Ovo boldirano dovoljno govori o tebi i tvom poznavanju fudbala. Nakon Nigerije niko, ko makar malo prati fudbal, nije trebao podrzati Susica.bordobijeli je napisao/la:mozambik ne spinujem ja nista ja samo pisem sto mislim ,jesam podrzavao safeta i dalje mislim da je dobro radio do kipra ali ovdje se pljuvalo na njeg i pred SP trazile se ostavke ,bojkot sp i slicne stvari i to mi nije bilo normalno i smetalo mi je i sad iz ovog ugla tek vidimo koliki je uspjeh bio SP htio to priznati ili ne .a isto tako prihvacam da je safet puno grijesio u posljednjim utakmicama i da je negativna atmosfera i smtram da treba otici ako mislis da je to spin onda ok ,ja mislim da samo razmisljam kao normalan navijac BIH .
Treba se oprositi nakon SP. dobiti pohvale, otici kao najbolji trener svih vremena sa puno ljudi koji ga vole, ovako je ispao gnjida kojeg sada mrzi i proklinje citava drzava radi para, gladna seoska guzica.
Radikalni bi ga smijenili nakon Egipta, al to je bilo nerealno i neposteno, ipak je on bio dio te historijske ekipe, uteg na ramenu, al ipak je bio tu.
Nakon Nigerije nije se smijelo uci u pregovore. Kipar je prelio sve case a vi ste nastavili da ga podrzavate u unistenju reprezentacije.
Nadam se da ste sada sretni.