Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 19:46

Koji debili... Zahvaljuju mu sto nas je prakticno ostavio bez Eura u cemu cemo se pridruziti Azerbejdzanu, Malti, Latviji, Bugarskoj i slicnim velesilama.... I to nije otisao, vec ga morali iznijeti nakon sto nam je uzeo i zadnju marku za dobrog narednog selektora
Nema sta: hvala! :puke: :puke: :facepalm:
Yebem ti podanicki mentalitet! :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 nov 2014, 19:47

Head je napisao/la: Varas se, nisam ja za Susica, nisi toliko vazan da ti opet moram objasnjavati step by step.
:rol:

Nisi ti na tom nivou da bi nešto meni objašnjavao, tvoje hinjsko podržavanje Sušićevih moronkih poteza dovoljno govori o tvom nivou, što je te naravno diskvalifikuje kao nekog ko je u stanju da meni nešto objašnjava.

Al' ti si važan, zato ja tebi objašnjavam stvari bez srkleta.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 nov 2014, 19:47

vedator je napisao/la:Treba čestitati i Zuki, jedini koji se direktno suprostavio teletini i sve trpio. Zuka pripremi dres repke !!! ;)

slika
Ne vjerujem jer je on u konfliktu isto sa bagrom zvanom "Begic i ostali". Vise on ne igra zbog celnih ljudi u savezu nego zbog Susica ali sad je prije nekoliko eruptirao konflit isto izmedju njega i Susica a podlogu je pripremio Savez.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 nov 2014, 19:48

Consigliere je napisao/la:Koji debili... Zahvaljuju mu sto nas je prakticno ostavio bez Eura u cemu cemo se pridruziti Azerbejdzanu, Malti, Latviji, Bugarskoj i slicnim velesilama.... I to nije otisao, vec ga morali iznijeti nakon sto nam je uzeo i zadnju marku za dobrog narednog selektora
Nema sta: hvala! :puke: :puke: :facepalm:
Yebem ti podanicki mentalitet! :puke:

Ma ne znam zbog cega uopste komentarises takve slucajeve.
Sve je jasno ko dan,Safete ajmo ****.
Kakvo **** od covjeka,"necu dati ostavku" :clap: :clap: :clap:
Mršššššššššš debilčino.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 nov 2014, 19:50

A sad adio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 nov 2014, 19:50

Čuj napustio sjednicu. Nije mog'o ni da dočeka, ljudski. Koji neandertalac, majka mu stara :puke:

Još mu se raja zahvaljuje :facepalm: . Jel' zato što je uspio da zayebe nemoguće, sporovodio qrvaluk i nepotizam, što je oštetio ovu zemlju za više stotina hiljada maraka?! Sve zekan do zekana.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 19:51

Nema nikakvog zahvaljivanja.

Urnisao nas je, treba ga otjerat sa noge na nogu iz drzave.

debilcina profiterska

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 nov 2014, 19:52

17.11.2014. za drzavni praznik, dan kada je S.S. otis'o. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 19:52

sigurnoable je napisao/la:
vedator je napisao/la:Treba čestitati i Zuki, jedini koji se direktno suprostavio teletini i sve trpio. Zuka pripremi dres repke !!! ;)

slika
Ne vjerujem jer je on u konfliktu isto sa bagrom zvanom "Begic i ostali". Vise on ne igra zbog celnih ljudi u savezu nego zbog Susica ali sad je prije nekoliko eruptirao konflit isto izmedju njega i Susica a podlogu je pripremio Savez.
Mogli bi i oni onda krenuti za Papetom ako ne bude pozvan. :nene:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 19:52

Temu pod kljuc i brisi g*vna sa kugle zemaljske!!! Hvala ti Boze!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 nov 2014, 19:52

stokton je napisao/la:Zašto se ne ključa tema i ne baci u odpad gdje je i mjesto ovoj spodobi :guz:
Treba da ostane... Treba mu pratiti buduce pokusaje u karijeri. Pogadjacemo za koliko ce dobiti otkaz i sl :rol: :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 nov 2014, 19:53

Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2014, 19:53

Safet Sušić za Klix.ba: Ne smatram se krivim ako ne odemo na Euro

Sada već bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić, koji je večeras smijenjen odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, u razgovoru za Klix.ba je rekao kako smatra da BiH još uvijek ima šanse da se plasira na Euro 2016.
"Nemam šta reći, to je odluka predsjednika i članova Izvršnog odbora NS BiH. Ja nisam želio otići jer smatram da još uvijek postoje šanse da se pobijedi u narednih barem pet od šest utakmica i da se ode na Euro", rekao je Sušić.

Pape ističe da je nepovjerenja bilo već nakon prvog poraza na startu kvalifikacija od Kipra.

"I tada je u hotelu Evropa održan sastanak te su i tada mnogi mislili da ću dobiti otkaz", naveo je.

Na uit da li će sada NS BiH morati da mu plati obeštećenje, odgovorio je:

"Ne razmišljam sada o tome. Ja ću svakako otići u Savez sutra da bih dobio rješenje o otkazu i da bi mi oni obrazložili taj potez".

Sušića smo pitali i da li se kaje što možda nije odstupio već nakon Svjetskog prvenstva.

"Ne. Ja sam želio nakon SP-a odvesti reprezentaciju i na Evropsko prvenstvo. Istina je da su nam sada umanjene šanse za to, ali one i dalje postoje. Nadam se da su članovi Izvršnog odbora donijeli ispravnu odluku. Ja se ne smatram krivim ako ne odemo na Euro, jer objektivno možemo pobijediti u pet utakmica i izboriti plasman", odgovorio je Sušić.

On je prihvatio činjenicu da je sinoćnja igra u Izraelu bila jako loša, baš kao i naša pozicija u grupi poslije četiri odigrana kola.

"Ja ne bježim od odgovornosti. Za rezultate su uvijek krivi selektor, a dio odgovornosti je i na igračima. Međutim, kada smo otišli na SP, ja nisam išao poo medijima i isticao se, baš kao ni moji igrači, već su to činili neki koji sa tim nisu imali bilo šta. Što se tiče sinoćnje igre, mi smo imali veliki peh da smo 15 dana ostali bez tri-četiri standardna igrača, a sigurno je da bismo sa njima bili daleko jači. U takvoj situaciji odigrali smo tako kako smo odigrali", naveo je Sušić.

Na kraju je istakao da nikada nije imao problema sa igračima, te odbacio priče o njihovom bojkotu i slabijim igrama zbog toga što je on ostao na klupi Zmajeva i nakon SP-a. Nakon što je dobio otkaz na mjestu selektora, Sušić je još nekoliko dana ostati u Sarajevu, a onda otići u Pariz gdje će odmarati neko vrijeme.

"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 nov 2014, 19:54

kakvo djubre, cuj nije on kriv :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 nov 2014, 19:54

Pazi Kristića što je dernečio pa se sjetio da je live. :mrgreen:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 nov 2014, 19:55

Zagor je napisao/la:Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
Zelis reci ko je uradio sve da ne odemo ni u brazil????
Vec je dobro poznata cinjenica da smo se mi unatoc Konjini plasirali a ne zahvaljujuci njemu....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 nov 2014, 19:55

Zagor je napisao/la:Meni je samo krivo što Pape nije šmekerski sam dao otkaz kada je vidio da ga ne idu ove kval. Ovako je na ružan način otišao i neće navijačima ostati u lijepom sjećanju. Mada se trebamo uvijek sjetiti ko nas je odveo u Brazil i zbog toga mu HVALA VELIKA !
:rol:

Ja sam Safet Sušić, drugo ime mi je šmeker.

E moj ti...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 19:55

Đubre profitersko

Robi99
Kontakt:

Post Postao/la Robi99 » 17 nov 2014, 19:56

Poneeedjeeeljak kad je otišooooo Papeeee

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 17 nov 2014, 19:57

DonCorleone je napisao/la:Citav, ali bas citav forum slavi samo ova dvojica se zahvaljuju :urnebes: .
Virtu4l je napisao/la:Hvala ti za sve Safete, za Francusku, Grčku, Litvaniju, vječnu vatru, Brazil, Iran... mnogo sreće u nastavku karijere :salut:
calcio je napisao/la:Pape, hvala na svemu. :salut:
Mogu oni iz Safeta, ali ne moze Safet nikada iz njih :rol: .

Cuj Safeta za kraj: Necu dati ostavku :urnebes: . Neces je dati bivole, nego ces je dobiti :urnebes: :rol: :opaopa: .

Radi se o parama. Jedno je ti kada daš ostavku a drugo je kada ti je uruče sa otpremninom. On da je frtalj čovjek kao što je igrač bio, on bi već nakon SP-a dao ostavku i otišao u legende.

Onaj renome koji je zaradio kao igrač ovime je totalno srozao na nivo jednog uličarskog hoštaplera koji bi guze dao za dinar. Fuj.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.