KK_Bosna je napisao/la:[youtube][/youtube]
meni je, pored svih njegovih uspjeha, najimpresivniji taj da je sa 40 godina, bez oba koljena, bio MVP eurolige
tačno,sve na stranu ali to je za naklon
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
KK_Bosna je napisao/la:[youtube][/youtube]
meni je, pored svih njegovih uspjeha, najimpresivniji taj da je sa 40 godina, bez oba koljena, bio MVP eurolige
Dobro bolji je ali nije daleko bolji. Kukoc je svestraniji igrac, nesebicniji, bolji asistent. Bas me zanima koliki bi prosjek poena po tekmi imao Nowitzki da je igrao sa Jordanom u periodu '96-'98?filip13 je napisao/la:i meni je kukoč daleko najdraži košarkaš ikad,pa sam svjestan da je novicki daleko bolji košarkaš
BernardBarnjak je napisao/la:Dobro bolji je ali nije daleko bolji. Kukoc je svestraniji igrac, nesebicniji, bolji asistent. Bas me zanima koliki bi prosjek poena po tekmi imao Nowitzki da je igrao sa Jordanom u periodu '96-'98?filip13 je napisao/la:i meni je kukoč daleko najdraži košarkaš ikad,pa sam svjestan da je novicki daleko bolji košarkaš
Bi qracKawhi je napisao/la:Bil se mogli borit za pobjedu sa DTom?
Bolji Peđa breClutch je napisao/la:Kukoč na SF, yebo ga ti.
Bi qrac
Ispravljeno.Kawhi je napisao/la: Parker
Dražen
Bodiroga
Dirk
Gasol
Hedo mora biti u ekipi kao rezerva , jer PO mjerilo kvaliteta gdje je pokazao pogotovo kvalitet kada je Orlando vodio u cluch situacijama do finala , a imao je svojih momenata i u SA i SacramentuBernardBarnjak je napisao/la:Zanimljiva tema iako se vrti stalno![]()
Moj team!
PG. Tony Parker
SG. Drazen Petrović
SF. Toni Kukoč
PF. Dirk Nowitzki
C. Sabonis
Bench:
PF. Dino Radja
C. Vlade Divac
C. Pau Gasol
SF. Peja Stojaković
SG. Šarūnas Marčiulionis
PG. José Calderón
PF. Boris Diaw
Vrijedni spomena: Mirza Teletović, Gordan Giriček, Mickaël Piétrus, Ronny Turiaf, Detlef Schrempf, Andrea Bargnani, Marco Belinelli, Danilo Gallinari, Andris Biedriņš, Žydrūnas Ilgauskas, Linas Kleiza, Nikola Peković, Nikola Vučević, Predrag Drobnjak, Rik Smits, Marcin Gortat, Andrei Kirilenko, Marko Jarić, Nenad Krstić, Darko Miličić, Boštjan Nachbar, Radoslav Nesterović, Sasha Vujačić, Marc Gasol, Serge Ibaka, Ricky Rubio, Hedo Türkoğlu, Mehmet Okur, Vitaly Potapenko, Alexander Volkov.
Ekipa ima 12 igraca i gledao sam da poslozim ekipu po pozicijama od 1 do 5 a da su igrali u NBA, dakle nema Bodiroge.
Kukoč definitivno ispred Peđe. Obojica strašni igrači, ali uh kakav je Toni bio.Kawhi je napisao/la:Kad već pričamo o tome koja je vaša najbolja petorka Evropljana ikad?
Parker
Dražen
Peđa
Dirk
Sabonis
Gdje ugurati Gasola i Kukoča?Bil se mogli borit za pobjedu sa DTom?
Hedo mora biti u ekipi kao rezerva , jer PO mjerilo kvaliteta gdje je pokazao pogotovo kvalitet kada je Orlando vodio u cluch situacijama do finala , a imao je svojih momenata i u SA i SacramentuKobe Bryant je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Zanimljiva tema iako se vrti stalno![]()
Moj team!
PG. Tony Parker
SG. Drazen Petrović
SF. Toni Kukoč
PF. Dirk Nowitzki
C. Sabonis
Bench:
PF. Dino Radja
C. Vlade Divac
C. Pau Gasol
SF. Peja Stojaković
SG. Šarūnas Marčiulionis
PG. José Calderón
PF. Boris Diaw
Vrijedni spomena: Mirza Teletović, Gordan Giriček, Mickaël Piétrus, Ronny Turiaf, Detlef Schrempf, Andrea Bargnani, Marco Belinelli, Danilo Gallinari, Andris Biedriņš, Žydrūnas Ilgauskas, Linas Kleiza, Nikola Peković, Nikola Vučević, Predrag Drobnjak, Rik Smits, Marcin Gortat, Andrei Kirilenko, Marko Jarić, Nenad Krstić, Darko Miličić, Boštjan Nachbar, Radoslav Nesterović, Sasha Vujačić, Marc Gasol, Serge Ibaka, Ricky Rubio, Hedo Türkoğlu, Mehmet Okur, Vitaly Potapenko, Alexander Volkov.
Ekipa ima 12 igraca i gledao sam da poslozim ekipu po pozicijama od 1 do 5 a da su igrali u NBA, dakle nema Bodiroge.
filip13 je napisao/la:evo moj izbor
parker
petrović
calderon
dragić
marčulionis
kukoč
stojaković
schrempf
p.gasol
novitzki
divac
sabonis
Evil Genius II je napisao/la:filip13 je napisao/la:evo moj izbor
parker
petrović
calderon
dragić
marčulionis
kukoč
stojaković
schrempf
p.gasol
novitzki
divac
sabonis![]()
ubacio bi ja iz zajebancije rodrigueza i fernandeza (umjesto calderona i dragica) cisto da urade koji alley oop za raju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.