NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: Svaštara

Post Postao/la filip13 » 17 nov 2014, 20:36

KK_Bosna je napisao/la:[youtube][/youtube]

meni je, pored svih njegovih uspjeha, najimpresivniji taj da je sa 40 godina, bez oba koljena, bio MVP eurolige

tačno,sve na stranu ali to je za naklon

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 nov 2014, 21:12

@kk bosna,

Sabonisa se naravno sjecam,kao i Galisa,Oscara ;) Ali meni licno je Mozart broj jedan ,zbog njega je krenula ljubav prema ovom sportu,taj dribling,dvokorak,sut,finte :clap: :clap:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Drazen emerged as clearly the best player in the 1992 Olympics outside of the Dream Team. He was the only guy to really take it right at Team USA and appear on equal ground as an individual. Sabonis might have been able to had his knees not already been past their prime, and he got his reward when Lithuania beat the USSR, but Drazen was in a class of his own.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 nov 2014, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 nov 2014, 21:13

i meni je kukoč daleko najdraži košarkaš ikad,pa sam svjestan da je novicki daleko bolji košarkaš

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 17 nov 2014, 21:23

filip13 je napisao/la:i meni je kukoč daleko najdraži košarkaš ikad,pa sam svjestan da je novicki daleko bolji košarkaš
Dobro bolji je ali nije daleko bolji. Kukoc je svestraniji igrac, nesebicniji, bolji asistent. Bas me zanima koliki bi prosjek poena po tekmi imao Nowitzki da je igrao sa Jordanom u periodu '96-'98?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 nov 2014, 21:27

BernardBarnjak je napisao/la:
filip13 je napisao/la:i meni je kukoč daleko najdraži košarkaš ikad,pa sam svjestan da je novicki daleko bolji košarkaš
Dobro bolji je ali nije daleko bolji. Kukoc je svestraniji igrac, nesebicniji, bolji asistent. Bas me zanima koliki bi prosjek poena po tekmi imao Nowitzki da je igrao sa Jordanom u periodu '96-'98?

ajd ,ne sad daleko bolji,ali prilično bolji,kukoč je sa 30 godina imao u najslabijoj ekipi lige 18 poena,7 skokova,5 asista,različiti tipovi igrača,uostalom kukoč je različitiji od svih drugih igrača koje sam ja gledao,onakvu tehniku sa tom visinom ne znam da je još neko imao

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 nov 2014, 22:08

Kad već pričamo o tome koja je vaša najbolja petorka Evropljana ikad?
Parker
Dražen
Peđa
Dirk
Sabonis

Gdje ugurati Gasola i Kukoča?Bil se mogli borit za pobjedu sa DTom? :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 nov 2014, 22:15

Šarunas Marciulionis , Detlef Schrempf...
I Kirilenka spomenut na duzu listu.
Ako mislis na one iz en bi eja samo

ako mislis i na Galise,Bodiroge onda :think:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 nov 2014, 22:17

Kukoč na SF, yebo ga ti.
Kawhi je napisao/la:Bil se mogli borit za pobjedu sa DTom? :D
Bi qrac :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 nov 2014, 22:20

Mislim sam prvo na petorku,al ne bi bilo loše ni 12 napravit.Ne vidim da se iko može ugurati u petorku.Ono s Gasolom i Kukočem sigurnim kao 6. i 7. igračem ko su ostala petorica? :think:
Meni ništa bez Saleta i Danilovića svakako :kafa:
Clutch je napisao/la:Kukoč na SF, yebo ga ti.
Bi qrac :D
Bolji Peđa bre :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2014, 23:47

Kawhi je napisao/la: Parker
Dražen
Bodiroga
Dirk
Gasol
Ispravljeno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 nov 2014, 10:55

Zanimljiva tema iako se vrti stalno :mrgreen:
Moj team!

PG. Tony Parker
SG. Drazen Petrović
SF. Toni Kukoč
PF. Dirk Nowitzki
C. Sabonis

Bench:
PF. Dino Radja
C. Vlade Divac
C. Pau Gasol
SF. Peja Stojaković
SG. Šarūnas Marčiulionis
PG. José Calderón
PF. Boris Diaw

Vrijedni spomena: Mirza Teletović, Gordan Giriček, Mickaël Piétrus, Ronny Turiaf, Detlef Schrempf, Andrea Bargnani, Marco Belinelli, Danilo Gallinari, Andris Biedriņš, Žydrūnas Ilgauskas, Linas Kleiza, Nikola Peković, Nikola Vučević, Predrag Drobnjak, Rik Smits, Marcin Gortat, Andrei Kirilenko, Marko Jarić, Nenad Krstić, Darko Miličić, Boštjan Nachbar, Radoslav Nesterović, Sasha Vujačić, Marc Gasol, Serge Ibaka, Ricky Rubio, Hedo Türkoğlu, Mehmet Okur, Vitaly Potapenko, Alexander Volkov.

Ekipa ima 12 igraca i gledao sam da poslozim ekipu po pozicijama od 1 do 5 a da su igrali u NBA, dakle nema Bodiroge.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 nov 2014, 12:27

BernardBarnjak je napisao/la:Zanimljiva tema iako se vrti stalno :mrgreen:
Moj team!

