Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 01:58

bordobijeli je napisao/la:mozambik ne spinujem ja nista ja samo pisem sto mislim ,jesam podrzavao safeta i dalje mislim da je dobro radio do kipra ali ovdje se pljuvalo na njeg i pred SP trazile se ostavke ,bojkot sp i slicne stvari i to mi nije bilo normalno i smetalo mi je i sad iz ovog ugla tek vidimo koliki je uspjeh bio SP htio to priznati ili ne .a isto tako prihvacam da je safet puno grijesio u posljednjim utakmicama i da je negativna atmosfera i smtram da treba otici ako mislis da je to spin onda ok ,ja mislim da samo razmisljam kao normalan navijac BIH .
Ovo boldirano dovoljno govori o tebi i tvom poznavanju fudbala. Nakon Nigerije niko, ko makar malo prati fudbal, nije trebao podrzati Susica.

Treba se oprositi nakon SP. dobiti pohvale, otici kao najbolji trener svih vremena sa puno ljudi koji ga vole, ovako je ispao gnjida kojeg sada mrzi i proklinje citava drzava radi para, gladna seoska guzica.

Radikalni bi ga smijenili nakon Egipta, al to je bilo nerealno i neposteno, ipak je on bio dio te historijske ekipe, uteg na ramenu, al ipak je bio tu.

Nakon Nigerije nije se smijelo uci u pregovore. Kipar je prelio sve case a vi ste nastavili da ga podrzavate u unistenju reprezentacije.

Nadam se da ste sada sretni.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 01:59

calcio je napisao/la:
Iskreno ja mislim da ga je Mamic pogurao a Kovac zauzvrat poveo na SP nekoliko njegovih igraca. Zelenika i Brozovic mi prvi padaju na pamet. Zbog ovog drugog su Modric i Rakitic dobili ulogu vodonosa, da bi on mogao razigravati...
U svakom slucaju, ako imamo bolji izbor, zasto birati nekog bez ikakvog iskustva?
Ovo ti je dokaz da je nekad potrebno imati dobru komunikaciju,a ne iskustvo,a Safet s ovim igračima je iz dana u dan imao sve manju komunikaciju!
slika

Barbareza bi 100% više poštovali od Papeta,jer on je igrač kojeg se oni sjećaju,Papeta se iz naših prvih 11 faktički niko i ne sjeća,on je za njih stari as,i to je sve! Jednostavno treba ti čovjek iz 21 vijeka,a ne iz Komunizma!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 02:00

Treba ovo tele sto prije nogom u guzicu nabiti, kako bi se dalo Vahi ili eventuelno Bajevicu do znanja da se najozbiljnije racuna na njih.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 02:04

Lahka vam noć,i nadam se da mu je ovo posljednja taktika koju je smislio na klupi BiH!
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 nov 2014, 02:06

Kalčo buraz, samo se ukopavaš, mojne više časti ti. :thumbup: . Safetove izjave su novi level bezobrazluka, lopovluka, gluposti i neznanja.

Kakav Vaha, kakav Bajević? Pa nisu ludi da čiste Safetovo sr.anje, uozbiljite se malo. Dobro kaže @Noname, pružit' šaMsu Sergeju il' Bajramoviću (al' ne Keni), al' ja bih iskreno volio vidjet' Amara na klupi. Ne volim ga ni ja nešto, nije mi čojk ništa ružno u životu rek'o, al' da se proba. Moramo funkcionisat' na taj način jer su ove kvale otišle u nepovrat. Ko god vjeruje u to da idemo u Francusku nije završio osnovnu školu. Šta bude za par mjeseci jbt. Od realnih šansi da se prodje grupa na SP, da nas jedan Izrael bukvalno UNIŠTI na terenu. Pred sam' kraj tekme Izraelci odrađuju trening na terenu s' podsmjehom. Safete, halala nećeš dobit'.

Ko je gospodin @Dijalog ? :bih:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 02:06

I kada se sva ova farsa zavrsi i tema zakljuca, zelio bih u ime svih forumasa uputiti nase iskreno izvinjenje svim pomenutim zivotinjama zbog uporedjivanja sa doticnom osobom. Stvarno nije bilo korektno sa nase strane.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2014, 02:07

Mozambik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mozambik ne spinujem ja nista ja samo pisem sto mislim ,jesam podrzavao safeta i dalje mislim da je dobro radio do kipra ali ovdje se pljuvalo na njeg i pred SP trazile se ostavke ,bojkot sp i slicne stvari i to mi nije bilo normalno i smetalo mi je i sad iz ovog ugla tek vidimo koliki je uspjeh bio SP htio to priznati ili ne .a isto tako prihvacam da je safet puno grijesio u posljednjim utakmicama i da je negativna atmosfera i smtram da treba otici ako mislis da je to spin onda ok ,ja mislim da samo razmisljam kao normalan navijac BIH .
Ovo boldirano dovoljno govori o tebi i tvom poznavanju fudbala. Nakon Nigerije niko, ko makar malo prati fudbal, nije trebao podrzati Susica.

Treba se oprositi nakon SP. dobiti pohvale, otici kao najbolji trener svih vremena sa puno ljudi koji ga vole, ovako je ispao gnjida kojeg sada mrzi i proklinje citava drzava radi para, gladna seoska guzica.

Radikalni bi ga smijenili nakon Egipta, al to je bilo nerealno i neposteno, ipak je on bio dio te historijske ekipe, uteg na ramenu, al ipak je bio tu.

Nakon Nigerije nije se smijelo uci u pregovore. Kipar je prelio sve case a vi ste nastavili da ga podrzavate u unistenju reprezentacije.

Nadam se da ste sada sretni.
vidim da je tebi jako bitno da budes kao upravu u ovim raspravama pa cu reci da si sve upravu sto si napisao odnosno ovi posljednji rezultati su takvi da ko god podrzava safeta nema sta da kaze osim da se pokrije ušima .a mozes potraziti moje postove nakon SP gdje sam stalno pisao da bi nam trebalo novo ime na klupi radi sve ukupne atmosfere i da je safet trebaotici nakon SP ali ocito je da neki ne mogu to shvatiti da mozes nekad dati podrsku i nekom ko grijesi i ne radi bas dobro neke stvari ,pa dzeno usuplic je loše radio u FKS par posljednji mjeseci pa nikad nisam rekao necu gledati FKS i pljuvao po njemu tako i ovo

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 nov 2014, 02:07

Kao sto sam davno rekao,sad je kasno.Stetu koju je ovaj kriminalac i njegovi satrapi nanio sanirat cemo godinama.
Propustili smo sansu da iskoristimo plasman na SP i dodatno se ojacamo i etabliramo kao fudbalska sila,izgubili smo mnogo igraca koji bi tome pridonijeli.
Umjestro toga,vratili smo se tamo gdje smo bili 2008 i ponistili sve sto smo napravili za ovih 6 godina.
Sve to zbog toga da se ne zahatori legendi Safetu Susicu i da se on ne bi slucajno uvrijedio.

E pa aferim majstori,po.serem vam se na legendu.
Najgore tek slijedi kad izgubimo i one matematicke sanse za Francusku,tad ce se povuci dobar dio sadasnjih nosilaca igre i zadugo necemo biti u prilici da se uopste borima za plasman na neko prvenstvo.

Sto se mene tice,kad kriminalca nisu otjerali prije nego je ucinio ovaj zulum,ne trebaju ni sada,neka ga slobodno ostave.

Sto bi rekli,trazili ste,eto vam ga.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 nov 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 02:08

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Iskreno ja mislim da ga je Mamic pogurao a Kovac zauzvrat poveo na SP nekoliko njegovih igraca. Zelenika i Brozovic mi prvi padaju na pamet. Zbog ovog drugog su Modric i Rakitic dobili ulogu vodonosa, da bi on mogao razigravati...
U svakom slucaju, ako imamo bolji izbor, zasto birati nekog bez ikakvog iskustva?
Ovo ti je dokaz da je nekad potrebno imati dobru komunikaciju,a ne iskustvo,a Safet s ovim igračima je iz dana u dan imao sve manju komunikaciju!
slika

Barbareza bi 100% više poštovali od Papeta,jer on je igrač kojeg se oni sjećaju,Papeta se iz naših prvih 11 faktički niko i ne sjeća,on je za njih stari as,i to je sve! Jednostavno treba ti čovjek iz 21 vijeka,a ne iz Komunizma!

Jos nesto sam zaboravio reci za Kovaca na SP. Sa takvim veznim redom (Real-Barca) oni su bili jedna od ekipa sa najmanje dodavanja na SP, cini mi se Iran i Kamerun iza njih, moguce jos neka od ovih slabijih ekipa. Zbog toga sto je glavnim igracima dao ulogu vodonosa na terenu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 02:13

bordobijeli je napisao/la: vidim da je tebi jako bitno da budes kao upravu u ovim raspravama pa cu reci da si sve upravu sto si napisao odnosno ovi posljednji rezultati su takvi da ko god podrzava safeta nema sta da kaze osim da se pokrije ušima .a mozes potraziti moje postove nakon SP gdje sam stalno pisao da bi nam trebalo novo ime na klupi radi sve ukupne atmosfere i da je safet trebaotici nakon SP ali ocito je da neki ne mogu to shvatiti da mozes nekad dati podrsku i nekom ko grijesi i ne radi bas dobro neke stvari ,pa dzeno usuplic je loše radio u FKS par posljednji mjeseci pa nikad nisam rekao necu gledati FKS i pljuvao po njemu tako i ovo
Svi ste to pisali heftu nakon SP, pa ste onda, kad je sale potpisao novi ugovor, nastavili da terorisete citav forum glupim i cinicnim postovima, nedohovitim doskocimaca, nebulozaba i kojestarijama.

