli kad je bilo najteze?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.