PG. Tony Parker
SG. Drazen Petrović
SF. Toni Kukoč
PF. Dirk Nowitzki
C. Sabonis

Bench:
PF. Dino Radja
C. Vlade Divac
C. Pau Gasol
SF. Peja Stojaković
SG. Šarūnas Marčiulionis
PG. José Calderón
PF. Boris Diaw

Vrijedni spomena: Mirza Teletović, Gordan Giriček, Mickaël Piétrus, Ronny Turiaf, Detlef Schrempf, Andrea Bargnani, Marco Belinelli, Danilo Gallinari, Andris Biedriņš, Žydrūnas Ilgauskas, Linas Kleiza, Nikola Peković, Nikola Vučević, Predrag Drobnjak, Rik Smits, Marcin Gortat, Andrei Kirilenko, Marko Jarić, Nenad Krstić, Darko Miličić, Boštjan Nachbar, Radoslav Nesterović, Sasha Vujačić, Marc Gasol, Serge Ibaka, Ricky Rubio, Hedo Türkoğlu, Mehmet Okur, Vitaly Potapenko, Alexander Volkov.

Ekipa ima 12 igraca i gledao sam da poslozim ekipu po pozicijama od 1 do 5 a da su igrali u NBA, dakle nema Bodiroge.
Hedo mora biti u ekipi kao rezerva , jer PO mjerilo kvaliteta gdje je pokazao pogotovo kvalitet kada je Orlando vodio u cluch situacijama do finala , a imao je svojih momenata i u SA i Sacramentu ;)
Šarunas nema mjesta pored Hede , daleko od toga da je Šarunas slabiji igrač od hede , ali govorimo o NBA ;)
Tako isto Dino Radja je za europske uslove majstor za nekoga koga je Zimić lijepio , ali Marc je odbranbeni igrac godine u NBA i automatski mu to garantuje mjesto , pogotovo kada se uzme % kakv je Memphisa sa njim i bez njega ;)
Za sve ostalo se slazem ;) osim za Sasu osim 2 cluch slobodna bacanja u finalu 2010 i veze sa Sharapovom nije bas vrijedan spomena osim po dobrom nadimku ;)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 nov 2014, 13:42

@Kobe Bryant

Obrati paznju na ono sto sa podvukao!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 18 nov 2014, 13:45

Kawhi je napisao/la:Kad već pričamo o tome koja je vaša najbolja petorka Evropljana ikad?
Parker
Dražen
Peđa
Dirk
Sabonis

Gdje ugurati Gasola i Kukoča?Bil se mogli borit za pobjedu sa DTom? :D
Kukoč definitivno ispred Peđe. Obojica strašni igrači, ali uh kakav je Toni bio.
Kod mene je ljubav prema košsarci pokrenuo Dražen Dalipagić (znam, znam nabralo se godina), strašan šut je imao. iako pamtim i Mirzu, kao klinac sam bio na oproštajnoj tekmi protiv Reala.
Joj hvata me nostalgija

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 nov 2014, 18:34

Kobe Bryant je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Zanimljiva tema iako se vrti stalno :mrgreen:
Moj team!

PG. Tony Parker
SG. Drazen Petrović
SF. Toni Kukoč
PF. Dirk Nowitzki
C. Sabonis

Bench:
PF. Dino Radja
C. Vlade Divac
C. Pau Gasol
SF. Peja Stojaković
SG. Šarūnas Marčiulionis
PG. José Calderón
PF. Boris Diaw

Hedo mora biti u ekipi kao rezerva , jer PO mjerilo kvaliteta gdje je pokazao pogotovo kvalitet kada je Orlando vodio u cluch situacijama do finala , a imao je svojih momenata i u SA i Sacramentu ;)
Šarunas nema mjesta pored Hede , daleko od toga da je Šarunas slabiji igrač od hede , ali govorimo o NBA ;)
Tako isto Dino Radja je za europske uslove majstor za nekoga koga je Zimić lijepio , ali Marc je odbranbeni igrac godine u NBA i automatski mu to garantuje mjesto , pogotovo kada se uzme % kakv je Memphisa sa njim i bez njega ;)
Za sve ostalo se slazem ;) osim za Sasu osim 2 cluch slobodna bacanja u finalu 2010 i veze sa Sharapovom nije bas vrijedan spomena osim po dobrom nadimku ;)[/quote

možda je turkoglu bolji ali u ovakvom sastavu teško da bi imao mjesta jer su samo tri beka tu,previsoki bi bili sa njim

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 nov 2014, 18:42

evo moj izbor

parker
petrović
calderon
dragić
marčulionis
kukoč
stojaković
schrempf
p.gasol
novitzki
divac
sabonis

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 nov 2014, 18:52

filip13 je napisao/la:evo moj izbor

parker
petrović
calderon
dragić
marčulionis
kukoč
stojaković
schrempf
p.gasol
novitzki
divac
sabonis
:thumbup:

ubacio bi ja iz zajebancije rodrigueza i fernandeza (umjesto calderona i dragica) cisto da urade koji alley oop za raju :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 nov 2014, 23:09

[youtube][/youtube]

Kako je lud ovaj Payton, strahota. :rol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 nov 2014, 04:33

Evil Genius II je napisao/la:
filip13 je napisao/la:evo moj izbor

parker
petrović
calderon
dragić
marčulionis
kukoč
stojaković
schrempf
p.gasol
novitzki
divac
sabonis
:thumbup:

ubacio bi ja iz zajebancije rodrigueza i fernandeza (umjesto calderona i dragica) cisto da urade koji alley oop za raju :D

Rudya bi samo ubacio negdje u ćumur da mu onu ružnu flopersku paču uljepšam.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 06:50

hahahahah znao sam da ce neko nesto slicno napisati (jako domisljato to za cumur moram priznati) ali meni je pravo gotivan igrac, pogotovo nakon ovoga
[youtube][/youtube]
to da je prgav flopper - jeste, ali i CP3 je pa ga raja gotivi :D

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []