Nema sta: hvala!

Yebem ti podanicki mentalitet!

Head je napisao/la: Varas se, nisam ja za Susica, nisi toliko vazan da ti opet moram objasnjavati step by step.
Ne vjerujem jer je on u konfliktu isto sa bagrom zvanom "Begic i ostali". Vise on ne igra zbog celnih ljudi u savezu nego zbog Susica ali sad je prije nekoliko eruptirao konflit isto izmedju njega i Susica a podlogu je pripremio Savez.vedator je napisao/la:Treba čestitati i Zuki, jedini koji se direktno suprostavio teletini i sve trpio. Zuka pripremi dres repke !!!
Consigliere je napisao/la:Koji debili... Zahvaljuju mu sto nas je prakticno ostavio bez Eura u cemu cemo se pridruziti Azerbejdzanu, Malti, Latviji, Bugarskoj i slicnim velesilama.... I to nije otisao, vec ga morali iznijeti nakon sto nam je uzeo i zadnju marku za dobrog narednog selektora
Nema sta: hvala!![]()
![]()
![]()
Yebem ti podanicki mentalitet!
Mogli bi i oni onda krenuti za Papetom ako ne bude pozvan.sigurnoable je napisao/la:Ne vjerujem jer je on u konfliktu isto sa bagrom zvanom "Begic i ostali". Vise on ne igra zbog celnih ljudi u savezu nego zbog Susica ali sad je prije nekoliko eruptirao konflit isto izmedju njega i Susica a podlogu je pripremio Savez.vedator je napisao/la:Treba čestitati i Zuki, jedini koji se direktno suprostavio teletini i sve trpio. Zuka pripremi dres repke !!!
Treba da ostane... Treba mu pratiti buduce pokusaje u karijeri. Pogadjacemo za koliko ce dobiti otkaz i slstokton je napisao/la:Zašto se ne ključa tema i ne baci u odpad gdje je i mjesto ovoj spodobi
Safet Sušić za Klix.ba: Ne smatram se krivim ako ne odemo na Euro
Sada već bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić, koji je večeras smijenjen odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, u razgovoru za Klix.ba je rekao kako smatra da BiH još uvijek ima šanse da se plasira na Euro 2016.
"Nemam šta reći, to je odluka predsjednika i članova Izvršnog odbora NS BiH. Ja nisam želio otići jer smatram da još uvijek postoje šanse da se pobijedi u narednih barem pet od šest utakmica i da se ode na Euro", rekao je Sušić.
Pape ističe da je nepovjerenja bilo već nakon prvog poraza na startu kvalifikacija od Kipra.
"I tada je u hotelu Evropa održan sastanak te su i tada mnogi mislili da ću dobiti otkaz", naveo je.
Na uit da li će sada NS BiH morati da mu plati obeštećenje, odgovorio je:
"Ne razmišljam sada o tome. Ja ću svakako otići u Savez sutra da bih dobio rješenje o otkazu i da bi mi oni obrazložili taj potez".
Sušića smo pitali i da li se kaje što možda nije odstupio već nakon Svjetskog prvenstva.
"Ne. Ja sam želio nakon SP-a odvesti reprezentaciju i na Evropsko prvenstvo. Istina je da su nam sada umanjene šanse za to, ali one i dalje postoje. Nadam se da su članovi Izvršnog odbora donijeli ispravnu odluku. Ja se ne smatram krivim ako ne odemo na Euro, jer objektivno možemo pobijediti u pet utakmica i izboriti plasman", odgovorio je Sušić.
On je prihvatio činjenicu da je sinoćnja igra u Izraelu bila jako loša, baš kao i naša pozicija u grupi poslije četiri odigrana kola.
"Ja ne bježim od odgovornosti. Za rezultate su uvijek krivi selektor, a dio odgovornosti je i na igračima. Međutim, kada smo otišli na SP, ja nisam išao poo medijima i isticao se, baš kao ni moji igrači, već su to činili neki koji sa tim nisu imali bilo šta. Što se tiče sinoćnje igre, mi smo imali veliki peh da smo 15 dana ostali bez tri-četiri standardna igrača, a sigurno je da bismo sa njima bili daleko jači. U takvoj situaciji odigrali smo tako kako smo odigrali", naveo je Sušić.
Na kraju je istakao da nikada nije imao problema sa igračima, te odbacio priče o njihovom bojkotu i slabijim igrama zbog toga što je on ostao na klupi Zmajeva i nakon SP-a. Nakon što je dobio otkaz na mjestu selektora, Sušić je još nekoliko dana ostati u Sarajevu, a onda otići u Pariz gdje će odmarati neko vrijeme.
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.
Zelis reci ko je uradio sve da ne odemo ni u brazil????Zagor je napisao/la:Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
Zagor je napisao/la:Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
DonCorleone je napisao/la:Citav, ali bas citav forum slavi samo ova dvojica se zahvaljuju.
Virtu4l je napisao/la:Hvala ti za sve Safete, za Francusku, Grčku, Litvaniju, vječnu vatru, Brazil, Iran... mnogo sreće u nastavku karijereMogu oni iz Safeta, ali ne moze Safet nikada iz njihcalcio je napisao/la:Pape, hvala na svemu..
Cuj Safeta za kraj: Necu dati ostavku. Neces je dati bivole, nego ces je dobiti
![]()
![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.