Ismijavali ste one koji su se trudili da realno sagledaju stvari i ukazu na pogubno djelovanje telece glavusine.

Do Katara, pucaju cirevi, pape dijeli pljuske itd....

Zaglupljivali ste forum mjesecima.

Normalno da mi je bitno da sam na kraju ja bio u pravu, terorisali ste nas mjesecima, sad se pokrijte usima i gledajte kako je vas pape unistio reprezentaciju, a vi ga u tome svjesno podrzavali.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 17 nov 2014, 02:14

Ljudi moji, nepotista mora biti otjeran zelimo li dobro ovoj reprezentaciji.

Ako pazljivije proanalizirate njegove izjave - on nema namjeru odstupiti. Uzeo je vremena isto kao poslije svjetskog prvenstva, i pokusat ce obmanuti javnost i cekati da se strasti smire, kao i ljetos sto je uradio - kada je do zadnjeg trenutka cekao, i nazalost, ostao.

Vidite da on ima tu umobolnu, maloumnu i retardiranu racunicu o 18 bodova - do koje je dosao ne znam ni sam kako, i dok postoji ta vjerovatnoca, ovaj necovjek nece otici.
O njegovim racunicama i njegovoj inteligenciji ne treba ici duboko u proslost - govorio je da ce nam 2 boda biti dovoljna da se plasiramo u drugi krug SP.

Ne ode li, prvi na udaru mora i treba biti savez.
Oni su mu produzili ugovor, oni ga stite - i po meni su veci krivci od njeg. Al, treba im prvo dati sansu da pokupe g**** koja su pos****.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 nov 2014, 02:18

šta sad lafo dobri ovi papetovi rezači noktiju, eto kao shvatili su da treba otići..
sa takvim uopšte više ne treba diskutovat, hajde što ne znaju procijeniti, već su u branjenju ovog čobana bili toliko bezobrazni, toliko arogantni i toliko odvratni da je to više nekad nerviralo raju nego sam čoban sušić..

inače: calcio, virtual, adriano_leite, harixs, harishp, amarkony, juventinisimo (cekam sad neki strip) i ostali:
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

nije da niste navikli..

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 17 nov 2014, 02:21

Definitivno napraviti cistku kako na klupi repke tako i u savezu a Boga mi i u samom A timu. Dovesti Halilhodzica ili nekoga njegovog kalibra i stvarati ekipu za sljedece svjetsko, evropsko je moze se reci izgubljeno jednostavno mu reci stvaaj ekipu za SP, EP ako bude super ako ne bez zamjerke jer bilmez teleca glavusa nas je unazadio 10 godina. Doticni je trebao popusiti otkaz odma poslje tekme sa amerima u najmanju ruku onoga trenutka kada je ugurao bratica pred samo SP u onoj blamazi protiv Egipta, vodi igrace i daje im solidnu minutazu nakon jedne, dvije utakmice za repku a npr. jednom Ibricicu neda ni minute, mislim nema smisla fakat je smrad zesci. O njegovim trenerskim biserima, kontradiktornim stavovima, lazima, nepotizmu, aroganciji suvisno je i pricati. Idi u svoj Pariz i nevracaj se svakako si tamo navikao, Bosna te nikada nebi ni vidjela da nije bilo koristi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 nov 2014, 02:30

imam i neki osjećaj da će ovaj čoban sačekati da malo raja se stiša, i onda fino uzimat platu, a andoru bi ionako i mi forumaši dobili.. jer je dugo vremena do sljedeće tekme, a već za tri dana će se vratiti ovi papetovci i branit njega.. ne budite naivni, nikad selo iz čobana izvuć ne možeš!

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 17 nov 2014, 02:33

bordobijeli je napisao/la: eh sad kad smo ovdje gdje jesmo tek trebamo skontati kako smo trebali uzivati u SP a ne pisati o glupostima za tina susica i kako je katarstofa sto nismo prosli grupu na sp .ja sam uvijek pisao da treba biti realan i da svaki nas plasman na veliko takmicenje je ogroman uspjeh i to potvrdjuju i nasi rezultati neznam koliko smo dosad odigrali kvalifikacija a samo smo jednom bili na zavrsnici .
O cemi ti to. Realno je bilo da smo prosli grupu na SP jer smo vazili za favorita protiv Nigerije i imamo bolje igrace. Taktika protiv Nigerije je bila jako losa. Realno je da se ovakva reprezentacija kvalifikuje na EP direktno znaci bar kao druga. Sve losije od toga je neuspjeh. Govoris pet puta o famoznim krilima a ne zelis da shvatis da je krilima duplo teze igrati kada nema napadaca. Znaci da vise grijese nego inace jer se puno vise moraju braniti. Realno je da je ovo zlatna generacija dok je Dzeko u njoj. A to je jos oko 4 godine pa ti sad racunaj. Znaci jos samo ovo EP i sljedece SP. Mada je pitanje dali ce biti u boljoj formi na tadasnjem SP nego sto je bio na ovom zbog godina.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 17 nov 2014, 02:43

bordobijeli je napisao/la:mozambik ne spinujem ja nista ja samo pisem sto mislim ,jesam podrzavao safeta i dalje mislim da je dobro radio do kipra
Dizelas je za tebe twin turbo, cuj dobro radio do kipra haha cime se ti lupas haveru daj i meni loma. Susic nikada nije dobro radio to znaj, jer sa onom ekipom mogao je i morao mnogo bolje u najmanju ruku proci grupu bez ikakvih problema.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 17 nov 2014, 02:44

slika

ne da susic svoju fotelju lagano

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 17 nov 2014, 03:00

ren_hz je napisao/la:Ljudi moji, nepotista mora biti otjeran zelimo li dobro ovoj reprezentaciji.

Ako pazljivije proanalizirate njegove izjave - on nema namjeru odstupiti. Uzeo je vremena isto kao poslije svjetskog prvenstva, i pokusat ce obmanuti javnost i cekati da se strasti smire, kao i ljetos sto je uradio - kada je do zadnjeg trenutka cekao, i nazalost, ostao.

Vidite da on ima tu umobolnu, maloumnu i retardiranu racunicu o 18 bodova - do koje je dosao ne znam ni sam kako, i dok postoji ta vjerovatnoca, ovaj necovjek nece otici.
O njegovim racunicama i njegovoj inteligenciji ne treba ici duboko u proslost - govorio je da ce nam 2 boda biti dovoljna da se plasiramo u drugi krug SP.

Ne ode li, prvi na udaru mora i treba biti savez.
Oni su mu produzili ugovor, oni ga stite - i po meni su veci krivci od njeg. Al, treba im prvo dati sansu da pokupe g**** koja su pos****.
Ja yebo te, i ja sad nesto razmisljam ovaj vrlo vjerovatno sam nece dati ostavku. Toliko bezobrazan i jeste. Jedino nam ostaje da savez dode pameti.

Zamisli te ovaj i dalje ostane na klupi...

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 17 nov 2014, 03:14

Mislim da ostavka nije upitna. Kad mi vidimo koliki je pritisak, onda Pape mora da ga osjeti 100 puta vise, a i samo njegovo ponasanje i izjave, nekako na to navode da ce se to desiti. Sam je govorio da se igraci zasite i da se s vremenom stvari trebaju mjenjati.
Zao mi je zbog njega, sto nije stvari bolje radio da napusti kormilo sa vecim uspjehom i tako bude upamcen tj. nakon EP, a zao ce mi biti i igraca ako ne uspijemo nekako da se kvalifikujemo. Trebala je zamjena doci nakon SP, a mislim da je savez produzio ugovor da mu dadnu bolju platu (kao neku nadoknadu) jer je uspio sa timom da se kvalifikuje na SP. Po meni, trebali su da mu dadnu jos neki doplatak kao zahvalnost i da se tu stvari rijese. Mislim da to financijski nebi uopste bio problem.

Sto se tice novog kapetana broda, mislim da ce savez postaviti nekoga ko stoji jako blizu saveza tj. Bajevic, jer je to nekako mozda i "najprirodnije". Upoznat je sa stvarima u i oko saveza, ima trenersko iskustvo, a mislim i autoritet.
Mozda najidealnije za nas i nas mentalitet, to treba da bude neki stranac. Mozda Felix Magath (ako nije previse skup)? Za Vahu sumnjam da ce doci sve dok mora gledati koliko ima jednih, drugih i trecih.

Sve u svemu, steta kako se situacija odvija za nas sve. Kada se uzme u obzir koje su utakmice jos preostale, bice ovde potrebno puno srece da se stvari nekako poklope i budu povoljne za nas. Mi i da pobjedimo sve ostale utakmice i imamo 20 bodova, tu su i ostali timovi koji se pitaju jos nesto. Nece biti nimalo lako.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2014, 03:15

slika

slika

Murga@ Taj pritisak do Papeta(papka) ne dopire,jer ne zivi u BIH...Da zivi u BIH onda bi ga dobro osjetio,zato on i jeste ovako retardiran i tup,zato i daje izjave kakve daje jer dodje iz Pariza odradi utakmicu tu je par dana i to je to..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.